Ben ona hakaret edince seviyor o kendimden bi soğutamadımbidon kafalı abuuu![]()
Ben ona hakaret edince seviyor o kendimden bi soğutamadımbidon kafalı abuuu![]()
Ben herkese şans veririm. Antici veya fan olmam ki hiçbir zaman.Güzel benzetme
Ne diyeyim ki Tarkan'ı sevmeyen, sürekli düşük veren birisinin "Tarkan gidici" yorumlarını kaale bile almıyorum. Tarkan'ı sevmediği için objektif bir yorum olması mümkün değil çünkü. İnsan bir hafta bile iyi puan vermez mi ya rahmetli destere'den bile güzel puan aldıydık geçen hafta
Alnımızın akıyla haftayı atlatıp anticilere cevabımızı vereceğiz hayırlısıyla![]()
vallahi o karga sesini kullandığın videoları ekşide tek tek başlık diye açtırırım rezil olursun cümle aleme kıvırcık marul.ssHee valla Emre geldiğimden beri beni pek çekemez. O yüzden konuşur öyle boş boş bidon kafalı.![]()
Açtır rezil olsam da tanıtırım kendimivallahi o karga sesini kullandığın videoları ekşide tek tek başlık diye açtırırım rezil olursun cümle aleme kıvırcık marul.ss
kösem de böyle diyordu ama ahmet olmayınca çöktüBen gücümü yalnızca kendimden alırım saçma yorumlarını kendine sakla![]()
Ben ona hakaret edince seviyor o kendimden bi soğutamadım![]()
AntiTarkancıların dokunulmazlıklarını kaldırıp yargılayacağız ulanGüzel benzetme
Ne diyeyim ki Tarkan'ı sevmeyen, sürekli düşük veren birisinin "Tarkan gidici" yorumlarını kaale bile almıyorum. Tarkan'ı sevmediği için objektif bir yorum olması mümkün değil çünkü. İnsan bir hafta bile iyi puan vermez mi ya rahmetli destere'den bile güzel puan aldıydık geçen hafta
Alnımızın akıyla haftayı atlatıp anticilere cevabımızı vereceğiz hayırlısıyla![]()
Demek ki öylesana kara sevda ile mi bağlandı yoksa deniz
![]()
Ben herkese şans veririm. Antici veya fan olmam ki hiçbir zaman.
Demek ki öyle![]()
La aksine Atacan'ın gidişi bana yarar Ozan'dan sonra tek yetkili benim şu ankösem de böyle diyordu ama ahmet olmayınca çöktü![]()
Demek ondan yürüyen libido haline gelmiş@destere nin köyünde 4 erkeğe 1 erkek düşüyormuş![]()
yakında bu teamüller dğeişecekLa aksine Atacan'ın gidişi bana yarar Ozan'dan sonra tek yetkili benim şu anAma kardeşimin ciddi bir sıkıntısı var onu aramıza dönecek inşallah en kısa sürede.
Böyle goygoy yapıyoz falan da önemli bir şey yok demi aga? Varsa derdi yardımcı olayım ayni şehirdeyiz nasılsaLa aksine Atacan'ın gidişi bana yarar Ozan'dan sonra tek yetkili benim şu anAma kardeşimin ciddi bir sıkıntısı var onu halledip aramıza dönecek inşallah en kısa sürede.
Tek güvencen pompy onun da sonu Mustafa gibi oluryakında bu teamüller dğeişecek![]()
yakamoz kulumuz da böyle konuşmuştu zamanında şimdi isviçre dağlarında koyun otlatıyorTek güvencen pompy onun da sonu Mustafa gibi olur![]()
Aga önemli bir şey var aslında ya hatta çok önemli ama konu çok hassas yani Atacan şu anlık bilinmesini istemiyor ki forumla paylaşmadı. Şu an kafasını dinlemesi gerekiyor açıkçası foruma ne zaman döneceğini de bilmiyorum ama inşallah dönecek ve hep birlikte ona destek olacaz. Ona yardımcı olamayız ama yanında olabiliriz.Böyle goygoy yapıyoz falan da önemli bir şey yok demi aga? Varsa derdi yardımcı olayım ayni şehirdeyiz nasılsa![]()
Sağlık problemi mi bari onu de rahatlayalım ? İnşallah tez vakitte döner Allah yardımcısı olsun.Aga önemli bir şey var aslında ya hatta çok önemli ama konu çok hassas yani Atacan şu anlık bilinmesini istemiyor ki forumla paylaşmadı. Şu an kafasını dinlemesi gerekiyor açıkçası foruma ne zaman döneceğini de bilmiyorum ama inşallah dönecek ve hep birlikte ona destek olacaz. Ona yardımcı olamayız ama yanında olabiliriz.