Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Tam puanlık şarkı,bu sefer finalde kullanmaman iyi olmuş

acıtmadan öldürürüz seni o zaman

aa bu arada önemli bir duyuru yapayım puan eşitliğinde düello olmayacaktır 🙂
5.elenen belli olupta 4 ve 3 sırada kışilerin puanı eşit çıkarsa 1 kişi elenip yarı finale 4 kişi kalıcak ordada 2 eleme olucaktır ama eğer son 3 sıradaki 3 yarışmacıda eşit puan olursa ancak o şekilde düello olucaktır tabi 3 ve 4 sıradakının eşit oy alması düşük ihtimal ama ben duyurumu yapayım puanlar son 2 haftadır aynı gibi bitiyor özellikle düşme hattındakıler herkese başarılar

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @xemrexxx @turkuazz @destere

türkçe meali?

Çeyrek final şarkımız 500.000'den fazla satışa ulaşarak Türkiye'de tüm zamanların en çok satan tekli albümüne ismini veren "Kuzu Kuzu" oluyor

Eminim ki birçoğumuzun çocukluk şarkısıdır desteklerinizi bekleriz

@Bully @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @yatutarsa @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem-

etiketleri kopyaladın mı bildirim gelmedi

neyse @destere bak bu klipte tarkan dekolte giymiş artık şutlarsın bence cüri başkanı olarak

@destere bayılıyor özellikle bu şarkıya tarkan ağzıyla kuş avlıyor diyordu hahaha

O kadar güzel ki iki kere ''harika''ya bastım

Çeyrek final ve iddialı bir şarkı sonunda Tarkan'dan. Bakalım bu sefer yüksek bir puan verebilirim.