Şimdi dinleyemem yarışma başlayıncaabuu dur hemen etiketleyim
@Çiğdem- Gol ile başlayalım zaten paylaşılmış değiştirmeyeyim bir daha.
Şimdi dinleyemem yarışma başlayıncaabuu dur hemen etiketleyim
@MayısKralı na düzelttirmiştim ben onu ama birşey olmaz zaten gören görmüştü şarkıyı racabınıda hazır etmiştim kalsın en iyisiŞimdi dinleyemem yarışma başlayınca
@Çiğdem- Gol ile başlayalım zaten paylaşılmış değiştirmeyeyim bir daha.
@MayısKralı na düzelttirmiştim ben onu ama birşey olmaz zaten gören görmüştü şarkıyı racabınıda hazır etmiştim kalsın en iyisi
yolla cnm seni aradan çıakrtalımŞarkımı yolluyayım bende o zaman?
stratejin güzelde? sona bırakacağın şarkıları tarkan söylemeyecekmi yaniBeni değil de strateji hatası yapanları ilerde korku salacağı kesin, ilk haftadan en iyi şarkılarını kullanmak ilerde büyük sıkıntı yaşatacaktır onlara.Ben çok gördüm bu durumları, rahatım o yüzden sıkıntı yok.
İşte sana göre tutmaz başkasına göre tutar.stratejin güzelde? sona bırakacağın şarkıları tarkan söylemeyecekmi yanisonuçta tarkandan başkasına şarkı söyletemeyeceğine göre stratejin tutmaz
@MayısKralı niye sıla yı bırakmışki ?ilk defa sıla ya gönül rahatlığıyla oy verecektim ama olmadı şans yok bizdeyine kötü kedi şerafettin kapmış kızı
hahahah ayyy maskeli fedai ne çekti bundan hep 1 veriyordu kuzu kuzu şarkısına bomba bir yorumu vardı ama klibte tarkan ağzıyla kuşmu avlıyor diyordu hahahahİşte sana göre tutmaz başkasına göre tutar.Mesela @Doğu Tarkan'ın en büyük destekçilerinden olacağını söyledi adam kaliteden anlıyor senin gibi cinsiyet ayrımcılığı yapmıyor.
İlk şarkım uyan şarkısı çok düşündüm umarım seversiniz bu şarkıyı
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @Ahmad @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @Bully @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash
Ohaa ulan ahahaha
İşte sen de ilk sıralarına sürekli bayan sanatçıları, alt sıralara da erkek sanatçıları koyan birisini başımıza jüri başkanı yaptın.hahahah ayyy maskeli fedai ne çekti bundan hep 1 veriyordu kuzu kuzu şarkısına bomba bir yorumu vardı ama klibte tarkan ağzıyla kuşmu avlıyor diyordu hahahah
hahahah ayy başkanlığını protesto ediyorlar @destere sende seçimsiz geldin kuruldunİşte sen de ilk sıralarına sürekli bayan sanatçıları, alt sıralara da erkek sanatçıları koyan birisini başımıza jüri başkanı yaptın.Başka adam kalmamıştı sanki.
@DarkLeqenD'dan bile daha iyi jüri başkanı olurdu.
İşte sen de ilk sıralarına sürekli bayan sanatçıları, alt sıralara da erkek sanatçıları koyan birisini başımıza jüri başkanı yaptın.Başka adam kalmamıştı sanki.
@DarkLeqenD'dan bile daha iyi jüri başkanı olurdu.
@OzaN ve ben sana darbe yapmayı planlıyoruz bir admin bir süper mod yeterli olur sanırım dimi @Çiğdem-yarışmayı sunan başkanı belirler tabiki? seçime gerek yoktutakdirini benden yana kullandı çiğdem, yani bu yarışma bitene kadar benden çekeceğiniz var)
hahah aa yalnız juri başkanının özel yetkisi kötü birşey değilki 1 hafta benim gibi oy kullandı diyelim öyle 1 vermek yokyarışmayı sunan başkanı belirler tabiki? seçime gerek yoktutakdirini benden yana kullandı çiğdem, yani bu yarışma bitene kadar benden çekeceğiniz var)
@destere Tarkan'a 1 verme uğruna özel yetki falan kullanmayacaktır.hahah aa yalnız juri başkanının özel yetkisi kötü birşey değilki 1 hafta benim gibi oy kullandı diyelim öyle 1 vermek yok
en düşüğe bile biraz iyi puan vericeksin senin daha çok işine yarıyor @Bully
aaaaa yarışmamın koskoca başkanı @destere yarışma bitene kadar bu konuda olduğu sürece dokunulmazdır ama başka konularda yakalarsanız ne yaparsanız yapın@destere Tarkan'a 1 verme uğruna özel yetki falan kullanmayacaktır.Jüri başkanlığını bırak jürilikte bile görmeye tahammülüm yok kendisine ilk hafta bittiğinde çıkaracağım kavgayı ben de merakla bekliyorum.
aaaaa yarışmamın koskoca başkanı @destere yarışma bitene kadar bu konuda olduğu sürece dokunulmazdır ama başka konularda yakalarsanız ne yaparsanız yapın
buraya kaçabilirse burada dokunulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?