Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sus, daha fazla söyleme. çünkü her iyi niyetinin ağırlığı karşısında ben eziliyorum :):)

:F

HES sorunu ?
Sen niye eziliyorsun sansar. :F (Bu lakabı kullanıyormuş arkadaşların:A) İyilik meleği diyorlar yakın çevrem. :):)

Sen niye eziliyorsun sansar. :F (Bu lakabı kullanıyormuş arkadaşların:A) İyilik meleği diyorlar yakın çevrem. :):)
yok artık, şu ana kadar ilk sen dedin sansar :D
tam demişler senin için ama bi kısmı eksik; kanatsız melek daha doğrusu bence :):)

Hidro Elektrik Santrali. Derelerin kurutulup bu santralin yapılması. :)
anladım, ama tns total aşıkları bu durumdan nası bi antipati doğurur onu anlamadım :d bence bu diziyi bırakmak için önemli bi sebep değil. :)

tam demişler senin için ama bi kısmı eksik; kanatsız melek daha doğrusu bence :):)

anladım, ama tns total aşıkları bu durumdan nası bi antipati doğurur onu anlamadım :D bence bu diziyi bırakmak için önemli bi sebep değil. :)
Sıkıcı bir unsur sen ne anlarsın kot kafa. :D

anladım, ama tns total aşıkları bu durumdan nası bi antipati doğurur onu anlamadım :D bence bu diziyi bırakmak için önemli bi sebep değil. :)
Bir mesajında okumuştum neyse bulunca gösteririm belkide başka bir şeydi ben karıştırdım. :D Aynen. :):)

hem sıkıcı unsurları barındırıyor hem bu kadar bağlanmak. :D SEN dizi fanı konusunda yenisin heralde küçüğüm :F

fan olucaksaN herşeyinin müptalası olman gerek :D

Bulursan yolla, bende merak ettim şimdi :D
Bu TNS izleyicisini rahatsız eden bir durum ben TNS değilim düpedüz SBT'yim ben. :D

AGB en iyisiydi ya :( AGB devam etsin tüm şikelere razıyım dedirtiyor TNS :F Gültepe, KPA izlenmiyor, Kiraz Mevsimi ve Küçük Gelin rekora koşuyor :T:
şike konsu da şaibeli aslında, bence bu hükümetin medya sektörüne özellikle doğan grubuna bi darbesiydi.. nerde çöplük var tns cımbızla 1. yapıyor, istisnalar hariç :(

Bence TNS yerine tüm Türkiye'nin reytingi ölçülse o zaman ak kara ortaya çıkardı. :D
keşke öyle bi şey olsa, 7 ana bölgeden denek sonuçları gelse.. ama çok zor şu an için.:)

şike konsu da şaibeli aslında, bence bu hükümetin medya sektörüne özellikle doğan grubuna bi darbesiydi.. nerde çöplük var tns cımbızla 1. yapıyor, istisnalar hariç :(

keşke öyle bi şey olsa, 7 ana bölgeden denek sonuçları gelse.. ama çok zor şu an için.:)
Doğu Anadolu Bölgesi'nin puan durumunu bildiriyorum Karagül 25 puan, Arka Sokaklar 15 puan, Medcezir 12 puan gibi. :A

Digiturk, D-smart gibi kurumlar ürettikleri aletin içine cihaz yerleştirebilirler, zor değil. O zaman bakalım Türkiye ne izliyor :D

Doğu Anadolu Bölgesi'nin puan durumunu bildiriyorum Karagül 25 puan, Arka Sokaklar 15 puan, Medcezir 12 puan gibi. :A
AB ve Totoş yerine Doğu-Batı :F

Digiturk, D-smart gibi kurumlar ürettikleri aletin içine cihaz yerleştirebilirler, zor değil. O zaman bakalım Türkiye ne izliyor :D

Hatta Kuzey ve Güney'de eklenecek iyi olurdu. Biri Bizi Gözetliyor formatında olmalı bu reyting sistemi puanlamayı da ben bildirmeliyim. :A

o cihazları çeken uydu aygıtları her yere yerleştirmek çok zor, eğer o aygıtı her yere yerleştiremezlerse cihaza niye boşa maliyeti yükseltip ekleme yapsınlar ? :d