Şu an Acemi Cadı izliyorum sonra Zalim İstanbul'a başlayacağım.hangi dizilere bakıyon neler izliyon
Şu an Acemi Cadı izliyorum sonra Zalim İstanbul'a başlayacağım.hangi dizilere bakıyon neler izliyon
bende çiçek taksiyi izliyorum.bide böylemi olcaktı.bende dirlişe başlıcam izlemeyeŞu an Acemi Cadı izliyorum sonra Zalim İstanbul'a başlayacağım.
Çiçek Taksi ile Diriliş çok uzun. Bitirmeyi düşünüyor musun?bende çiçek taksiyi izliyorum.bide böylemi olcaktı.bende dirlişe başlıcam izlemeye
yeni dizilere bakacağıma onlara bakarım daha iyi..bitirmeti düşünüyomda.çiçek taksi atv bölümleri sadece..trt bölümlerine tvde çook baktım..sadece atv bölümleri seyretcem...trt bölümleri seyretmem..sevmiyorum..çünkü niyazı yok dizide.sen kısa dizileri seçtin uzunları pek sevmiyon galibaÇiçek Taksi ile Diriliş çok uzun. Bitirmeyi düşünüyor musun?
Yo pek cesaret edemem de şu anlık da bunları istediğim için. Yoksa geçen yaz Umutsuz Ev Kadınları'na başlamıştım.yeni dizilere bakacağıma onlara bakarım daha iyi..bitirmeti düşünüyomda.çiçek taksi atv bölümleri sadece..trt bölümlerine tvde çook baktım..sadece atv bölümleri seyretcem...trt bölümleri seyretmem..sevmiyorum..çünkü niyazı yok dizide.sen kısa dizileri seçtin uzunları pek sevmiyon galiba
umutuz evkadınlarıda uzun...geçenyılda ferhunde hanımlara bakmıştım..255 den sonrada yuklenmedi.Yo pek cesaret edemem de şu anlık da bunları istediğim için. Yoksa geçen yaz Umutsuz Ev Kadınları'na başlamıştım.
Olsun en azından onun süresi kısa onun bir günde 6 7 bölümü rahat rahat izlenir.umutuz evkadınlarıda uzun...geçenyılda ferhunde hanımlara bakmıştım..255 den sonrada yuklenmedi.
aynen valla..valla benimgibi diziseverler olduğu kişileri çok seviyom..bu formuda sevmeye başladım.diziseverleride tabiOlsun en azından onun süresi kısa onun bir günde 6 7 bölümü rahat rahat izlenir.
her hafta sonu trt de perihan abla var bide ona bakarım her cumartesiOlsun en azından onun süresi kısa onun bir günde 6 7 bölümü rahat rahat izlenir.
Aynen, forum bu konuda kaynaşmak için birebir, benim etrafımda bu kadar dizi sevip de izleyenler yok bu yüzden bazen günümün ciddi bir kısmını burada geçiriyorum.aynen valla..valla benimgibi diziseverler olduğu kişileri çok seviyom..bu formuda sevmeye başladım.diziseverleride tabi
bende senin gibi burda vakit geçirmeye başladım..eskiden sinematürke takılırdım vazgeçtim..faceye arada takılıom..Aynen, forum bu konuda kaynaşmak için birebir, benim etrafımda bu kadar dizi sevip de izleyenler yok bu yüzden bazen günümün ciddi bir kısmını burada geçiriyorum.
Ben yasak elma izliyorum 1. Bölümden itibaren o bitsin ulan istanbul o da bitsin zalim istanbul 1.bölüm den dizinin tüm bölümleri izledim biliyorum ama yine de izleyecemŞu an Acemi Cadı izliyorum sonra Zalim İstanbul'a başlayacağım.
Sinematürk böyle bir ortam değil ki böyle sohbet yerleri var mı onu bile bilmiyorum ben de twitter, instagram, forum öyle takılıyorum.bende senin gibi burda vakit geçirmeye başladım..eskiden sinematürke takılırdım vazgeçtim..faceye arada takılıom..
Biraz daha geçseydi üstünden daha final yapalı çok olmadı.Ben yasak elma izliyorum 1. Bölümden itibaren o bitsin ulan istanbul o da bitsin zalim istanbul 1.bölüm den dizinin tüm bölümleri izledim biliyorum ama yine de izleyecem
Yabancı Damat'da da vardı. Tabi o aşiret sayılıyorsa.
Ayrılık sinyalleri değildir bu umarım.
ikizler memocana bende bakardım.sabahları tekrarları var..kanal d kaldırdı final yapmadan..aile komedidizleri yayından kalkar..aşk enrıka mafya dizileri 4 5 sezon sürer..yurt dışında satılmış dizi ikizler memocan..kanald de kaybetti
@Emre Ozansoy adım ne güzel yazıyor emreafiş güzel olmuş beğendim daha bu dizide var i zleyeceğim ya
Yok yok.Ayrılık olmaz, ayrılık olursa dizi biter.
İkizler Memo Can yurt dışında rekor kırdı, satışı da baya fazlaydı. Kanal D kendi kaybetti, Benimle Söyle için bitirdiler. 7 - 8 reyting aldı zamanında.
Evet abla.İlk sezon afiş baya kalabalıktı, güzeldi ama bu afiş daha iyi. Sadece dizinin esas çiftleri var çünkü.
ph olsun kanald ye oh olsunYok yok.Ayrılık olmaz, ayrılık olursa dizi biter.
İkizler Memo Can yurt dışında rekor kırdı, satışı da baya fazlaydı. Kanal D kendi kaybetti, Benimle Söyle için bitirdiler. 7 - 8 reyting aldı zamanında.
Evet abla.İlk sezon afiş baya kalabalıktı, güzeldi ama bu afiş daha iyi. Sadece dizinin esas çiftleri var çünkü.
benimle söyle reyting yuzunden bitti foxa geçtioda bitti foxzxtda bitti oh olsun..kanaldye oh olsunYok yok.Ayrılık olmaz, ayrılık olursa dizi biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?