Sesimin kötü oluşuyla ilgili yorum yapmış kayık küreği kafalı.marul dedi sanaa
Sesimin kötü oluşuyla ilgili yorum yapmış kayık küreği kafalı.marul dedi sanaa
ben öyle demek istemedim ya sen yanlış anladınŞu şarkıları bir oylayalım bakalım. @DarkLeqenD efendi yorumunu yedireyim mi sana.
Ben de öyle düşünmüştüm.ben öyle demek istemedim ya sen yanlış anladın
600 mesajın sonuncusubuymuş ilk 600 mesaja şimdi kim baksın bu sıcaktaNeyse o hayali başkanlığın da bitecek zaten 1-2 hafta içersinde.
@Çiğdem- seni jüri başkanı da yapmaz @destere varken, kısacası başkanlık her türlü hayal sana.
Halbuki elenecek kadar kötü değildi de şarkın abla, @DarkLeqenD'in Calvin'i varken güzelim Bengü'nün elenmesi olmadı bence de.
Gelmiş değişik. Nerdesin la sen Haziran dedin ay bitti nerdeyse.600 mesajın sonuncusubuymuş ilk 600 mesaja şimdi kim baksın bu sıcakta
aslında yazın istanbulda durmuyorum bu sefer erken giriş yaptım normalde ekim ayını bulurdu geldim ama taksit taksit fırsat buldukça girerim artık forumaGelmiş değişik. Nerdesin la sen Haziran dedin ay bitti nerdeyse.
Vaayy kimleri görüyoruz hoşgeldin.600 mesajın sonuncusubuymuş ilk 600 mesaja şimdi kim baksın bu sıcakta
İstanbul'dan kaçıp nerelerde neler yapıyorsun kim bilir. Gel arada iki goygoyun belini kırarız.aslında yazın istanbulda durmuyorum bu sefer erken giriş yaptım normalde ekim ayını bulurdu geldim ama taksit taksit fırsat buldukça girerim artık foruma
hoşbulduk zaten öyle yaptım artık üç gün içinde arada bir eski mesajlara dönüp o şekilde tüketirimVaayy kimleri görüyoruz hoşgeldin.
Arkandan sallamıştım baya, kırk yılda bir övesim tutmuş sen de o mesaja denk gelmişsin, sevindim.
600 mesaja bakmaya kalkarsan çıkamazsın işin içinden, en iyisi kafana göre dal sen konulara.
Sesimin kötü oluşuyla ilgili yorum yapmış kayık küreği kafalı.
zaten zaman buyldukça lafın belini öteberisini dağıtırız sorun olmaz )İstanbul'dan kaçıp nerelerde neler yapıyorsun kim bilir. Gel arada iki goygoyun belini kırarız.
@denizz19 sesinden bahsetmişlerse doğrudur adamın sesi berbat ona rağmen şarkı söylemeye çalışıyor takdir ediyorum ben o halde olsam normal konuşmayı bile bırakırım )sesin kötü değil bakma sen ona kıskanıyor seni
Ben? Denizi? kıskanıcam?sesin kötü değil bakma sen ona kıskanıyor seni
Ben niye bi Marulu kıskanayım kikıskanıyon işteee
Ben niye bi Marulu kıskanayım ki
aaah ama kıvırcık ben napiyimaaaa marul deyip durmaaa çekecem kulaklarını he
Yol su elektrik olarak geri dönüşlerime hazır ol.Ben niye bi Marulu kıskanayım ki
Aynen berbat niye uğraşıyorsam.zaten zaman buyldukça lafın belini öteberisini dağıtırız sorun olmaz )
@denizz19 sesinden bahsetmişlerse doğrudur adamın sesi berbat ona rağmen şarkı söylemeye çalışıyor takdir ediyorum ben o halde olsam normal konuşmayı bile bırakırım )
zaten zaman buyldukça lafın belini öteberisini dağıtırız sorun olmaz )
@denizz19 sesinden bahsetmişlerse doğrudur adamın sesi berbat ona rağmen şarkı söylemeye çalışıyor takdir ediyorum ben o halde olsam normal konuşmayı bile bırakırım )