Ceceliye çok düşük veriyordun zamanında
şimdide ceceli yarışıyor dimi
beyse umarız tiz vakitte elenir
Ceceliye çok düşük veriyordun zamanında
@Harunnn60 yarışmacı zaten ayoll nasıll juri başkan yardımcısı olsun @Doğu yeter sana offf bir halttan anladığınız yok başkanlara bakbaşta seçtim iş yoğunluğundan dolayı tek yardımcıda kurtarmadı@Doğu ile @Harunnn60 başkan yardımcısı oldugerçi haruna güvenmiyorum en kıdemlisi doğu sayılır harun arada bir lady gaga türü şarkıcılarla batırıyor işi
Sende kendine al birtane senin gibiye yakışmaz yalnız kalmak@Çiğdem-'in güzel ablalarımızı manüple etmesine izin verme ne biçim başkansın sen
Ceceliye iyi puanların bekleniyor yoksa disleri yersinşimdide ceceli yarışıyor dimi) ne talihsiz adamız nereye gitsek ceceli karşımızda bir türlü kurtulamadık)
beyse umarız tiz vakitte elenir)
Sen bize yol ver yarın darbe yapalım@Harunnn60 yarışmacı zaten ayoll nasıll juri başkan yardımcısı olsun @Doğu yeter sana offf bir halttan anladığınız yok başkanlara bak
Bana Yıldız ablam yeterSende kendine al birtane senin gibiye yakışmaz yalnız kalmak
Vallaha kendi kendimi atadım bendaha demin emir komuta zincirinden bahsediyordumiki dakika aradan geçmeden sende bu zinciri kopardın ortadan
la seni kim başkan yardımcısı yaptı amirine karşımı geliyorsunhiçmi vijdanın sızlamıyor ?
Yıldız kim Çiğdem kim yer onu Çiko çiğ çiğ leşini timsahlara yem ederBana Yıldız ablam yeter
Vallaha kendi kendimi atadım benYarına Enver Paşa gibi darbe yapıyorum postallarımı giydim
geçen yarışmada yıldız teyze ilk sekize kadar ilerledide sonunu getiremedi bu yarışmadada rakipleri yine güçlüBana Yıldız ablam yeter
geçen yarışmada yıldız teyze ilk sekize kadar ilerledide sonunu getiremedi bu yarışmadada rakipleri yine güçlüyıldız teyzenin ağzında diş kalmamış, @xemrexxx nin tüm rklamına propoğandasına rağmen bu haliyle bu rakiplerle boğuşması imkansız
Bana Yıldız ablam yeter
Vallaha kendi kendimi atadım benYarına Enver Paşa gibi darbe yapıyorum postallarımı giydim
hahah sen hele oylarını göndermede pompalıyla bak kimi vurup gömüyorum bizim ormana @EFE UYSAL
Bu sefer TBMM'de hükümete karşı birleşmeyi göze alan CHP-MHP gibi bu yola baş koyduk @xemrexxx ilegeçen yarışmada yıldız teyze ilk sekize kadar ilerledide sonunu getiremedi bu yarışmadada rakipleri yine güçlüyıldız teyzenin ağzında diş kalmamış, @xemrexxx nin tüm rklamına propoğandasına rağmen bu haliyle bu rakiplerle boğuşması imkansız
Yapma başkanhahah sen hele oylarını göndermede pompalıyla bak kimi vurup gömüyorum bizim ormana @EFE UYSAL
@Doğu utan utan @destere bana sormadan seni yardımcısı yapmış çocuğa destek olmak yerine koltuğuna göz koymuşsun hahaha
hahah sen hele oylarını göndermede pompalıyla bak kimi vurup gömüyorum bizim ormana @EFE UYSAL
@Doğu utan utan @destere bana sormadan seni yardımcısı yapmış çocuğa destek olmak yerine koltuğuna göz koymuşsun hahaha
Bu sefer TBMM'de hükümete karşı birleşmeyi göze alan CHP-MHP gibi bu yola baş koyduk @xemrexxx ileSağ sol kavgasında birbirini yiyenler gibi şimdi Yıldız delisini şampiyon yapmak için geçici ateşkes ilan ettik
Benden sana tavsiye doğu uyanıktır tahtını her an alabilir şikede yapabilir Çiko ile dikkatli olonun doğal hali hep böyle artniyetli kötü bir insandı zatenbende akıl yok gül gibi arkadaşlar vardı onlardan yardımcı seçeceğime gittim iki tane nemrut suratlı vatandaşı yardımcılığa getirdim kerizliğime doymayayım)
Düşün artık Yıldız Tilbe nelere kadironun doğal hali hep böyle artniyetli kötü bir insandı zatenbende akıl yok gül gibi arkadaşlar vardı onlardan yardımcı seçeceğime gittim iki tane nemrut suratlı vatandaşı yardımcılığa getirdim kerizliğime doymayayım)
hımm sendemi yıldızcıydın)
yıldızı kalaylarken pardon yıldız teyzeye puan verirken ikinizin bana yaptığı ihanetleri aklıma getireceğimden emin olabilirsiniz
Benden sana tavsiye doğu uyanıktır tahtını her an alabilir şikede yapabilir Çiko ile dikkatli ol
İşin içinde para var sen olsan kabul etmezmisinbende hatırlatayım çiko bana aşkla bağlı) o yüzden @Doğu burdan marsa kadar füzesiz uçsa dahi yerim sağlam yerimi alamaz)
ben hep kalbimin sesini dinlerimİşin içinde para var sen olsan kabul etmezmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?