'Benim Adım Gültepe' Yayından Kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tabikide star 2. bölümde pt 2 ye atmak ne yalan dünya hayranlarından tepki gelmese hayat yolunda pt 2 ye gitmezdi ve benim adım gültepe hayranlarından
Ya allah aşkına Sırf erler film yapıyor diye bir kanalı kötülemek ne kadar doğru @pompy ?

@xemrexxx ? :D

Bu soruyu en son bana soracaksin ))) saksi oldugumdan degil bastan beri bu diziyi anlamadim deyip duruyorum kimsr de bana anlatamadi guzel guzel deyip durdular ama neyi iyi hic anlamadım))) Ayça bingöle gelirsek ayça bin görevi obzg'den intikam almak. obzg kocası onu aldatiyordu ali kaptana el mi yaman bey mi yaman deyip aldatilma öyle olmaz böyle olur demek için diziye katılmış))) dizide bırak ayça bingolu kimsenin bir amacı yoktu suya tirit bir diziydi yazıldı ve kayboldu

Aynen bencede , bitmesi iyi oldu :)

Senarist kimin hikayesini işleyeceğini bilmiyor. Oradan oraya atlıyor, oradan oraya. Gülümser ve Seyfi'nin hikayesi izleyiciyi çekerdi normalde. Ama daldan dala atladı sürekli.
Iste o dalda kırıldı en sonunda
şimdi asıl önemli olan o dal parçasının kimin kafasına düştüğü :F izleyicinin mi ? Kanalın mi ? Yapımcı nın mı ? :D
@yakup09 @beyazsoy

Neyse sağlık olsun :) Hicran dan sonra urfalıyi sevmişsin , gültepeyide unutursun elbet :D
Biten dizilerin üzüntüsünü çekmeyi pek sevmem bu zamana kadar bittiğinde en çok üzüldüğüm 2 dizi olmuştur Adını Feriha Koydum ve Sevdaluk. Kayıp Şehir bunlardan sonra gelen bir diğer dizi ama yas tutacak değilim. Gültepe güzel diziydi ama kanal değerini bilmiyorsa dizi ne yapsın