Sen niye eziliyorsun sansar.sus, daha fazla söyleme. çünkü her iyi niyetinin ağırlığı karşısında ben eziliyorum
HES sorunu ?
Sen niye eziliyorsun sansar.sus, daha fazla söyleme. çünkü her iyi niyetinin ağırlığı karşısında ben eziliyorum
HES sorunu ?
Hidro Elektrik Santrali. Derelerin kurutulup bu santralin yapılması.sus, daha fazla söyleme. çünkü her iyi niyetinin ağırlığı karşısında ben eziliyorum
HES sorunu ?
yok artık, şu ana kadar ilk sen dedin sansarSen niye eziliyorsun sansar.(Bu lakabı kullanıyormuş arkadaşların
) İyilik meleği diyorlar yakın çevrem.
![]()
anladım, ama tns total aşıkları bu durumdan nası bi antipati doğurur onu anlamadımHidro Elektrik Santrali. Derelerin kurutulup bu santralin yapılması.![]()
Sıkıcı bir unsur sen ne anlarsın kot kafa.yok artık, şu ana kadar ilk sen dedin sansar
tam demişler senin için ama bi kısmı eksik; kanatsız melek daha doğrusu bence
anladım, ama tns total aşıkları bu durumdan nası bi antipati doğurur onu anlamadımbence bu diziyi bırakmak için önemli bi sebep değil.
![]()
Bir mesajında okumuştum neyse bulunca gösteririm belkide başka bir şeydi ben karıştırdım.yok artık, şu ana kadar ilk sen dedin sansar
tam demişler senin için ama bi kısmı eksik; kanatsız melek daha doğrusu bence
anladım, ama tns total aşıkları bu durumdan nası bi antipati doğurur onu anlamadımbence bu diziyi bırakmak için önemli bi sebep değil.
![]()
hem sıkıcı unsurları barındırıyor hem bu kadar bağlanmak.Sıkıcı bir unsur sen ne anlarsın kot kafa.![]()
Bulursan yolla, bende merak ettim şimdiBir mesajında okumuştum neyse bulunca gösteririm belkide başka bir şeydi ben karıştırdım.Aynen.
![]()
Bu TNS izleyicisini rahatsız eden bir durum ben TNS değilim düpedüz SBT'yim ben.hem sıkıcı unsurları barındırıyor hem bu kadar bağlanmak.SEN dizi fanı konusunda yenisin heralde küçüğüm
fan olucaksaN herşeyinin müptalası olman gerek
Bulursan yolla, bende merak ettim şimdi![]()
biz aslında AGB idik ama harcadılar zevkimiziBu TNS izleyicisini rahatsız eden bir durum ben TNS değilim düpedüz SBT'yim ben.![]()
AGB'de olabildik tabi. O zamanda olsaydık Sevdaluk şimdi reyting çevirme yapıyordu.biz aslında AGB idik ama harcadılar zevkimizi![]()
AGB en iyisiydi yabiz aslında AGB idik ama harcadılar zevkimizi![]()
rahat 6-10 arası bi rakam alırdı, gültepe de 8-15 arasıAGB'de olabildik tabi. O zamanda olsaydık Sevdaluk şimdi reyting çevirme yapıyordu.![]()
Bence TNS yerine tüm Türkiye'nin reytingi ölçülse o zaman ak kara ortaya çıkardı.rahat 6-10 arası bi rakam alırdı, gültepe de 8-15 arası![]()
şike konsu da şaibeli aslında, bence bu hükümetin medya sektörüne özellikle doğan grubuna bi darbesiydi.. nerde çöplük var tns cımbızla 1. yapıyor, istisnalar hariçAGB en iyisiydi yaAGB devam etsin tüm şikelere razıyım dedirtiyor TNS
Gültepe, KPA izlenmiyor, Kiraz Mevsimi ve Küçük Gelin rekora koşuyor
![]()
keşke öyle bi şey olsa, 7 ana bölgeden denek sonuçları gelse.. ama çok zor şu an için.Bence TNS yerine tüm Türkiye'nin reytingi ölçülse o zaman ak kara ortaya çıkardı.![]()
Doğu Anadolu Bölgesi'nin puan durumunu bildiriyorum Karagül 25 puan, Arka Sokaklar 15 puan, Medcezir 12 puan gibi.şike konsu da şaibeli aslında, bence bu hükümetin medya sektörüne özellikle doğan grubuna bi darbesiydi.. nerde çöplük var tns cımbızla 1. yapıyor, istisnalar hariç
keşke öyle bi şey olsa, 7 ana bölgeden denek sonuçları gelse.. ama çok zor şu an için.![]()
Digiturk, D-smart gibi kurumlar ürettikleri aletin içine cihaz yerleştirebilirler, zor değil. O zaman bakalım Türkiye ne izliyorşike konsu da şaibeli aslında, bence bu hükümetin medya sektörüne özellikle doğan grubuna bi darbesiydi.. nerde çöplük var tns cımbızla 1. yapıyor, istisnalar hariç
keşke öyle bi şey olsa, 7 ana bölgeden denek sonuçları gelse.. ama çok zor şu an için.![]()
AB ve Totoş yerine Doğu-BatıDoğu Anadolu Bölgesi'nin puan durumunu bildiriyorum Karagül 25 puan, Arka Sokaklar 15 puan, Medcezir 12 puan gibi.![]()
medceziri 5'e indir, karagülü 30'a çıkar, as de 19 da kalsınDoğu Anadolu Bölgesi'nin puan durumunu bildiriyorum Karagül 25 puan, Arka Sokaklar 15 puan, Medcezir 12 puan gibi.![]()
DigiTürk, D-Smart, Teledünya, Kablo TV gibi özel uydulardanda denekler var zaten.Digiturk, D-smart gibi kurumlar ürettikleri aletin içine cihaz yerleştirebilirler, zor değil. O zaman bakalım Türkiye ne izliyor
AB ve Totoş yerine Doğu-Batı![]()
Hatta Kuzey ve Güney'de eklenecek iyi olurdu. Biri Bizi Gözetliyor formatında olmalı bu reyting sistemi puanlamayı da ben bildirmeliyim.Digiturk, D-smart gibi kurumlar ürettikleri aletin içine cihaz yerleştirebilirler, zor değil. O zaman bakalım Türkiye ne izliyor
o cihazları çeken uydu aygıtları her yere yerleştirmek çok zor, eğer o aygıtı her yere yerleştiremezlerse cihaza niye boşa maliyeti yükseltip ekleme yapsınlar ?Digiturk, D-smart gibi kurumlar ürettikleri aletin içine cihaz yerleştirebilirler, zor değil. O zaman bakalım Türkiye ne izliyor
Evet öylesi de mantıklı ağzından bal damlıyor Yakup.medceziri 5'e indir, karagülü 30'a çıkar, as de 19 da kalsın![]()