Konuyu FOX ben değil Buğra getirdi.Mert konunun FOX ile ne ilgisi var 😀
Konuyu ben değil Buğra FOX'a getirdi.Her konu FOX'a bağlanıyor arkadaş. Bu ne ya 😀
Konuyu FOX ben değil Buğra getirdi.
Konuyu ben değil Buğra FOX'a getirdi.
Çok iyi biliyorsun o mesajın anlamını safa yatma.Ne alaka ben SHOW TV'de yayınlanan Heycanlı programını eleştirdim. 🙂🙂
Konuyu FOX ben değil Buğra getirdi.
Konuyu ben değil Buğra FOX'a getirdi.
Ben öyle görmüyorum. Buğra magazin mi dizi tanıtma programı mı diye sormuş,ardından Show'un dizisi yk ki tanıtsın demiş. Sen FOX'un 10 reyting alan dizisi var mı demişsin
Çok iyi biliyorsun o mesajın anlamını safa yatma.
Mesajın geçmişinde FOX dizilerinin tanıtımı ile ilgili bi şey yazmıştım sen de onu ti'ye almışsın cevap olarak Flash TV'nin dizilerini mi söyleseydim?Senin cevabın FOX dizileri ile ilgili olmaya bilirdi. 🙂🙂
Mesajın geçmişinde FOX dizilerinin tanıtımı ile ilgili bi şey yazmıştım sen de onu ti'ye almışsın cevap olarak Flash TV'nin dizilerini mi söyleseydim?
Degisim 9 eylul gerceklesmiye Bilir Net Bilgi yok suan Elimde
Semre showda ne donuyo su siralar anlatsana dizi mizi var miDegisim 9 eylul gerceklesmiye Bilir Net Bilgi yok suan Elimde
Ok.Ben Show'un dizisi yok dedim. Show TV ile ilgili cevap vermen lazımdı.
Semre showda ne donuyo su siralar anlatsana dizi mizi var mi
Kurtlar Vadisi Ocak'ta kesin Show TV'deymiş.biliyorum siteye de eklemisler
hayatımda okuduğum en saçma yorumlardan biri aga
fragmanları aylar önce çıkmış kim bilir kaç bölüm çekmişlerdir üstelik bölümü yetişmeyecek bir dizi hiç değil gözünü sevim ya
cevap açık ve net salı günü milli maç var yeni sezonu düşük reytingle açmak istemediler ve doğal olarak ertelendi
Aslında dün duydum bende. Show TV yeni sezonu geç açabilir deniyor ama tam tarih belli olmamış sanırım daha...Ben 16 Eylül diye biliyorum Serhat ama @dizi kolik 9 Eylül dedi.
biliyorum siteye de eklemisler
En başta 16 Eylül dendi diye biliyorum çünkü gündüz kuşağı o tarihte başlıyor. 9 Eylül olmaması daha iyi olur bakalım belki yarına değişir.Aslında dün duydum bende. Show TV yeni sezonu geç açabilir deniyor ama tam tarih belli olmamış sanırım daha...