Boyatırız anam ne olacak.sılanın saçlarına düşen beyazları gördükten sonra ulaşmak istemiyorum
Boyatırız anam ne olacak.sılanın saçlarına düşen beyazları gördükten sonra ulaşmak istemiyorum
Allayıp pullamaktan kastın iç çamaşırı mıkemiği allayıp pullamayı biliyor ona bakarsan rihanna da kuru kemik ama klipleri yasaklanıyor
Ben Sıla'yı güzel buluyorum sen bulmuyonkonuşana bak sanki kenan imirzalıoğlu
çamaşırın için boş olduktan sonra işe yaramaz mesela shakiranın donları @Çiğdem- e giydir üstünden düşer taşıyamazAllayıp pullamaktan kastın iç çamaşırı mı
Şşş SILA en iyisiBoyatırız anam ne olacak.Sen güzelliğe bak, çekiciliğe bak.Gerçi pek abartmayalım şimdi, ona sıra gelene kadar daha ne çekiciler var.
Şimdi vur dedik de öldürmeyelim. Ben siyah saç, mavi göz, beyaz ten severim.Şşş SILA en iyisi
Aynen konuya pustu bekliyor.@Bully serengeti ormanlarında pusuya yatan bir aslan gibi önce avının sert manevralarını izleyip haz alıyor. Ölüm vuruşunu yapmak için ortalığın sakinleşmesini beklerken dişlerini ve pençesini törpülüyor
mesela kenana bonişimin dyemezsin bu durumda denizin fazlası bile var@denizz19 kenan imirzalıoğlundan nesi eksikmiş bonişimin
mesela kenana bonişimin dyemezsin bu durumda denizin fazlası bile var
Aynen ne eksiğim var onun benden bi burun fazlası var@denizz19 kenan imirzalıoğlundan nesi eksikmiş bonişimin
Aynen ne eksiğim var onun benden bi burun fazlası var
Bir kere sen sanatçısın. O senin gibi sanatçı olsun sonra konuşsun.Aynen ne eksiğim var onun benden bi burun fazlası var
Bizi de desterenin yanına sürecekŞimdi vur dedik de öldürmeyelim. Ben siyah saç, mavi göz, beyaz ten severim.Benim için en iyisi olmaz yani Sıla hanım.
Aynen konuya pustu bekliyor.Birazdan büyük vurgun gelecek yine.
Hee valla Emre geldiğimden beri beni pek çekemez. O yüzden konuşur öyle boş boş bidon kafalı.Bir kere sen sanatçısın. O senin gibi sanatçı olsun sonra konuşsun.
@Bully serengeti ormanlarında pusuya yatan bir aslan gibi önce avının sert manevralarını izleyip haz alıyor. Ölüm vuruşunu yapmak için ortalığın sakinleşmesini beklerken dişlerini ve pençesini törpülüyor
Hahahaha gerçekten de ürküttü şuan.
Hee valla Emre geldiğimden beri beni pek çekemez. O yüzden konuşur öyle boş boş bidon kafalı.
Ben gücümü yalnızca kendimden alırım saçma yorumlarını kendine sakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?