Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

Evet beğenemedin mi

Daha az bilinen şarkılarını da tanıtmak istedim umarım beğenirsiniz.
Hem Yalın'la 2 kez şampiyonluğun ucundan dönmüştüm belki bu sefer olur kim bilir
yarışmacımın hevesini kaçırdın @Bully

yalınında canı var sonucta ayoll başka yarışmalarda şansını denemeye devam edebilir tabikide
3 şarkı dışında 7 şarkıyıda yanılmıyorsam kullanmadın zaten

Aynen belki içimde kaldı Yalın'la şampiyon olamamak
Allah'ın hakkı 3'müş hadi bakalım.

Bir Bakmışsın, Küçücüğüm ve Ben Bilmem'i hem normal sezonda hem All-Star'da kullanmıştım Keşke'yi de All-Star'da kullandım yani 4 şarkıyı kullandım 6'sını kullanmadım.

6 şarkıda 10 haftalık yarışmada ciddi sayı zaten o kullandığın 4 şarkıdan önce gelir bu 6 şarkılar hemen hemen yanı farklı şarkıları dinlememizi sağlıyor bu yarışma
.A

albümünü küçük görenler var

Özelde başka burada başka konuşmak sana hiç yakışmıyor diyeceğimi düşünme sakın aksine çok yakışıyor.
Benim sağım solum belli olmaz azıcık dengesizlik var malum şahısla çok takıldığımdan ama söyleme o kendi bu yorumu görünce beğenir nasılsa

Evet o 6 şarkım da iyi şarkılar olduğu için sıkıntı yok hepsini iyice dinledim ve sıralamam da hazır zaten iki tane ikili eleme olacakmış işime gelir bu durum.

Ay içeriğinde kıskançlık bulunan yorumlara aldırış etmiyorum biz cevabımızı sahada vereceğiz.

Kıvırcık Ali ile had bildirmeye geliyoruz.

@Tolstoyevski Kıvırcık Ali ile Aran var mı

hahah aa bakalım yerlilerden 2 yabancılardan 2 favorim var bu 4ünden ikisini finale ayarlamak düşer banada gelsin reytingler ayoll

hadi iyi geceler cnm yatmadan senin albümünüde hallettik

hahah aa bakalım yerlilerden 2 yabancılardan 2 favorim var bu 4ünden ikisini finale ayarlamak düşer banada gelsin reytingler ayoll

hadi iyi geceler cnm yatmadan senin albümünüde hallettik
İnşallah planın elinde patlar

Sana da iyi geceler cadıcım

Şu ana kadar şu kazanır diyebileceğimiz biri çıkmadı ama iyi albümler var. Çok çekişmeli bir sezon olacak gibi.

Yarışma yarın başlasa ya @Çiğdem-
Niye 10 Haziran anlamı ne
hahaha aa yok 10 haziran sıradan birgün işte cnm mesala 11 haziran deseydim onun önemini sorucaktın bu seferde

ayy ne bileyim sınavlarım var yoğunum diyenler vardı ayın 11ine kadar falan bende 10 u uygundur diye düşündüm herkesin işi gücü biter ozamana diye öyle kararlaştırdım duruma göre bakarız

@destere de sevmez @Bullyda serdar tarkan yalın @destere ve sizlere 1 vermenizde yardımcı olmak için kolaylık sağlıyor gibi sanki

@Bully
destere Tarkan kadar nefret etmiyor Yalın'dan iyi puan verdiği çok olmuştu.
Ayrıca daha ortada yok adam.

@MEnes de sevse nolur sevmese nolur destere ile beraber Tarkan'ı sevmiyorlardı noldu yarı finale çıktım demek ki yine doğru yoldayım.