Sunuculara yorum yaptım şarkımı da paylaştım senin beğendiğin şarkı hoş sen Sıla seviyon zaten tam puanına layığım bence
layıkmısın düşünmem lazımm cınımmm şakaaa
puan zamanında gör süpriz olsun
Sunuculara yorum yaptım şarkımı da paylaştım senin beğendiğin şarkı hoş sen Sıla seviyon zaten tam puanına layığım bence
Ayy nasıl da havalı gören de onur ödüllü jüri sanır.layıkmısın düşünmem lazımm cınımmm şakaaa
puan zamanında gör süpriz olsun
Ayy nasıl da havalı gören de onur ödüllü jüri sanır.
Yeni haftaya MesKem ile başlamak güzel. Bir de 45.bölüm fragmanını koysaydın belki diziye başlayan olurdu.
17 final puanı aldım nasıl rahatım anlatamam. Bu hafta da çeyrek finalde zirvede yer alarak bitirmeyi umuyorum diyeyim.
Bu haftaki şarkımız yansakta, üzülsekte gücümüzü göstermenin tek yol şarkısı 'Acısa da Öldürmez' diyeceğiz. Çeyrek finalde tüm arkadaşlara başarılar. Umarım elenirler.
@Bully @Harunnn60 @xemrexxx @turkuazz @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @yatutarsa @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @Berkan Tazegül @Çiğdem-
Ayy ne kadar iç gıdıklayıcı konuştun öyle. Bir daha yazar mısın söylediklerini.Tam puanlık şarkı,bu sefer finalde kullanmaman iyi olmuş
acıtmadan öldürürüz seni o zamanYeni haftaya MesKem ile başlamak güzel. Bir de 45.bölüm fragmanını koysaydın belki diziye başlayan olurdu.
17 final puanı aldım nasıl rahatım anlatamam. Bu hafta da çeyrek finalde zirvede yer alarak bitirmeyi umuyorum diyeyim.
Bu haftaki şarkımız yansakta, üzülsekte gücümüzü göstermenin tek yol şarkısı 'Acısa da Öldürmez' diyeceğiz. Çeyrek finalde tüm arkadaşlara başarılar. Umarım elenirler.
@Bully @Harunnn60 @xemrexxx @turkuazz @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @yatutarsa @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @Berkan Tazegül @Çiğdem-
Hep aynı laflar. Ağzın hiç laf yapmıyor. Klişeleşmiş birkaç cümle.ivet marul kafa
her hafta klişenin dibini söyleyen songülle neralı izliyon sus bakayımHep aynı laflar. Ağzın hiç laf yapmıyor. Klişeleşmiş birkaç cümle.
türkçe meali?aa bu arada önemli bir duyuru yapayım puan eşitliğinde düello olmayacaktır 🙂
5.elenen belli olupta 4 ve 3 sırada kışilerin puanı eşit çıkarsa 1 kişi elenip yarı finale 4 kişi kalıcak ordada 2 eleme olucaktır ama eğer son 3 sıradaki 3 yarışmacıda eşit puan olursa ancak o şekilde düello olucaktır tabi 3 ve 4 sıradakının eşit oy alması düşük ihtimal ama ben duyurumu yapayım puanlar son 2 haftadır aynı gibi bitiyor özellikle düşme hattındakıler herkese başarılar
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @xemrexxx @turkuazz @destere
Sen ne anlarsın ezik, varoş.her hafta klişenin dibini söyleyen songülle neralı izliyon sus bakayım
5. elendi diyelim ama 4 ve 3 sıradakılerin puanı eşit çıktı onları düelloya sokmadan 4 kişi yarı finale gidecek 1 kişi elenmiş olucaktürkçe meali?
etiketleri kopyaladın mı bildirim gelmediÇeyrek final şarkımız 500.000'den fazla satışa ulaşarak Türkiye'de tüm zamanların en çok satan tekli albümüne ismini veren "Kuzu Kuzu" oluyor
Eminim ki birçoğumuzun çocukluk şarkısıdır desteklerinizi bekleriz
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @yatutarsa @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem-
@destere bayılıyor özellikle bu şarkıya tarkan ağzıyla kuş avlıyor diyordu hahahaÇeyrek final şarkımız 500.000'den fazla satışa ulaşarak Türkiye'de tüm zamanların en çok satan tekli albümüne ismini veren "Kuzu Kuzu" oluyor
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @yatutarsa @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem-
O kadar güzel ki iki kere ''harika''ya bastımÇeyrek final şarkımız 500.000'den fazla satışa ulaşarak Türkiye'de tüm zamanların en çok satan tekli albümüne ismini veren "Kuzu Kuzu" oluyor
Safişçilere bildirim göndermiyoruzetiketleri kopyaladın mı bildirim gelmedi
neyse @destere bak bu klipte tarkan dekolte giymiş artık şutlarsın bence cüri başkanı olarak
All-Star'da 1 vermemiş yine 4 puan vermiş az da olsa bir umut var@destere bayılıyor özellikle bu şarkıya tarkan ağzıyla kuş avlıyor diyordu hahaha
Çeyrek final ve iddialı bir şarkı sonunda Tarkan'dan. Bakalım bu sefer yüksek bir puan verebilirim.Çeyrek final şarkımız 500.000'den fazla satışa ulaşarak Türkiye'de tüm zamanların en çok satan tekli albümüne ismini veren "Kuzu Kuzu" oluyor