19:55'te başladı 5 dakikadan bir şey olmaz zaten 20:00'de başlayacaktı.Yok artık bu saatte başlatılır mı? Çok düşecek gibi geliyor bana.. Umarım öyle olmaz ama
kamyoncu bence iyi bir dayağı hakediyordu ama
Gültepe reklam.
Büyük ihtimal en az 60 dakika reklamsız gidecekler 75 bile olabilir ama Kanal D bu tabii 45 dakika sonra yine reklam verebilir.Yok artık ya nasıl reklam koyar hemen!!
Sana nispet yapıyorlar.@Bully yalnız jeneriği bi daha dinleyince gördüm, öykü geliştirme ve senaryo'ya coşkun ırmak'ın karısı gülizar ırmak dahil olmuş. 😱 Bunun kocasıyla d yapım davalıktı. Birde hicranı da harcadılar. Ona rağmen D yapıma evet demek ?😱
Yapma ya fark etmedim valla 😱@Bully yalnız jeneriği bi daha dinleyince gördüm, öykü geliştirme ve senaryo'ya coşkun ırmak'ın karısı gülizar ırmak dahil olmuş. 😱 Bunun kocasıyla d yapım davalıktı. Birde hicranı da harcadılar. Ona rağmen D yapıma evet demek ?😱
Uğursuz uğursuz konuşma.Yapma ya fark etmedim valla 😱
Gülizar Irmak tepkisini koymalıydı ama koymamış bize de inşallah Gültepe'ye faydalı olur demek düşer tabii haftaya kalkmazsa.![]()
5 reyting alamazsa fişi çekilir.Yapma ya fark etmedim valla 😱
Gülizar Irmak tepkisini koymalıydı ama koymamış bize de inşallah Gültepe'ye faydalı olur demek düşer tabii haftaya kalkmazsa.
Zor 4 alıyordu 23.15'te bitmesine rağmen. 19.55 de başlayıp 22.15 de bitmesi çok kötü etkiliycek bari 2'ye filan düşmese..![]()
@Forumdash ın ay yapımını ayakta tutan ergenlere yönelik olacak dizi yani en garanti reyting yöntemiİki fragmanda da Seyfi - Nazlı aşkı ön planda. Bakalım reytinglere nasıl yansıyacak bu durum![]()
Gerçekçiyim ben.Uğursuz uğursuz konuşma.![]()
hadi sana yine yol göründü diziyi izlemen için@Forumdash ın ay yapımını ayakta tutan ergenlere yönelik olacak dizi yani en garanti reyting yöntemi![]()
açmam haber filan artık erken final haberi kısmetse olurhadi sana yine yol göründü diziyi izlemen içinŞimdi seni durduruna aşk olsun. Twitter sallandı haberlerimi açarsın yoksa reytingi yükselince başka haberler mi açarsın bilemem napıcanı ama boş durmıcanı biliyorum
![]()
Bilemicemaçmam haber filan artık erken final haberi kısmetse olur![]()