Benim İçin Üzülme 1 Hafta Ertelendi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ok.

Cevap vermeden duramıycam şimdi. :X Orada açıklık getirdim takas illa maçta maç diyince gerçekleri konu sahibi olarak aktardım. :) :D

Allah'ım Kanal D ve ATV fanlarından ne çektim. :( :(
Sen de evet, maç yüzünden olabilir diyebilirdin mesela. :X Sonraki Salı maç geç saatte o yüzden 1 hafta ertelendi açık ve net. :)

Ve ya ağlama sahnelerini çoğaltmak için 1 hafta ileri alıyor olabilirler. :D

••• Tapatalk Mesaj •••

Bir Okan Yalabık belli değil mi? Sonra fazla haberi çıkmadı birkaç isim dışında. Bu sezon Çalıkuşu'nun üzerine yoğunlaştı, başlarsa bile en erken Ocak Şubat ayında ekrana gelir ki ben sanmıyorum bu sezon olacağını...
Dizinin Okan Yalabık ve bir isim daha vardı onu unuttum forumu aratman lazım. Dizinin castı başladıysa yeni sezona kalmaz bence Ocak ayında başlayabilir ama ben Kasım diye duydum.
Ocak'ta Vadi , Kara Para ve Fedai. 😎

Dizinin Okan Yalabık ve bir isim daha vardı onu unuttum forumu aratman lazım. Dizinin castı başladıysa yeni sezona kalmaz bence Ocak ayında başlayabilir ama ben Kasım diye duydum.
Ocak'ta Vadi , Kara Para ve Fedai. 😎
Ben doğru mu bilmiyorum ama Ocak ayında Karagül'ün de transfer olabilme durumunun olduğunu öğrendim...

Sen de evet, maç yüzünden olabilir diyebilirdin mesela. :X Sonraki Salı maç geç saatte o yüzden 1 hafta ertelendi açık ve net. :)

Ve ya ağlama sahnelerini çoğaltmak için 1 hafta ileri alıyor olabilirler. :D

••• Tapatalk Mesaj •••
Bak eski mesajlarıma da bakarsan diziyi izlemiyorum diziyi tek annem izliyor o sebeple dizi ile görüşlerim yine değişmedi.

Olay kanalsa örnek vereyim Muhteşem Yüzyıl Show TV'deykende severdim Star TV'deykende.
Ya da Acun iki kanalda da sevmezdim. Ya da Ezel Show TV'deyken de severdim ATV'deykende. 😉

Ambulans, Hastane, Cenaze, Tokat, Ağlama ne istersen var seç beğen al. Başları dertten, kederden kurtulmaz mı bu insanların? Sezon Finalinde nasıl düğün yaptılar şoktayım. Hiç kimsenin kırkına denk gelmedi mi? :X

sg5ln.jpg

sg5mh.jpg

sg5m3.jpg

sg5mw.jpg

sg5n4.jpg

sg5p7.jpg

sg5pm.jpg

sg5nt.jpg

Ahahahaha. :kiki: :kiki: @EveN

Üste ki mesaja da bir cevap vereydin keşke. :T:

Dizide Selin Şekerci'nin olduğunu geçen hafta öğrendim çok tatlı kız. 😳

Anladım daha önce de demiştin. :X
İşte şu cevabı bekliyorum daha önce dediysem nedir şu ısrar? :X

Hep diyorsun yok o Show TV'de o yüzden seviyor e belgeler ile her seferinde kanıtlıyorum nedir ısrarın. 😎 :X

İşte şu cevabı bekliyorum daha önce dediysem nedir şu ısrar? :X

Hep diyorsun yok o Show TV'de o yüzden seviyor e belgeler ile her seferinde kanıtlıyorum nedir ısrarın. 😎 :X
Kanıtlaman gerekmiyor zaten inanıyorum. :X

Ama ister istemez otomatik olarak Benim İçin Üzülmeyi bile savunuyorsun. :D

1.20'ci saniyede kısa örnek var. :D @Billy Kane :X

Ne dedim ki hemen ok diyorsun. :T:

Bu konuyu konuşmuştuk sen izlemeyeceğim demiştin şimdiden başlamışsın savunmaya. :X

••• Tapatalk Mesaj •••
ne var istediğini savunur sen arka sokakları bile kanal d de diye savunmuyon mu savunuyon kanal d deki siyah ekranı bile savunuyon adam biü yi tabi ki savunacak müthiş kaliteli bir dizi

Kanıtlaman gerekmiyor zaten inanıyorum. :X

Ama ister istemez otomatik olarak Benim İçin Üzülmeyi bile savunuyorsun. :D

1.20'ci saniyede kısa örnek var. :D @Billy Kane :X
Savunmuyorum ki haftaya da maç var eğer haftaya da maç olmasa tamam derdim ama maç var demek ki sebep maç değil. 😉

Neyse Arka Sokaklar'a etmediği laf kalmayıp dün Kanal D için savunan sendin sanırım. :X

hala gerçekler diyo aga maç varya maç onun için anlatabildim mi :D

ne var istediğini savunur sen arka sokakları bile kanal d de diye savunmuyon mu savunuyon kanal d deki siyah ekranı bile savunuyon adam biü yi tabi ki savunacak müthiş kaliteli bir dizi
Sen her konuya böyle atlamak zorunda mısın? Başka işin gücün yok mu?

Savunmuyorum ki haftaya da maç var eğer haftaya da maç olmasa tamam derdim ama maç var demek ki sebep maç değil. 😉

Neyse Arka Sokaklar'a etmediği laf kalmayıp dün Kanal D için savunan sendin sanırım. :X
güzel kardeşim sevgili dostum anlamak mı istemiyosun sen bu hafta başlasaydı kötü reytingle başlayabilme ihtimali yüksek milli maçtan dolayı ve öyle olsaydı öbür haftada maç var işi biterdi 2 haftada böyle erteleyerek en azından 1 hafta maçla çakışır o da 21.45 te zaten özetsiz başlayarak onu da atlatır anlatabildim mi

Sen her konuya böyle atlamak zorunda mısın? Başka işin gücün yok mu?
başkalarına laf söylemeden önce herkes kendine bakacak sanane biü yi savunmasından adam show tv fanı senin kanal d fanı olman gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...