Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Neyse o hayali başkanlığın da bitecek zaten 1-2 hafta içersinde. :A

@Çiğdem- seni jüri başkanı da yapmaz @destere varken, kısacası başkanlık her türlü hayal sana. :A

Halbuki elenecek kadar kötü değildi de şarkın abla, @DarkLeqenD'in Calvin'i varken güzelim Bengü'nün elenmesi olmadı bence de. :A
600 mesajın sonuncusubuymuş :) ilk 600 mesaja şimdi kim baksın bu sıcakta :)

600 mesajın sonuncusubuymuş :) ilk 600 mesaja şimdi kim baksın bu sıcakta :)
Vaayy kimleri görüyoruz hoşgeldin. :D

Arkandan sallamıştım baya, kırk yılda bir övesim tutmuş sen de o mesaja denk gelmişsin, sevindim. :)

600 mesaja bakmaya kalkarsan çıkamazsın işin içinden, en iyisi kafana göre dal sen konulara. :A

Vaayy kimleri görüyoruz hoşgeldin. :D

Arkandan sallamıştım baya, kırk yılda bir övesim tutmuş sen de o mesaja denk gelmişsin, sevindim. :)

600 mesaja bakmaya kalkarsan çıkamazsın işin içinden, en iyisi kafana göre dal sen konulara. :A
hoşbulduk :) zaten öyle yaptım artık üç gün içinde arada bir eski mesajlara dönüp o şekilde tüketirim :)
zaten 600 mesajın 350 si tosbağa @xemrexxx nin pis dedikodularına aittir:)

İstanbul'dan kaçıp nerelerde neler yapıyorsun kim bilir. :A Gel arada iki goygoyun belini kırarız. :A
zaten zaman buyldukça lafın belini öteberisini dağıtırız sorun olmaz :))

:Fsesin kötü değil bakma sen ona kıskanıyor seni
@denizz19 sesinden bahsetmişlerse doğrudur:) adamın sesi berbat ona rağmen şarkı söylemeye çalışıyor takdir ediyorum ben o halde olsam normal konuşmayı bile bırakırım :))

zaten zaman buyldukça lafın belini öteberisini dağıtırız sorun olmaz :))

@denizz19 sesinden bahsetmişlerse doğrudur:) adamın sesi berbat ona rağmen şarkı söylemeye çalışıyor takdir ediyorum ben o halde olsam normal konuşmayı bile bırakırım :))

sesi berbat falan değil gayet güzel ya:D