Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

oylama başladı bilgiler yukarıda @destere
gördüm gördüm

yalnız sen neden farklı oyluyorsun puanları o kısmı çözemedim
jüri başkanı olarak görevlerimden biride yarışmayı sunan kişiye karşı yarışanları korumak
niye herkes bir kaç şarkıya aynı puanı veremiyorda sen veriyorsunki
) neden neden

sunucuyum ben ayoll survivorda cengo gibi özgür kullanıcam oylarımı oy çilesini çekmicem bu yıl

Kavgaları önleyebilecek misin bakalım.

Çocuklarrrr diye bağırırsın artık forumda.

nasıl önlesinki kavgaları? daha ilk günden kendi seçtiği jüri başkanına oklavayla dalan bir kızdan sukunet beklemek akıl işi değil
)

hahah hayır o görev @destere ye ait juri başkanı koruyacak bu konudakı huzuru

oy göndermeyen juilerdende oyları göndermesini sağlatıcak

tüm pis işleri bana bırak kendin git keyfini yaşa ne güzel memleket
ben ateşe benzin sıkan biriyim o yüzden benden yardım istiyorsan önce ateşte @Harunnn60 u kavururum sonra diğerlerini
öyle tek tek arkadaşlar pişmiş bıldırcın gibi dolaşır ortamda
)

yarın akşam oylamamı yapacağım şehir dışındayım

@Forumdash 1.hafta oylaması başladı 1.sayfadan bulabilirsin buralardasın galiba oylarını bekleriz ilk haftaya sana özelden sohbet açılmıyor nedense sen açar gönderirsin oylarsan

Yarışacak olan herkese başarılar
aa yatmadan kıaca sanada anlatayım juri olursan sevinirim 6 nisan çarşamba kadar zaman var aaa şimdi 14 yarışmacı var herhangi seçtikleri şarkıcının herhangi albümleriyle yarışa katıldılar tarkan akrma albümü mesala 10 hafta sürücek her hafta albümden 1 şarkı ile katılıcaklar rahat dinlemeniz için yarışmacıların belirlediği şekilde seçilen şarkıdan 90 saniyesini kesiyorum sizlerde o kestiğim aralıkları dinleyip oy veriyorsunuz en sevdiğine 14 vericeksin 2. sevdiğine 13 o şekilde 1 puana kadar oylucaksınız 1.sayfada konunun en alt kısmında mustafa sandal fotosu onun üstünde 1.hafta videoları burda yazıyor spoi kutusunda orayı açtığında yarışan şarkıları görebilirsin onlara puan vericeksin zamanla anlarsın

Peki puan veririm

oylarımı sayın juri başkanı @destere gönderdim

tekrar hatırlatma yapayım 6 nisan çarşamba 16:00 son oy gönderme tarihi 17.00 sonuçlar açıklanıcak

1.hafta tek kelimeyle süper olmuş hiçmi kötü şarkı olmaz ayoll aslında 14-7 arası oylucaktım ama kimseye 10 altında puan vermedim kimse düşük gelmemiş 🙂🙂🙂

Festival Albümü en sevdiğim şarkılarından birisiydi zaten @OzaN baya iddalı açılış😉

Gülümse Albümü tutsak şarkısı gerçekten ağzıma dolandı harika yorumlamış @mrt-06 😉

Karma Albümü Karmanın her şarkısını seviyorum her nerdeysen albümün diğer şarkılarına göre 1 tık düşükte olsa strateji açısından 1.haftaya uygun seçim tecrübelisin zaten bu konularda @Bully 😉

Rengarenk Albümü sertabın bu albümü çok iyi gerçekten yarışmanın iddalı albümlerinden asla şarkısıda dünyaca duyulmuş bir şarkıdan uyarlama müziği falanda gayet eğlenceli @Harunnn60 😉

Es Albümü ilahi diye geri kalmaz inş seninde dediğin gibi @EFE UYSAL ama 1.haftaya gayet iyi bir seçim bence 😉

Dantel Albümü , Bangır Bangır Albümü , Sözyaşlarım Albümü , Gök Nerede Albümü bu albümdeki şarkılarıda beğendim ilk haftaya idaal şarkılar @GunesinOglu @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane 😉

Konuşmadığımız Şeyler Var ve Soygun Var Albümleride baya iddalı gelmişler gol şarkısı albümün sevdiğim şarkılarından ve seviyorum şarkısı atiyeyi sevmem ama bunu beğendim @denizz19 @EnveR 😉

Yürü Anca Gidersin Albümü bir çok beğendiğim şarkı daha çok ddalı seçim ilk haftaya @xemrexxx 😉

The Wall ve 25 Albümleri yabancılarıda iyi buldum the wall albümü değişik klip renkli şarkıyla gelmiş adele şarkılarını paylaşmadığından konser çekimi ama şarkı iyi bence @yigit_00 @Tolstoyevski 😉

oylarımı kullandım..çok zor bir oylama oldu..şarkılar baya iddalıydı..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..tüm yarışmacılara başarılar diliyorum

İlk Hafta Oylamamı tamamladım 5-6 şarkı harici iddaalı giriş yapan şarkıcı yoktu onlara da yüksek puanlar verdim herkese bol şans emeği geçen @Çiğdem- e de teşekkür ederim beni jüri yaptığı içinde ayrıca teşekkür ederim . Umarım uzun soluklu ve sorunsuz olur çünkü her şey harika..

şarkıları izlemek yarım saat karar vermek yarım saat sürer
bana bir saat lazım şöyle boş bir zamanımda tek tek değerlendireyim şarkıları
)