Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

kadın şarkılarını internet ortamında paylaşmamış cnm konser videosunu kyoduk mecbur ama onunda çaresi sesini aç bilgisayarın 50de dinle

bu haliyle berbat duruyor youtube dada bulamazsam daha kaliteli bir görüntü veya ses iyi puan kimse beklemesin
) benden günah gitti ?

bu haliyle berbat duruyor youtube dada bulamazsam daha kaliteli bir görüntü veya ses iyi puan kimse beklemesin
) benden günah gitti ?
bundan başka yok malesef cnm paragöz kadın paylaşmamış parayla alın diyormuş

sesini biraz açınca sorun yok bence ayoll

@yigit_00 sen bizim dediklerimize bakma
adele seven çok bu sefer aksilik işte klip kötü olsada bol puan alacağına eminim

ayy vlla bu videoda görüntüsüde bozuk seside düşük ikiside yarı yarıya idare et artık

ben yatıyorum @Doğu ya oy göndert yarın ben gelene kadar

@Doğu oy kullan
emir büyük yerden

yada hogatha uyuyana kadar kullanırım tamam felan diyip oyala sonra o horlamaya başlayınca kafana göre takıl

Oylarımı kullandım. İlk hafta olmasına rağmen şarkıların büyük çoğunluğu iyiydi, 3-4 tanesi vasatın altındaydı sadece.
İlk defa dinleyip de çok beğendiğim şarkılar oldu.

Hayırlısı olsun bakalım sonuçları bekliyoruz artık.

Tamam YSK reis

şarkıların racapları 1.sayfada en alt kısımda mustafa sandal fotosu üstünde kırmızı yazıyla belirtili spoi kutucuğundan ulaşıp oylayabilirsiniz
arkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 3 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully ve @vadikızı diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar

jurilerdende 3 kişi gönderdi sadece @turkuazz @Felon ve @sokak sanati gönderdiler diğer juri arkadaşlara tekrar hatırlatayım @soo @Tzira @Doğu @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @Titanium @Aserat @S.G.A.T. @Castei @tolgab @DarkLeqenD @MEnes @Berkan Tazegül

Şuanlık oluşan puan durumu şöyle

1 78
2 64
3 64
4 62
5 59
6 59
7 56
8 56
9 55
10 52
11 46
12 37
13 34
14 31

@destere

Son düzenleme:

canım ben birazdan göndercem oylarımı

Yine hiç yoktan 30 puan almışım, elendiğim için ilk ve son haftam olacak o yüzden bugün hemen gönderip fazla bekletmeyeyim.

Yine hiç yoktan 30 puan almışım, elendiğim için ilk ve son haftam olacak o yüzden bugün hemen gönderip fazla bekletmeyeyim.
ayy dur hemen karamsar olma belki 66 sensin yanı belli olmazlar bu işler

ama oyunu bugün gönder tabikide iyi olur yarına şıkışmasın🙂🙂🙂

Oylarımı verdim albümlerin hepsi güzeldi bakalım neler olacak

Bhangi şarkılar yarişiyor bu hafta? List yapsan başka bir konuda temize çeksen şöyle bi güzel
evet kullanmadım hala oyumu kımseyi bilmiyorum hangi şarkıları gönderdiğini