Benim İçin Üzülme 1 Hafta Ertelendi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her konu FOX'a bağlanıyor arkadaş. Bu ne ya 😀

Degisim 9 eylul gerceklesmiye Bilir Net Bilgi yok suan Elimde

Konuyu FOX ben değil Buğra getirdi. :)

Konuyu ben değil Buğra FOX'a getirdi. :)

Ben öyle görmüyorum. Buğra magazin mi dizi tanıtma programı mı diye sormuş,ardından Show'un dizisi yk ki tanıtsın demiş. Sen FOX'un 10 reyting alan dizisi var mı demişsin :D

Ben öyle görmüyorum. Buğra magazin mi dizi tanıtma programı mı diye sormuş,ardından Show'un dizisi yk ki tanıtsın demiş. Sen FOX'un 10 reyting alan dizisi var mı demişsin :D

Bilmediğin şeyi sormadan mesaj yazarsan böyle olur tabii o mesajın bi geçmişi var. :)

Senin cevabın FOX dizileri ile ilgili olmaya bilirdi. 🙂🙂
Mesajın geçmişinde FOX dizilerinin tanıtımı ile ilgili bi şey yazmıştım sen de onu ti'ye almışsın cevap olarak Flash TV'nin dizilerini mi söyleseydim?

Yetişmemesi bahane, maç şahane. :X

••• Tapatalk Mesaj •••

biliyorum siteye de eklemisler :D
Kurtlar Vadisi Ocak'ta kesin Show TV'deymiş. :)

hayatımda okuduğum en saçma yorumlardan biri aga :D
fragmanları aylar önce çıkmış kim bilir kaç bölüm çekmişlerdir üstelik bölümü yetişmeyecek bir dizi hiç değil gözünü sevim ya :D
cevap açık ve net salı günü milli maç var yeni sezonu düşük reytingle açmak istemediler ve doğal olarak ertelendi

Karadeniz'de dizi çekmek kolay değil. Ayrıca illa tüm bölüm tamamlanınca mı fragman çıkıyor belki çektikleri kısımlardan derlemişlerdir eksik sahneleri vardır.

Ama dediğim gibi o ya da önce ki yorumumda olabilir.

Son düzenleme:
Aslında dün duydum bende. Show TV yeni sezonu geç açabilir deniyor ama tam tarih belli olmamış sanırım daha...
En başta 16 Eylül dendi diye biliyorum çünkü gündüz kuşağı o tarihte başlıyor. 9 Eylül olmaması daha iyi olur bakalım belki yarına değişir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...