'Benim Adım Gültepe' Yayından Kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reakiyona güvenemiyorum ona çok iddalı birşey diyemiyorum ama kaderimin yazıldığı gün bu hafta totelde küçük ağayı geçerse hiçç şaşırma bence :kiki::kiki::kiki:
Geçebilir , olabilir. :)
İzledin mi sen diziyi nasıldı ? :D
Ben çok ağır buldum beğenmedim. :(

Geçebilir , olabilir. :)
İzledin mi sen diziyi nasıldı ? :D
Ben çok ağır buldum beğenmedim. :(
yok cnm ben sevmiyorum o diziyi :kiki::kiki::kiki:
aldığı reytinglere göre tutmuş gibi görünüyor aaaaa şeyi unutturdun bana urfalıyım ezelden
vadiden sonra bu sezon kanal d kanalının en kıymetli dizisi olabilir onuda izlemiyorum ama reytingleri çok iyi ilerliyor 🙂🙂🙂

yok cnm ben sevmiyorum o diziyi :kiki::kiki::kiki:
aldığı reytinglere göre tutmuş gibi görünüyor aaaaa şeyi unutturdun bana urfalıyım ezelden
vadiden sonra bu sezon kanal d kanalının en kıymetli dizisi olabilir onuda izlemiyorum ama reytingleri çok iyi ilerliyor 🙂🙂🙂
Evet bu haftaki oranları çok önemli bakalım ne reytingler alacak çok merak ediyorum. :D
Vadi artık çift rakamlara ulaşmalı forumdakiler sende dahil istenileni alamıyorsun. :)

Evet bu haftaki oranları çok önemli bakalım ne reytingler alacak çok merak ediyorum. :D
Vadi artık çift rakamlara ulaşmalı forumdakiler sende dahil istenileni alamıyorsun. :)
ayolll ben geçen yıl her hafta vadinin aldığı 11 reytingi kötülüyordum çok iyi hatırlıyorum yinemi 11 reyting atv kanalından ayrılmamız lazım diyordum yanııı normalde kurtlar vadisinin 11 reytingi en kötü reytingidir cnm sırf 11 alıyor diiye atv kanalını topa tutuyorduk biz geçen yıl
oyüzden 9 reytinge nasıl memnun olabilirizki biz 11 alıyoruz diye atv yi topa tutuyorduk reklam ayarlaması yüzünden 11 alıyoruz diye bu seferde 9 reyting yanı rezaletten başka birşey değil🙂🙂🙂

ayolll ben geçen yıl her hafta vadinin aldığı 11 reytingi kötülüyordum çok iyi hatırlıyorum yinemi 11 reyting atv kanalından ayrılmamız lazım diyordum yanııı normalde kurtlar vadisinin 11 reytingi en kötü reytingidir cnm sırf 11 alıyor diiye atv kanalını topa tutuyorduk biz geçen yıl
oyüzden 9 reytinge nasıl memnun olabilirizki biz 11 alıyoruz diye atv yi topa tutuyorduk reklam ayarlaması yüzünden 11 alıyoruz diye bu seferde 9 reyting yanı rezaletten başka birşey değil🙂🙂🙂
İstediğinizi almanız dileğiyle o zaman. :A

Benim Adim Gultepe - Biraz Fazla mi geldi?
- Zeynep Gunay tan yine harika bir reji ve iş çikardi.
- bi çok mine Guler casting gibi, bu Castingde harikaydi, onu Açik olan, yarinin yildizi olan bi çok ismi vardi.
- dizinin kusuru bence 18 hikayenin olmasiydi, fazla karişikti, TNSde fazla hikayesi olan iş izlenmiyor.
- muzikler etkiliyiciydi.
- akilda kalan sahne mi? bir suru.
- ama dizinin fevzisi/gulalisi/sunasi/meziyeti/nazli ve iki komşu kizi gelecegin favorileri benden soylemesi.
- bi keşke diyesim var: keşke ayni OBGZK gibi V.yaşaroglu proje tasarimi yapsaydi senaryo başka ismin elinden çiksaydi.

starım 1 reyting alan dizileri en azından 13 bölüm yayınlıyor:DYazık kanal d ye:D
Neyse forumdaki anti kanald ciler sayısı artıyor:D

Zaten Ayça Bingöl bu dizideki amacı neydi bilmiyorum diziyi ne zman açsam Nebahat Çehre'nin gençlik versiyonu ve gülfem hatun daha ön planday di :D fragmanda bile yoktu :D
@xemrexxx @beyazsoy @denizz19 @yakup09
Bu soruyu en son bana soracaksin ))) saksi oldugumdan degil bastan beri bu diziyi anlamadim deyip duruyorum kimsr de bana anlatamadi guzel guzel deyip durdular ama neyi iyi hic anlamadım))) Ayça bingöle gelirsek ayça bin görevi obzg'den intikam almak. obzg kocası onu aldatiyordu ali kaptana el mi yaman bey mi yaman deyip aldatilma öyle olmaz böyle olur demek için diziye katılmış))) dizide bırak ayça bingolu kimsenin bir amacı yoktu suya tirit bir diziydi yazıldı ve kayboldu