İlk defa uzun aradan sonra oy verecez dur hele ne öcüsüArada giriyorum diye o kadar garipseme beni
SEN BİR AYNADA KENDİNE BAKSANA ÖNCE GÖRÜNÜYORSAN TABİÇığlık dizisinde başrolü kaybedicen sus.ss
Sen onu bırakta senin bana bi izdivac sözün vardı. Noldu o is.
Seni kötü yola düşüreyim de Çığlıkta sen gör kendi haliniSEN BİR AYNADA KENDİNE BAKSANA ÖNCE GÖRÜNÜYORSAN TABİ
@Harunnn60 iyi laf söylerim ben tabikide zamanı geldikçe
Ben Özgür'ün şarkı ve recabını biliyorum, sana ben göndersem -5'ten yırtabiliyor mu
sonradan bu değildi diye itiraz etmezse sorun olmazBen Özgür'ün şarkı ve recabını biliyorum, sana ben göndersem -5'ten yırtabiliyor mu
ay çok kararsız kaldım kız yardım et azıcık .sssonradan bu değildi diye itiraz etmezse sorun olmaz
iki gözümü at yarı finale çeyrekte kaçın kurası iyidir diğerlerinin birer atımlım silahları daha kalmış olabiliray çok kararsız kaldım kız yardım et azıcık .ss
Ben yolladım sana ama Özgür de gelmiş aynısını yollar sanasonradan bu değildi diye itiraz etmezse sorun olmaz
@mrt-06 yarışsaydı kaç tane farklı versiyonunu paylaşırdı bu şarkının Kiralık Aşk'ta çalmıştı sanırım, hiç işi bilmiyor bu Emre
hani @Bully ile beraber yürümüştünüz bu yollarda hani beraber ıslanmıştınız yağan yağmurda noldu şimdi fetö ve tayyip amca gibi mi oldunuzPinhani ve Sezen çok iyi. Erkin zaten kötü gelmez. Merve ve Gökhan bu hafta zayıf kalabilir.
hani @Bully ile beraber yürümüştünüz bu yollarda hani beraber ıslanmıştınız yağan yağmurda noldu şimdi fetö ve tayyip amca gibi mi oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?