oylarımı sayın juri başkanı
@destere gönderdim
tekrar hatırlatma yapayım 6 nisan çarşamba 16:00 son oy gönderme tarihi 17.00 sonuçlar açıklanıcak
1.hafta tek kelimeyle süper olmuş hiçmi kötü şarkı olmaz ayoll aslında 14-7 arası oylucaktım ama kimseye 10 altında puan vermedim kimse düşük gelmemiş
🙂🙂🙂
Festival Albümü en sevdiğim şarkılarından birisiydi zaten
@OzaN baya iddalı açılış
😉
Gülümse Albümü tutsak şarkısı gerçekten ağzıma dolandı harika yorumlamış
@mrt-06 😉
Karma Albümü Karmanın her şarkısını seviyorum her nerdeysen albümün diğer şarkılarına göre 1 tık düşükte olsa strateji açısından 1.haftaya uygun seçim tecrübelisin zaten bu konularda
@Bully 😉
Rengarenk Albümü sertabın bu albümü çok iyi gerçekten yarışmanın iddalı albümlerinden asla şarkısıda dünyaca duyulmuş bir şarkıdan uyarlama müziği falanda gayet eğlenceli
@Harunnn60 😉
Es Albümü ilahi diye geri kalmaz inş seninde dediğin gibi
@EFE UYSAL ama 1.haftaya gayet iyi bir seçim bence
😉
Dantel Albümü , Bangır Bangır Albümü , Sözyaşlarım Albümü , Gök Nerede Albümü bu albümdeki şarkılarıda beğendim ilk haftaya idaal şarkılar
@GunesinOglu @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane 😉
Konuşmadığımız Şeyler Var ve Soygun Var Albümleride baya iddalı gelmişler gol şarkısı albümün sevdiğim şarkılarından ve seviyorum şarkısı atiyeyi sevmem ama bunu beğendim
@denizz19 @EnveR 😉
Yürü Anca Gidersin Albümü bir çok beğendiğim şarkı daha çok ddalı seçim ilk haftaya
@xemrexxx 😉
The Wall ve 25 Albümleri yabancılarıda iyi buldum the wall albümü değişik klip renkli şarkıyla gelmiş adele şarkılarını paylaşmadığından konser çekimi ama şarkı iyi bence
@yigit_00 @Tolstoyevski 😉