Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başladı yeni bölüm hadi bakalım hayırlısı. :)

Yok artık bu saatte başlatılır mı? Çok düşecek gibi geliyor bana.. Umarım öyle olmaz ama

kamyoncu bence iyi bir dayağı hakediyordu ama :A

Gültepe reklam.

Son düzenleme:
Yok artık bu saatte başlatılır mı? Çok düşecek gibi geliyor bana.. Umarım öyle olmaz ama

kamyoncu bence iyi bir dayağı hakediyordu ama :A

Gültepe reklam.
19:55'te başladı 5 dakikadan bir şey olmaz zaten 20:00'de başlayacaktı. :D

Güzel başladı ama dizi. Kamoncuyu Eşref bir güzel dövse iyi olur. :A Gülali yazık napacağını bilemedi çocuk. :( Annesinin yanına gitmedi çok zor bir durum. :(

@Bully yalnız jeneriği bi daha dinleyince gördüm, öykü geliştirme ve senaryo'ya coşkun ırmak'ın karısı gülizar ırmak dahil olmuş. 😱 Bunun kocasıyla d yapım davalıktı. Birde hicranı da harcadılar. Ona rağmen D yapıma evet demek ?😱

Sana nispet yapıyorlar. :A

Gerçekten öyle, sanırsam öbgzk den beraber gidilen bi dostluğun hatrı olmalı. :A

@Bully yalnız jeneriği bi daha dinleyince gördüm, öykü geliştirme ve senaryo'ya coşkun ırmak'ın karısı gülizar ırmak dahil olmuş. 😱 Bunun kocasıyla d yapım davalıktı. Birde hicranı da harcadılar. Ona rağmen D yapıma evet demek ?😱
Yapma ya fark etmedim valla 😱

Gülizar Irmak tepkisini koymalıydı ama koymamış bize de inşallah Gültepe'ye faydalı olur demek düşer tabii haftaya kalkmazsa. :D

Gülizar Irmak tepkisini koymalıydı ama koymamış bize de inşallah Gültepe'ye faydalı olur demek düşer tabii haftaya kalkmazsa. :D

Zor 4 alıyordu 23.15'te bitmesine rağmen. 19.55 de başlayıp 22.15 de bitmesi çok kötü etkiliycek bari 2'ye filan düşmese..:(

Zor 4 alıyordu 23.15'te bitmesine rağmen. 19.55 de başlayıp 22.15 de bitmesi çok kötü etkiliycek bari 2'ye filan düşmese..:(
5 reyting alamazsa fişi çekilir. :(

@Forumdash ın ay yapımını ayakta tutan ergenlere yönelik olacak dizi yani en garanti reyting yöntemi :A
hadi sana yine yol göründü diziyi izlemen için :F Şimdi seni durduruna aşk olsun. Twitter sallandı haberlerimi açarsın yoksa reytingi yükselince başka haberler mi açarsın bilemem napıcanı ama boş durmıcanı biliyorum :A

5 reyting alamazsa fişi çekilir. :(
Bu düzenle alamayacağını bizden daha iyi kand bildiği için.. :(

hadi sana yine yol göründü diziyi izlemen için :F Şimdi seni durduruna aşk olsun. Twitter sallandı haberlerimi açarsın yoksa reytingi yükselince başka haberler mi açarsın bilemem napıcanı ama boş durmıcanı biliyorum :A
açmam haber filan artık erken final haberi kısmetse olur:A