Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Valla bence ideal kilodasın boy ile kilo arası dengeli olması iyiymiş diye
biliyorum ben resmini görsem daha iyi yorumlarımda bence iyisin sen:D
ooo abla böyle dedin sevindirdin beni :D ama az ya kızlar benden daha kilolu :F Gün de 1-1.5 ekmek yiyorum eskisi gibi top falan da oynamıyorum ama kilo da almıyorum :D

ooo abla böyle dedin sevindirdin beni :D ama az ya kızlar benden daha kilolu :F Gün de 1-1.5 ekmek yiyorum eskisi gibi top falan da oynamıyorum ama kilo da almıyorum :D

Ne güzel sevindirdiysem :Fkızlar dahamı kilolu allah seni ne yapmasın
ekmekler küçük zaten sanırım senin bünyen çabuk yakıyor ondanda kilo
almıyosun ne güzel işte bende öyle olsam keşke yesem de kilo almasam
ya:D

boy 1.65 diyelim kilo da 53-54 falandır :T:
benim ölçülerimle aynı bee kızmızın sen bende 1.65 boy 53 kilo :F :F :F

boyunun kısa olması senin elinde değil ama genç bir erkeğin kilosu kızlar gibi 50 civarda olmaması lazım bu yaz ne yap ne et 60 kilo ol sana bir erkek olarak 65 boya 60 kilo iyi gider daha fzlasını alma ama 60 altındada kalma :F

benim ölçülerimle aynı bee kızmızın sen bende 1.65 boy 53 kilo :F :F :F

boyunun kısa olması senin elinde değil ama genç bir erkeğin kilosu kızlar gibi 50 civarda olmaması lazım bu yaz ne yap ne et 60 kilo ol sana bir erkek olarak 65 boya 60 kilo iyi gider daha fzlasını alma ama 60 altındada kalma :F
Lafa bak , ya dozu kaçırır şişko olursam :F :F iyiyim ben böyle 1-2 daha alsam yeter :A

Lafa bak , ya dozu kaçırır şişko olursam :F :F iyiyim ben böyle 1-2 daha alsam yeter :A
60 üstü olursan şişko olma ihtimal var ama 55 üstne çık bari 58 falan ol ne o öyle kız gibi 53 kilo senle dalga geçen yokmu hiç çevrende gaz olur sana hem :A

dikkat edersen olmazsın ablacım @Çiğdem- kız dark o kadarda zayıf
değil bence🙂
benim kilomda kız safmısın sen bir erkek o kiloda olurmu :A

60 üstü olursan şişko olma ihtimal var ama 55 üstne çık bari 58 falan ol ne o öyle kız gibi 53 kilo senle dalga geçen yokmu hiç çevrende gaz olur sana hem :A

Olur niye olmasın erkekler zayıf ama kaslı olmayı isterler ya:D

yok :A konuştuğumuz konu ya bak :A bugün 23.00te açıkla sonuçları :A