Geçebilir , olabilir.reakiyona güvenemiyorum ona çok iddalı birşey diyemiyorum ama kaderimin yazıldığı gün bu hafta totelde küçük ağayı geçerse hiçç şaşırma bence
İzledin mi sen diziyi nasıldı ?
Ben çok ağır buldum beğenmedim.
Geçebilir , olabilir.reakiyona güvenemiyorum ona çok iddalı birşey diyemiyorum ama kaderimin yazıldığı gün bu hafta totelde küçük ağayı geçerse hiçç şaşırma bence
yok cnm ben sevmiyorum o diziyiGeçebilir , olabilir.
İzledin mi sen diziyi nasıldı ?
Ben çok ağır buldum beğenmedim.
Evet bu haftaki oranları çok önemli bakalım ne reytingler alacak çok merak ediyorum.yok cnm ben sevmiyorum o diziyi
aldığı reytinglere göre tutmuş gibi görünüyor aaaaa şeyi unutturdun bana urfalıyım ezelden
vadiden sonra bu sezon kanal d kanalının en kıymetli dizisi olabilir onuda izlemiyorum ama reytingleri çok iyi ilerliyor 🙂🙂🙂
ayolll ben geçen yıl her hafta vadinin aldığı 11 reytingi kötülüyordum çok iyi hatırlıyorum yinemi 11 reyting atv kanalından ayrılmamız lazım diyordum yanııı normalde kurtlar vadisinin 11 reytingi en kötü reytingidir cnm sırf 11 alıyor diiye atv kanalını topa tutuyorduk biz geçen yılEvet bu haftaki oranları çok önemli bakalım ne reytingler alacak çok merak ediyorum.
Vadi artık çift rakamlara ulaşmalı forumdakiler sende dahil istenileni alamıyorsun.
İstediğinizi almanız dileğiyle o zaman.ayolll ben geçen yıl her hafta vadinin aldığı 11 reytingi kötülüyordum çok iyi hatırlıyorum yinemi 11 reyting atv kanalından ayrılmamız lazım diyordum yanııı normalde kurtlar vadisinin 11 reytingi en kötü reytingidir cnm sırf 11 alıyor diiye atv kanalını topa tutuyorduk biz geçen yıl
oyüzden 9 reytinge nasıl memnun olabilirizki biz 11 alıyoruz diye atv yi topa tutuyorduk reklam ayarlaması yüzünden 11 alıyoruz diye bu seferde 9 reyting yanı rezaletten başka birşey değil🙂🙂🙂
çok zor cnm 14 ten aşşağısı memnun etmez beniiiİstediğinizi almanız dileğiyle o zaman.
10 alacağına dua etçok zor cnm 14 ten aşşağısı memnun etmez beniii
tabikide star 2. bölümde pt 2 ye atmak ne yalan dünya hayranlarından tepki gelmese hayat yolunda pt 2 ye gitmezdi ve benim adım gültepe hayranlarından@pompy bu konuyu oku bak bakalim star mi dizi harcıyor yoksa kanal d mi anlarsın )))
Yok valla bence dizide geri plandaydi önceki yorumumu diziyi kötülemek için yazmadım Ayça Bingöl bu dizide sözde başroldeydi benceDemek ki sen de hep o yerlerde açmışsın.
qapaq @Harunnn60tabikide star 2. bölümde pt 2 ye atmak ne yalan dünya hayranlarından tepki gelmese hayat yolunda pt 2 ye gitmezdi ve benim adım gültepe hayranlarından
Bu soruyu en son bana soracaksin ))) saksi oldugumdan degil bastan beri bu diziyi anlamadim deyip duruyorum kimsr de bana anlatamadi guzel guzel deyip durdular ama neyi iyi hic anlamadım))) Ayça bingöle gelirsek ayça bin görevi obzg'den intikam almak. obzg kocası onu aldatiyordu ali kaptana el mi yaman bey mi yaman deyip aldatilma öyle olmaz böyle olur demek için diziye katılmış))) dizide bırak ayça bingolu kimsenin bir amacı yoktu suya tirit bir diziydi yazıldı ve kayboldu
Yayınlanan tüm bölümlerde en çok gösterilen isim Ayça Bingöl'dü aslında sen denk gelmemişsin.Yok valla bence dizide geri plandaydi önceki yorumumu diziyi kötülemek için yazmadım Ayça Bingöl bu dizide sözde başroldeydi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?