-potterhead-
Favori Üye
Farkı müşretiriden alsınlaro cihazları çeken uydu aygıtları her yere yerleştirmek çok zor, eğer o aygıtı her yere yerleştiremezlerse cihaza niye boşa maliyeti yükseltip ekleme yapsınlar ?![]()
Farkı müşretiriden alsınlaro cihazları çeken uydu aygıtları her yere yerleştirmek çok zor, eğer o aygıtı her yere yerleştiremezlerse cihaza niye boşa maliyeti yükseltip ekleme yapsınlar ?![]()
Medceziri sevmeyen tarafsan eğer böyle düşünmen normalEvet öylesi de mantıklı ağzından bal damlıyor Yakup.![]()
müşteri 40-50 lira indirim derdinde, üstüne fark mı ödeyecek ?Farkı müşretiriden alsınlarNasıl olsa müşteri bulunur
![]()
O zaman internetten ölçüm yapılsınMedceziri sevmeyen tarafsan eğer böyle düşünmen normal
müşteri 4-50 lira indirim derdinde, üstüne fark mı ödeyecek ?halkımızı bilmiyomuş gibi konuştun
![]()
İnternette reklam kuşakları mı var ?O zaman internetten ölçüm yapılsın![]()
Kanalların kendi sitesinden canlı olarak izleyenlerinki ölçülsünİnternette reklam kuşakları mı var ?ilalem reklamdan canını kurtarmak için netten izliyor.
zaten reytingin amacı da reklam gelirlerini belirlemek
bu da olmadı![]()
Vay bu fragman da süper olmuş. Seyfi, Gülümser ve Halil'i görüyor 😱
Murat da Seyfilerin gruba katılır yakında artık. Yeni öğretmen de iyi rol kesmiş fragmanda.
Merakla bekliyoruz üçüncü bölümü..
Bu arada dizinin başrol Ekin Koç olmuş resmen.İlk bölümden anlamıştım ben bunu.
Ama çok iyi rol yapıyor yani tebrik etmek lazım.
![]()
Yok artık 😱 Hadi my ab dizisi de sbsv ne zaman ab oldu ne zaman görsem totali ab'sine fark atıyordu.Öğretmen My'den Ekin Sbsv'den çıkma nasıl olsa. Ab dizilerinin oyuncuları böyle olur.![]()
Yok artık 😱 Hadi my ab dizisi de sbsv ne zaman ab oldu ne zaman görsem totali ab'sine fark atıyordu.
Öğretmeni iki bölüm boyunca pek beğenmemiştim ama bu fragmanda kendisini göstermiş.![]()
Fox'a total kanal diyorsun o kanalın hayranı oluyorsun sonra da ab'yim diye geçiniyorsun.Sbsv Fox'daydı. Fox biraz total kanal ona rağmen AB'nin üstte olduğu çok zamanlar oldu.Sen bilmezsin.
Öğretmen'deki ses süper yaa. my'dede içim geçiyordu.![]()
Fox'a total kanal diyorsun o kanalın hayranı oluyorsun sonra da ab'yim diye geçiniyorsun.İyiymiş.
Fena değil işte öğretmen.Onun yerine Bülent Alkış da olabilirdi..
![]()
Kendini fazla kaptırmaOfff bee fragman niye çok haika olmuş. Hoca orada 'Çocuk lan o daha' deyince var yaa kanım donuyor.Adamlar müthiş yapmış.
Yok takılmıyorum ama fragmanlara felan baktım iyi bu diziyi Öözgb'ye benzetiyorum nedense![]()
Şimdi burda kim kim'le aşk yaşıyacak Mete ve Ayça'mıBiraz konu vasat ama çok muhteşem oyuncular var. Genci olgunu yaşlısı hepsi süper oynuyor.Ayça ve Mete'den dolayı benzetiyorsundur bir de dönem dizisi yaa o nedenlede oalbilir.
Şimdi burda kim kim'le aşk yaşıyacak Mete ve Ayça'mı