her bölüm biriintihar ediyordu yorum yapacak bişey bırakmadılarki1 sezon boyunca çok az yorum yapılmış konuya.![]()
final muhteşemdi yarın iyi bir reyting bekliyorum1 sezon boyunca çok az yorum yapılmış konuya.![]()
ölmedi buke ile niyazi kurtuldu tabiki olan haruna olduSonunda ne oldu @destere Buke öldümü ?
Bir diziyi daha devirdin sıradaki gelsinölmedi buke ile niyazi kurtuldu tabiki olan haruna oldu)
oyuncuları mükemmeldi bence b.i.ü oyuncular açısından çok şanslıydı ama senaryo berbattı aynı kadroyu düzgün bir dizide tekrar seyretmek isterdim ..
harun olsun niyazi olsun muhteşem oyuncular ..
ne dedin sen!! bir daha alalım senden bu cümleyi!😡1. bölümü izledim geçen hafa bu gece dersim bitince 1 gibi 2. bölümü de izleyeceğim. Gerçekten çok güzel dizi.![]()
Valla ben söylemedim.
Vay be hemen elemin kederin kokusunu almış.Valla ben söylemedim.Küçük Ağa konusuna etiketlemiştim Yakup'u o arada senin Benim İçin Üzülme yorum konusuna mesajını görüp gelmiş galiba.
![]()
Haha.Vay be hemen elemin kederin kokusunu almış.![]()
Daha ne göndermeler yapar şimdi.Haha.Kaçar mı hiç elem kederin kralından
![]()
Ama fena hele Ahmet'in vurulma sahnesi resmen kanım dondu. .ss Link atayım belki izlersin?
İlk bölümü izlemiştim ben de süperdi.1. bölümü izledim geçen hafa bu gece dersim bitince 1 gibi 2. bölümü de izleyeceğim. Gerçekten çok güzel dizi.![]()
Devam edelim kanka, süper dizi.İlk bölümü izlemiştim ben de süperdi.![]()
Beni Buke'mden ayıramayacaksın Yakup.Ama fena hele Ahmet'in vurulma sahnesi resmen kanım dondu. .ss Link atayım belki izlersin?
Bu ne cühret? Ama bu bardağı taşıran don asitti! 😡
![]()