Benim Adım Melek'in Yeni Sezon Afişi Yayınlandı! | TRT 1

Çiçek Taksi ile Diriliş çok uzun. Bitirmeyi düşünüyor musun?
yeni dizilere bakacağıma onlara bakarım daha iyi..bitirmeti düşünüyomda.çiçek taksi atv bölümleri sadece..trt bölümlerine tvde çook baktım..sadece atv bölümleri seyretcem...trt bölümleri seyretmem..sevmiyorum..çünkü niyazı yok dizide.sen kısa dizileri seçtin uzunları pek sevmiyon galiba

Reactions: slhttnmtl
Yo pek cesaret edemem de şu anlık da bunları istediğim için. Yoksa geçen yaz Umutsuz Ev Kadınları'na başlamıştım.

Reactions: Doğan
aynen valla..valla benimgibi diziseverler olduğu kişileri çok seviyom..bu formuda sevmeye başladım.diziseverleride tabi
Aynen, forum bu konuda kaynaşmak için birebir, benim etrafımda bu kadar dizi sevip de izleyenler yok bu yüzden bazen günümün ciddi bir kısmını burada geçiriyorum.

Aynen, forum bu konuda kaynaşmak için birebir, benim etrafımda bu kadar dizi sevip de izleyenler yok bu yüzden bazen günümün ciddi bir kısmını burada geçiriyorum.
bende senin gibi burda vakit geçirmeye başladım..eskiden sinematürke takılırdım vazgeçtim..faceye arada takılıom..

Reactions: slhttnmtl
bende senin gibi burda vakit geçirmeye başladım..eskiden sinematürke takılırdım vazgeçtim..faceye arada takılıom..
Sinematürk böyle bir ortam değil ki böyle sohbet yerleri var mı onu bile bilmiyorum ben de twitter, instagram, forum öyle takılıyorum.

Ben yasak elma izliyorum 1. Bölümden itibaren o bitsin ulan istanbul o da bitsin zalim istanbul 1.bölüm den dizinin tüm bölümleri izledim biliyorum ama yine de izleyecem
Biraz daha geçseydi üstünden daha final yapalı çok olmadı.

Yabancı Damat'da da vardı. Tabi o aşiret sayılıyorsa.

Ayrılık sinyalleri değildir bu umarım.

Yok yok.
Ayrılık olmaz, ayrılık olursa dizi biter.

İkizler Memo Can yurt dışında rekor kırdı, satışı da baya fazlaydı. Kanal D kendi kaybetti, Benimle Söyle için bitirdiler. 7 - 8 reyting aldı zamanında.
@Emre Ozansoy adım ne güzel yazıyor emre
afiş güzel olmuş beğendim daha bu dizide var i zleyeceğim ya

Evet abla.
İlk sezon afiş baya kalabalıktı, güzeldi ama bu afiş daha iyi. Sadece dizinin esas çiftleri var çünkü.

Reactions: Angelica and Doğan
Tüm oyuncuların doluştuğu ilk sezon afişinden sonra sade ve şık olmuş. Gerçi diziyi izlemiyorum kötü olsa ne fark edecek.

Reactions: Doğan and Angelica

Sade ve hoş olmuş böyle

ph olsun kanald ye oh olsun

benimle söyle reyting yuzunden bitti foxa geçtioda bitti foxzxtda bitti oh olsun..kanaldye oh olsun