Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanım dondu laaağğğnnn.😱 Fevzi.:T

Bölümde çok ahım ahım bir gelişme olacak gibi durmuyor ama güzel oalcak yani hafızalara kazınacak en az 3 sahen oalcak gibi. Diğer fragmanıda bekliyoruz.

Fevzi bu sefer fena hüzünlendirecek. Fragman ile bittim ben yaa.:T

Seyfi'de başrol sanki. Her olayın içinde.:D

Vay bu fragman da süper olmuş. Seyfi, Gülümser ve Halil'i görüyor 😱

Murat da Seyfilerin gruba katılır yakında artık. Yeni öğretmen de iyi rol kesmiş fragmanda.

Merakla bekliyoruz üçüncü bölümü.. :)

Bu arada dizinin başrol Ekin Koç olmuş resmen. :D İlk bölümden anlamıştım ben bunu. :) Ama çok iyi rol yapıyor yani tebrik etmek lazım. :)

Vay bu fragman da süper olmuş. Seyfi, Gülümser ve Halil'i görüyor 😱

Murat da Seyfilerin gruba katılır yakında artık. Yeni öğretmen de iyi rol kesmiş fragmanda.

Merakla bekliyoruz üçüncü bölümü.. :)

Bu arada dizinin başrol Ekin Koç olmuş resmen. :D İlk bölümden anlamıştım ben bunu. :) Ama çok iyi rol yapıyor yani tebrik etmek lazım. :)

Öğretmen My'den Ekin Sbsv'den çıkma nasıl olsa. Ab dizilerinin oyuncuları böyle olur.:A

Öğretmen My'den Ekin Sbsv'den çıkma nasıl olsa. Ab dizilerinin oyuncuları böyle olur.:A
Yok artık 😱 Hadi my ab dizisi de sbsv ne zaman ab oldu ne zaman görsem totali ab'sine fark atıyordu. :A

Öğretmeni iki bölüm boyunca pek beğenmemiştim ama bu fragmanda kendisini göstermiş. :)

Yok artık 😱 Hadi my ab dizisi de sbsv ne zaman ab oldu ne zaman görsem totali ab'sine fark atıyordu. :A

Öğretmeni iki bölüm boyunca pek beğenmemiştim ama bu fragmanda kendisini göstermiş. :)

Sbsv Fox'daydı. Fox biraz total kanal ona rağmen AB'nin üstte olduğu çok zamanlar oldu.:A Sen bilmezsin.
Öğretmen'deki ses süper yaa. my'dede içim geçiyordu.:D

Sbsv Fox'daydı. Fox biraz total kanal ona rağmen AB'nin üstte olduğu çok zamanlar oldu.:A Sen bilmezsin.
Öğretmen'deki ses süper yaa. my'dede içim geçiyordu.:D
Fox'a total kanal diyorsun o kanalın hayranı oluyorsun sonra da ab'yim diye geçiniyorsun. :F İyiymiş. :A

Fena değil işte öğretmen. :A Onun yerine Bülent Alkış da olabilirdi.. :)

Fox'a total kanal diyorsun o kanalın hayranı oluyorsun sonra da ab'yim diye geçiniyorsun. :F İyiymiş. :A

Fena değil işte öğretmen. :A Onun yerine Bülent Alkış da olabilirdi.. :)

Ben Fox'un azmine artışına hayran oldum. Sesine kokukusuna hayran olsam kanal D seçerdim.:A:F Dizileri total sadece.:F

Öğretmen bence iyi. Sorun yok.:D

Ya Kanal D'nin görüntü kalitesinden mi anlamadım ama dizileri sanki karanlık gibi renkleri donuk. 😕 16:9'a geçtikten sonra böyle oldu. :(

Offf bee fragman niye çok haika olmuş. Hoca orada 'Çocuk lan o daha' deyince var yaa kanım donuyor.:T Adamlar müthiş yapmış.

Yok takılmıyorum ama fragmanlara felan baktım iyi bu diziyi Öözgb'ye benzetiyorum nedense (b)

Biraz konu vasat ama çok muhteşem oyuncular var. Genci olgunu yaşlısı hepsi süper oynuyor.:D Ayça ve Mete'den dolayı benzetiyorsundur bir de dönem dizisi yaa o nedenlede oalbilir.

Şimdi burda kim kim'le aşk yaşıyacak Mete ve Ayça'mı

Yok öyle aşk üçkeni beşgeniş yok dizide. Gültepe bir mahalle ve orada yaşanan dram anlatılıyor
Ayça Mahalleden bir kadın ve mahallenin dolmuşcusunu oynayan İlker Kızmaz ile eşine aldatıyor. Eşi hapiste. Ve Ayça'nında bir çocuğu var.
Mete ise Mahallenin kabadayısı rajon keseni Eşrefi canlandırıyor. Eşref eskiden baya suç işlemiş değişik olaylar yaşamış az konuşan ama çok şey anlatalen biri.
Seyfi var kin Koç. Oda Mahallenin haşara çocuğu. Abisi en hassas noktası ve çok asi. Ayça'nın çocuğu ile aynı sınıfta ama 2 yıl kalmış.
Diğer bir önemli karakterde Fevzi. Dizide ağlayan çocuk. Buda babasının üçkağıtçılığının cezasını çekiyor. Babası dolandırıcı hocanın teki. Geçen bölüm bunu tüm mahalle öğrendi ve Fevzi başını yerden akdıramayacak konuam geldi.
Biraz daha varda fazla kafan karışmasın.:D