Show Benim İçin Üzülme - Dizi Yorumları

her bölüm hastane :F
12 bölümde sadece 2 kez hastahaneye gittik ilki hikayenin akışı için gerekliydi kardeşi öldü çünkü. Bizi diğer Ağır Total dizilerle karıştırma lütfen. :A

Muhteşem Yüzyıl'ın yerine ne izlesem ne izlesem dedim BİÜ'yü uygun gördüm işte 12. bölümdeyim. :Z

12 bölümde sadece 2 kez hastahaneye gittik ilki hikayenin akışı için gerekliydi kardeşi öldü çünkü. Bizi diğer Ağır Total dizilerle karıştırma lütfen. :A

Muhteşem Yüzyıl'ın yerine ne izlesem ne izlesem dedim BİÜ'yü uygun gördüm işte 12. bölümdeyim. :Z
işte kalite düşmanlığının kanıtı .ss my nin yerini anca game of thrones doldurabilir şu dünyada.ss

işte kalite düşmanlığının kanıtı .ss my nin yerini anca game of thrones doldurabilir şu dünyada.ss
Gayette doldu valla. Evde ne entrikalar dönüyor hatta MY'dki gibi haseki gelin odası var kavga çıktı kimin olacak diye. :F

Çocuğun okul parasını yedi kumarda, Yaşar!!!!! 😡

izlemediğim halde totallikten içim şişti :(
Sen anlamazsın. :T: Buke'ye erkekler laf attı Buke sopayla adamları halletti. 😱 Aman Allah'ım Şahin kısırmış çocuğu olmayacakmış. 😱

Ayol sabahtan beri izliyorum bitmiyor bölüm ama bombalar patlıyor yani. :F

Çok güzeldi bölüm ya. :(

Son düzenleme:
@mrt-06 isterse 40 bölüm atv de sürsün , 1 bölüm show da sürüp bitsin; o 1 bölüm hatrına 40 bölümüde izlersin. Fark-ı show :))))

@mrt-06 elemse elem? Hem ne bu sürekli yok elemdesin yok şöylesin deniliyor ? Diğer üyeler benden farksız sevgi gösterileri mi sergiliyor sanki? Herkes herkese elemli/göndermeli. Bazı şeyleri abartmamak lazım bazen.

@mrt-06 elemse elem? Hem ne bu sürekli yok elemdesin yok şöylesin deniliyor ? Diğer üyeler benden farksız sevgi gösterileri mi sergiliyor sanki? Herkes herkese elemli/göndermeli. Bazı şeyleri abartmamak lazım bazen.
Kırdıysam özür dilerim. :( Ama şimdi buraya gelip "Dizi show'a geçti @mrt-06 nın diziyi fark edesi tuttu :)" yazınca ben ne cevap verebilirdim sevgi dolu kelimeler mi düzmeliydim. :)

Kırdıysam özür dilerim. :( Ama şimdi buraya gelip "Dizi show'a geçti @mrt-06 nın diziyi fark edesi tuttu :)" yazınca ben ne cevap verebilirdim sevgi dolu kelimeler mi düzmeliydim. :)
tabii ki de buna ben karışamam, ister terslersin ister sevgi dolu şeyler yazarsın ama bi kaç kere daha bu tarz cümlenin bana yazıldığı durumunu yaşadım. sanki forumun tek elem kederlisi benmişim gibi. tamam espiriler yapıyoruz elem keder vs o konuda alındığım hiç bi şey yok,tam tersine gülüyorum bile ama böyle durumlarda bile bu sözü yemem dokunuyor. burda her gün stara laf söyleyende var, kanald'ye söyleyen de, vadiyi eleştiren de kadın dizisi diye ortalığı inneten de vs vs. neyse Atacan senle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum çünkü sana verdiğim bi değer var. 😉