Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Bilmediğin şarkıcı değil zaten türkücü. Aynı zamanda hiç mi beğenmedin yani türkümü. Belli ki bildiklerine torpil geçmişsin.
Neyse zaten senden 1 puan bekliyordum şaşırmadım o sebeple.
Herkesin zevki farklı. Benimkini MS'dan biliyorsun zaten. Evet sevdiyim şarkicilarim sevdiyim şarkisina yuksek veririm. Eğer bu torpilse tamam torpil olsun.

He 1 sende.

Kısaca Kıvırcık go home diyorsun yani.
@denizz19
Barış Akarsunu da ekle.

Herkesin zevki farklı. Benimkini MS'dan biliyorsun zaten. Evet sevdiyim şarkicilarim sevdiyim şarkisina yuksek veririm. Eğer bu torpilse tamam torpil olsun.

He 1 sende.

Barış Akarsunu da ekle.
Aynen Barış'ı da salla gitsin böylece Yalın'a en az 3 point geliyor senden güzel

He 1 sende.

Barış Akarsunu da ekle.
bnce foruma sınır kapısı eklenmeli @Yiğitt bunu düşünün bence yönetim olarak türkiye dışındakileri almayalım

Bu hafta Katy Perry klibiyle bana tam puan verin diye bas bas bağırıyor
Ama iyi rakipleri de var, kararsız kaldım ne yapsam bilemedim

Bu hafta Katy Perry klibiyle bana tam puan verin diye bas bas bağırıyor
Ama iyi rakipleri de var, kararsız kaldım ne yapsam bilemedim
Küçücüğüm herşeyim efsanesini görmezden gelemezsin bence napcan sen klibi şarkıya bak.

Harun'un mesaj daha çok oraya çekti beni sen şarkı falan diyorsun da orada şarkı da iyi + bu görüntüyü de es geçemem
Daha Barış Akarsu da var bakalım ne karar vericem
Ayy pis @destere'nin yerini nasıl da dolduruyor. ss

Barış'ınki cover şarkı ama Yalın'ınki öz ve öz kendinin kararını verirken bunu da düşün bence.

Murat'la Kıvırcığı kafadan elemen güzel.

Murat'a geçen hafta hariç hep 1 veya 2 puan verdim. Kıvırcık da en fazla ortalarda yer aldı. Yani onların da bir beklentisi yoktur benden diye tahmin ediyorum
siz üçünüz diğer ikisi yarışacak

Senin @destere ile bir akrabalığın var sanırım.
Teşekkürler.

@Çiğdem- @xemrexxx

Daha teşekkür etme kararımı vermedim en son gözüm kapalı dinleyip şarkıları puanlarımı öyle verebilirim
Ayrıca Katy ile sen mi yarışıyorsun @OzaN mı belli değil sen daha çok uğraşıyorsun ondan