Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

İşte sen de ilk sıralarına sürekli bayan sanatçıları, alt sıralara da erkek sanatçıları koyan birisini başımıza jüri başkanı yaptın. :) Başka adam kalmamıştı sanki. :)

@DarkLeqenD'dan bile daha iyi jüri başkanı olurdu. :)
Bile mi :( :(

evet yatmadan önce son duyuru yapayım siz iki koca kafa kaldınız gibi sadece @EFE UYSAL @xemrexxx yarın akşam 19:00 son süre bu gece yada yarın gün içinde yollayın ilk haftamı baltalamayın oklavayı kafanıza geçiririm :A:A:A

aa bu arada @GunesinOglu derslerinden ahmad gibi sende vakit bulamıyormussun galiba yarışmaylada ilgilenemiyorsun haliyle yarın şarkını gönderebilirsen katılırsın eğer gönderemezsen yoğunluğundan dolayı müsadenle seni direk eleyip 13 kişi olarak yarışmaya başlarım son hatırlatmalar bu şekilde herkese iyi geceler:A:A:A

güzel söylüyorda biraz fazla bağırıyor sanki kulağım gitti :))

deynekle dürteydin eldiven kesmez :))
senin kriterine uygun seçtim şimdi sen diyordun musicsurvivorda yıldızın şarkılar sıradan gidiyor sonra şarkının bir yerinde at gibi şahlanıyor diye albümde buna uygun 3 şarkı var :D

senin kriterine uygun seçtim şimdi sen diyordun musicsurvivorda yıldızın şarkılar sıradan gidiyor sonra şarkının bir yerinde at gibi şahlanıyor diye albümde buna uygun 3 şarkı var :D

dediğim şarkılarda belli bir tempoda önce kulağı alıştırıyordu şarkıya sonra gaza basıyordu yıldız teyze :) burda anında dalış yaptığı için rahatsız edici duruyor :) o dediğin şarkılara gelince puan haliyle yükselecektir :)

:A En güzel şarkıları sona bıraksın arkadaşa iletirsin sen :A Yıldız Tilbe ile birinci olamazsa linç edeceğim :kiki:
niye siz birbirinizi engelledinizmi ? :)