'Benim Adım Gültepe' Yayından Kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pek takip etmiyorum ben bu tarz paylaşımları ama hadi madem ısrar ettin bakayım. :)
Neden ama? :(
Hazır oradayken ilk iki bölümü de okuyup yorum atabilir misin?
Bu her şey daha fazla ilgi çekmek için. Yoksa ben de bu tür şeyleri sevmiyorum, ama yapmak zorundayım... :)

10 reyting aldı mıydı son durum nedir? :A

Canım kanal d'mmmm 1. oldu mu? :F

Çok yazık oldu kaliteli bir diziydi reytingleri de iyiydi aslında :( Ama Kanal D o kadar çok dizi yaptı ki Gültepe'ye yol vermek zorunda kaldı. Sanırım 1 bölüm daha yayınlanıp bitecek..

Maliyeti yüksekti küçültmeye gittiklerine göre maddi açıdan doğru karar. Zaten İlker Kızmaz ayrıldıktan sonra dizinin hikayesi işlemezdi.

1 reyting falan alsa neysede 4 reyting alan bir dizinin final yapmadan son bulması ekibe ve izleyiciye çok büyük saygısızlık olmuş.

Kanal D son 2 yılda ciddi derecede marka değerini eritti...
Tipik bir Kanal D kararı... Bu kanaldan bir kez daha nefret ettim. Kalitesizliğini bir kez daha konuşturmuş.

tutmadı tabi kaldırılacak çarşamba gibi boş bir günde tutunamıyorsa geçmiş olsun diyeceksin açık ve NET

İzlenmeyen demek ne denli doğru acaba :) 4,80 reyting almış dünkü bölümde ABC reytinglerinde. :)
Totalde kaç almış 4 almış mı
demekki beklentiyi karşılamıyo konuşmak kolay kanal kar etse bitirmez zaten
dediğim gibi çarşamba bomboş bir gün 1.nin zorla 5 aldığı bi gün
eğer sen böyle bi günde 6-7 alamıyorsan kendi fişini çekersin kanalla alakası yok

Buralarda var ama valla bir fragman da yoktu gerçekten :D @yakup09 @xemrexxx bir bakın :))
başroller illa fragmanda olacak diye bir kaide yok. :) 1 fragmanda olmadı diye bunu tüme maal etmek yanlış. :)

Totalde kaç almış 4 almış mı
demekki beklentiyi karşılamıyo konuşmak kolay kanal kar etse bitirmez zaten
dediğim gibi çarşamba bomboş bir gün 1.nin zorla 5 aldığı bi gün
eğer sen böyle bi günde 6-7 alamıyorsan kendi fişini çekersin kanalla alakası yok
aynı tarafsız yorumu kaçak'a da yaparsın umarız, tabii yapmayıp taraflı yorumlara devam edeceğin için beklentimiz yok aslında ya :))))

başroller illa fragmanda olacak diye bir kaide yok. :) 1 fragmanda olmadı diye bunu tüme maal etmek yanlış. :)

aynı tarafsız yorumu kaçak'a da yaparsın umarız, tabii yapmayıp taraflı yorumlara devam edeceğin için beklentimiz yok aslında ya :))))
taraflı yorumlarımı kiraz mevisimie yapıyorum , kaçak dizisini beğenmiyorum zaten :D