Başarılı bir gönderme.Devam edelim kanka, süper dizi.
Beni Buke'mden ayıramayacaksın Yakup.Yakında sana da zorla izleticem, az kaliteli drama gör.
Kaliteyi show armasına göre değerlendirmiyorum.
![]()
Başarılı bir gönderme.Devam edelim kanka, süper dizi.
Beni Buke'mden ayıramayacaksın Yakup.Yakında sana da zorla izleticem, az kaliteli drama gör.
![]()
Ben ATV'de yayınlanan bölümleri izliyorum ama..Devam edelim kanka, süper dizi.
![]()
Hiç ilgisi yok. 😉 Ben kanala göre dizi izlemiyorum.Ben ATV'de yayınlanan bölümleri izliyorum ama..
Show'a geçtikten sonra ama![]()
İlk bölümü çok iyiydi ve tabi ikinci bölümü sonra izlemedim bilemiyorum görmem gerek.@denizz19 süperdi demek isterdim ama değildi, demek istedin heralde deniz![]()
Eski reytinglere bakarken ilk sezonki başarısını gördüm, ve merak ettim.İlk bölümü çok iyiydi ve tabi ikinci bölümü sonra izlemedim bilemiyorum görmem gerek.
Bence görüp zevk algını zedeleme)))))
Hiç ilgisi yok. 😉 Ben kanala göre dizi izlemiyorum.
@mrt-06 ama show çatısı altına girdikten sonra tanıma şansı verdin diziye![]()
etmeEski reytinglere bakarken ilk sezonki başarısını gördüm, ve merak ettim.)
reklamsız ve 2 saat 15 dk yı aşkın taktiklerle1. olduğunu da gördüm.![]()
Dizi güzel olduktan sonra taktiğin önemi yok bence.reklamsız ve 2 saat 15 dk yı aşkın taktiklerle)))))))))))))))))
Dizi kötüydü ve taktikle götürmek şarttı.Dizi güzel olduktan sonra taktiğin önemi yok bence.![]()
Sana göre kötü olabilir ama birçok ödülü topladığına göre ve halkın beğenisini aldığına göre kötü dizi demek doğru olmaz.Dizi kötüydü ve taktikle götürmek şarttı.))))))
birçok ödül derken pardon ?Sana göre kötü olabilir ama birçok ödülü topladığına göre ve halkın beğenisini aldığına göre kötü dizi demek doğru olmaz.Hem Karadeniz insanını çok iyi yansıtıyor dizi.
![]()
İnternete yazarsan görürsün.birçok ödül derken pardon ?![]()
beğenmedim, fiyasko bi sahne imiş.İnternete yazarsan görürsün.
Şu sahneyi bir izle ya, çok kısa duygusal sahne.![]()
4 ay sonra mı aklına geldiMüzikleri çok güzel ya, Buke Tema müthiş.
Olaylar klasik ama çok güzel ilerliyor dizi.![]()