ğır totalliğine ağır totallik katıyon yani helal12. bölümdeyim lo.![]()
Dizi çok güzel müzikler muazzam AB bizi anlamadı. 😉ağır totalliğine ağır totallik katıyon yani helal![]()
her bölüm hastaneDizi çok güzel müzikler muazzam AB bizi anlamadı. 😉
12 bölümde sadece 2 kez hastahaneye gittik ilki hikayenin akışı için gerekliydi kardeşi öldü çünkü. Bizi diğer Ağır Total dizilerle karıştırma lütfen.her bölüm hastane![]()
işte kalite düşmanlığının kanıtı .ss my nin yerini anca game of thrones doldurabilir şu dünyada.ss12 bölümde sadece 2 kez hastahaneye gittik ilki hikayenin akışı için gerekliydi kardeşi öldü çünkü. Bizi diğer Ağır Total dizilerle karıştırma lütfen.
Muhteşem Yüzyıl'ın yerine ne izlesem ne izlesem dedim BİÜ'yü uygun gördüm işte 12. bölümdeyim.![]()
Gayette doldu valla. Evde ne entrikalar dönüyor hatta MY'dki gibi haseki gelin odası var kavga çıktı kimin olacak diye.işte kalite düşmanlığının kanıtı .ss my nin yerini anca game of thrones doldurabilir şu dünyada.ss
Hayır parlak için değil kavga.
😱Hayır parlak için değil kavga.
Bak özürlü oğlan elinde bıcak Yaşar'a saldırıyor kavga çıkacak! Yaşar el kaldırdı! 😱
Ezbere yorum yapmasak.😱
zaten o özürlü çocuk kurtarıyordu diziyi![]()
izlemediğim halde totallikten içim şiştiEzbere yorum yapmasak.Tüm karakterler iyi ama tabi Ahmet Varlı'nın oyunculuğu çok iyi beğeniyorum Yılanların Öcü'nde de çok başarılı.
Şimdide kahvede kavga çıktı.![]()
Sen anlamazsın.izlemediğim halde totallikten içim şişti![]()
Elemini kederini benden çıkarma lütfen Yakup. 😉@mrt-06 isterse 40 bölüm atv de sürsün , 1 bölüm show da sürüp bitsin; o 1 bölüm hatrına 40 bölümüde izlersin. Fark-ı show)))
Kırdıysam özür dilerim.@mrt-06 elemse elem? Hem ne bu sürekli yok elemdesin yok şöylesin deniliyor ? Diğer üyeler benden farksız sevgi gösterileri mi sergiliyor sanki? Herkes herkese elemli/göndermeli. Bazı şeyleri abartmamak lazım bazen.
tabii ki de buna ben karışamam, ister terslersin ister sevgi dolu şeyler yazarsın ama bi kaç kere daha bu tarz cümlenin bana yazıldığı durumunu yaşadım. sanki forumun tek elem kederlisi benmişim gibi. tamam espiriler yapıyoruz elem keder vs o konuda alındığım hiç bi şey yok,tam tersine gülüyorum bile ama böyle durumlarda bile bu sözü yemem dokunuyor. burda her gün stara laf söyleyende var, kanald'ye söyleyen de, vadiyi eleştiren de kadın dizisi diye ortalığı inneten de vs vs. neyse Atacan senle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum çünkü sana verdiğim bi değer var. 😉Kırdıysam özür dilerim.Ama şimdi buraya gelip "Dizi show'a geçti @mrt-06 nın diziyi fark edesi tuttu
" yazınca ben ne cevap verebilirdim sevgi dolu kelimeler mi düzmeliydim.
![]()