Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka sokaklar, güllerin savaşı ve hicranın tekrarı ardından yayımlanmalı bence de. :D hadi ulan ist'un da arkasına konsun ama müsade edin de garibim hicran de ka'nın arkasına konsun. :F
Gültepe'yi kurtaracaz derken Hicran'ı unuttuk iyi mi :F

Şaka maka Gültepe haftaya da yükselemezse tehlike çanları çalabilir. :( Kanal D'nin hazırda bekleyen çok dizisi var çünkü onlara da boş gün yok şu an..

Gültepe'yi kurtaracaz derken Hicran'ı unuttuk iyi mi :F

Şaka maka Gültepe haftaya da yükselemezse tehlike çanları çalabilir. :( Kanal D'nin hazırda bekleyen çok dizisi var çünkü onlara da boş gün yok şu an..
hicran de salı,çarş,cum,cts yayımlansa iyi olur. :d
o zaten korkutuyor. 4. bölümden sonra 5-6 ve üstünü yakalamaz ise kanal 8 bölüm bile sabretmez. :( aynısı hican içinde geçerli. :(

hicran de salı,çarş,cum,cts yayımlansa iyi olur. :D
o zaten korkutuyor. 4. bölümden sonra 5-6 ve üstünü yakalamaz ise kanal 8 bölüm bile sabretmez. :( aynısı hican içinde geçerli. :(
Şeref Meselesi Çarşamba'ya, Urfalıyam Ezelden de Pazar'a gelir sen yine tutturamadığınla kalırsın. :)

:A

Çok uğraşasım geldi senle nedense. :kiki:

Yorumlara bakilirsa cok iyi bolummus, yarin tekrarini izlerim. Bence dizinin reytingleri kotu degil, sonucta daha yeni basladi ve onemli olan 2.bolumunde yukseldi eger dusseydi sikinti vardi ama az da olsa yukseldi ya umarim bu yukselme devam eder, ama tabi Guzel Koylu zirvede kalir umarim. :)

İlker Kızmaz'ın üstüne cuk diye oturmuş bu rol ya. Ayça Bingöl'ü saymıyorum bile süper bi ikili olmuşlar :)

yeni isimlerden en çok fevzi'nin abisi; Olgun Toker'i beğendim açık ara. an itibariyle kararımı net şekilde verdim. :d Oyunculuğu ve sahiciliği beni derinden etkiliyor. O karakol önündeki çelişkisini yansıtması, mezar başında ki duruşu, durumu tam festival filmlerinin sahnelerine yaraşacak cinstendi. :)

yeni isimlerden en çok fevzi'nin abisi; Olgun Toker'i beğendim açık ara. an itibariyle kararımı net şekilde verdim. :D Oyunculuğu ve sahiciliği beni derinden etkiliyor. O karakol önündeki çelişkisini yansıtması, mezar başında ki duruşu, durumu tam festival filmlerinin sahnelerine yaraşacak cinstendi. :)
Kesinlikle açık ara en iyisi başta da söylemiştim hala da söylüyorum yeni yıldız. :)

Kesinlikle açık ara en iyisi başta da söylemiştim hala da söylüyorum yeni yıldız. :)
oscarlık bi performans sergiliyor kesinlikle. Ama zeynep günay tan'a da helal olsun; bilindik simalar yerine, tiyatro sahnelerinde gecesini gündüzüne katan emekçileri, gerçek oyunculara şans veriyor her dizi seçiminde. :)

oscarlık bi performans sergiliyor kesinlikle. Ama zeynep günay tan'a da helal olsun; bilindik simalar yerine, tiyatro sahnelerinde gecesini gündüzüne katan emekçileri, gerçek oyunculara şans veriyor her dizi seçiminde. :)
Kesinlikle katılıyorum bunu Sevdalukta da görmüştük. :A

sevdaluk fazla yükseklere çıkamadığı için az kişi görmüş olacak, umarız bag yükselirde büyük çoğunlukta görmüş olur :A :A
Sevdaluk köylüleri bile bünyesine katan bir dizi oldu. Onlara senaryo verip paylaştı ve aslında doğallığını burada korudu. Ama TNS zalimleri beğenmedi. :A