Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
- Seyfi ve Nazlı tek kelimeyle harika. Sonunda bir araya geliyorlar. Ve Nazlı'nın şu Levent'e attığı tokat mükemmeldi. Nazlı kıyamam sana bu arada, sen sakın ağlama... :)

- Eşref, şu salak Hikmet'e ağzının payını veriyor ya, ölsem de gam yemem. Sen kimsin de Gülümser'i darp edip çocuğunu elinden almaya çalışıyorsun. Sen kimsin be adam? Gerçi "adam" demek de hakaret olur kendisine, orası ayrı...

- Eşref demişken Meziyet-Suna savaşı bu hafta daha da güçleniyor. Önceleri Suna'cıydım, ama şimdilerde Meziyet için yanıp tutuşuyorum. Eşref de sevilmeyecek gibi değil çünkü. Savaşmakta haklılar...

- "Gülümser öldü mü?" meselesine de açıklık getirmek gerekirse, Ekranella'da yazılan bir yazıda onun Halil'den hamile kaldığı ve bebeğinin öldüğü söylenmişti. Bence de öyle olur. Yoksa ölseydi gerçekten de, zaten forum ahalisi olarak Ayça Bingöl'ün ayrılığını tartışıp dururduk. O olmasa da olur. Seyfi, Fevzi ve Gülali üçlüsü de bize yeter yani. Burada onlar bu bölümde de harikalar...

- Ve en önemlisi yeni bölüm 20.00'de olacak. Kanal D Gültepe'nin sonuçlarına başından beri şükretmeliydi, ama deneme-yanılma yolunu seçti ve başarılı olamadı. Gültepe'nin yeni bölümü de kesinlikle ilk 3'e girecektir. Merakla bekliyorum... :)

Son düzenleme:
İki fragmanda da Seyfi - Nazlı aşkı ön planda. Bakalım reytinglere nasıl yansıyacak bu durum :)