Boyatırız anam ne olacak.sılanın saçlarına düşen beyazları gördükten sonra ulaşmak istemiyorum![]()
Boyatırız anam ne olacak.sılanın saçlarına düşen beyazları gördükten sonra ulaşmak istemiyorum![]()
Allayıp pullamaktan kastın iç çamaşırı mıkemiği allayıp pullamayı biliyor ona bakarsan rihanna da kuru kemik ama klipleri yasaklanıyor![]()
Ben Sıla'yı güzel buluyorum sen bulmuyonkonuşana bak sanki kenan imirzalıoğlu![]()
çamaşırın için boş olduktan sonra işe yaramaz mesela shakiranın donları @Çiğdem- e giydir üstünden düşer taşıyamazAllayıp pullamaktan kastın iç çamaşırı mı![]()
Şşş SILA en iyisiBoyatırız anam ne olacak.Sen güzelliğe bak, çekiciliğe bak.
![]()
Gerçi pek abartmayalım şimdi, ona sıra gelene kadar daha ne çekiciler var.
![]()
![]()
Şimdi vur dedik de öldürmeyelim. Ben siyah saç, mavi göz, beyaz ten severim.Şşş SILA en iyisi![]()
Aynen konuya pustu bekliyor.@Bully serengeti ormanlarında pusuya yatan bir aslan gibi önce avının sert manevralarını izleyip haz alıyor. Ölüm vuruşunu yapmak için ortalığın sakinleşmesini beklerken dişlerini ve pençesini törpülüyor![]()
mesela kenana bonişimin dyemezsin bu durumda denizin fazlası bile var@denizz19 kenan imirzalıoğlundan nesi eksikmiş bonişimin![]()
mesela kenana bonişimin dyemezsin bu durumda denizin fazlası bile var![]()
Aynen ne eksiğim var onun benden bi burun fazlası var@denizz19 kenan imirzalıoğlundan nesi eksikmiş bonişimin![]()
Aynen ne eksiğim var onun benden bi burun fazlası var![]()
Bir kere sen sanatçısın. O senin gibi sanatçı olsun sonra konuşsun.Aynen ne eksiğim var onun benden bi burun fazlası var![]()
Bizi de desterenin yanına sürecekŞimdi vur dedik de öldürmeyelim. Ben siyah saç, mavi göz, beyaz ten severim.![]()
Benim için en iyisi olmaz yani Sıla hanım.
![]()
Aynen konuya pustu bekliyor.Birazdan büyük vurgun gelecek yine.
![]()
Hee valla Emre geldiğimden beri beni pek çekemez. O yüzden konuşur öyle boş boş bidon kafalı.Bir kere sen sanatçısın. O senin gibi sanatçı olsun sonra konuşsun.![]()
![]()
@Bully serengeti ormanlarında pusuya yatan bir aslan gibi önce avının sert manevralarını izleyip haz alıyor. Ölüm vuruşunu yapmak için ortalığın sakinleşmesini beklerken dişlerini ve pençesini törpülüyor![]()
Hahahaha gerçekten de ürküttü şuan.
Hee valla Emre geldiğimden beri beni pek çekemez. O yüzden konuşur öyle boş boş bidon kafalı.![]()
Ben gücümü yalnızca kendimden alırım saçma yorumlarını kendine sakla