Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

@Harunnn60 yarışmacı zaten ayoll nasıll juri başkan yardımcısı olsun @Doğu yeter sana offf bir halttan anladığınız yok başkanlara bak

Sen bize yol ver yarın darbe yapalım
Burda tankları yürüteyim @destere'yi başkanlıktan indireyim

daha demin emir komuta zincirinden bahsediyordum
iki dakika aradan geçmeden sende bu zinciri kopardın ortadan

la seni kim başkan yardımcısı yaptı amirine karşımı geliyorsun
hiçmi vijdanın sızlamıyor ?

Sende kendine al birtane senin gibiye yakışmaz yalnız kalmak
Bana Yıldız ablam yeter

daha demin emir komuta zincirinden bahsediyordum
iki dakika aradan geçmeden sende bu zinciri kopardın ortadan

la seni kim başkan yardımcısı yaptı amirine karşımı geliyorsun
hiçmi vijdanın sızlamıyor ?
Vallaha kendi kendimi atadım ben
Yarına Enver Paşa gibi darbe yapıyorum postallarımı giydim

Bana Yıldız ablam yeter
geçen yarışmada yıldız teyze ilk sekize kadar ilerledide sonunu getiremedi bu yarışmadada rakipleri yine güçlü
yıldız teyzenin ağzında diş kalmamış, @xemrexxx nin tüm rklamına propoğandasına rağmen bu haliyle bu rakiplerle boğuşması imkansız

Bana Yıldız ablam yeter

Vallaha kendi kendimi atadım ben
Yarına Enver Paşa gibi darbe yapıyorum postallarımı giydim
@Çiğdem-' e laf atan çarpılır
Hepimizi vurursa pompalıyla şaşırmayın
@destere @Doğu
hahah sen hele oylarını göndermede pompalıyla bak kimi vurup gömüyorum bizim ormana @EFE UYSAL

@Doğu utan utan @destere bana sormadan seni yardımcısı yapmış çocuğa destek olmak yerine koltuğuna göz koymuşsun hahaha

Bu sefer TBMM'de hükümete karşı birleşmeyi göze alan CHP-MHP gibi bu yola baş koyduk @xemrexxx ile
Sağ sol kavgasında birbirini yiyenler gibi şimdi Yıldız delisini şampiyon yapmak için geçici ateşkes ilan ettik

onun doğal hali hep böyle artniyetli kötü bir insandı zaten
bende akıl yok gül gibi arkadaşlar vardı onlardan yardımcı seçeceğime gittim iki tane nemrut suratlı vatandaşı yardımcılığa getirdim kerizliğime doymayayım
)

hımm sendemi yıldızcıydın
)
yıldızı kalaylarken pardon yıldız teyzeye puan verirken ikinizin bana yaptığı ihanetleri aklıma getireceğimden emin olabilirsiniz

Benden sana tavsiye doğu uyanıktır tahtını her an alabilir şikede yapabilir Çiko ile dikkatli ol

Düşün artık Yıldız Tilbe nelere kadir
Yıldız şampiyon olmazsa inşallah rüyanda @xemrexxx'i anadan üryan Yıldız Tilbe dansı yaparken görürsün