Benim İçin Üzülme 1 Hafta Ertelendi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtlar Vadisi Ocak'ta kesin Show TV'deymiş. :)

Karadeniz'de dizi çekmek kolay değil. Ayrıca illa tüm bölüm tamamlanınca mı fragman çıkıyor belki çektikleri kısımlardan derlemişlerdir eksik sahneleri vardır.

Ama dediğim gibi o ya da önce ki yorumumda olabilir.
nesi kolay değil kaç tane dizi çektinde böyle konuşluyon ki ezberi bırakalım aga :D bu dizide aksiyon sahneleri vs. zor çekilebilecek sahneler yok haftada 3 bölüm bile çekersin rahatlıkla ki adamlarda çekmiş zaten 2 aydır fragman veriyolar 10 tane fragman verdiler yani bölümün yetişmeyeceği en son dizilerden biri
maç var MAÇ başka bahane aramayın maç olduğu için ertelendi açık ve net

nesi kolay değil kaç tane dizi çektinde böyle konuşluyon ki ezberi bırakalım aga :D bu dizide aksiyon sahneleri vs. zor çekilebilecek sahneler yok haftada 3 bölüm bile çekersin rahatlıkla ki adamlarda çekmiş zaten 2 aydır fragman veriyolar 10 tane fragman verdiler yani bölümün yetişmeyeceği en son dizilerden biri
maç var MAÇ başka bahane aramayın maç olduğu için ertelendi açık ve net
Sebebi maç olsaydı haftaya da maç var. 😉

En başta 16 Eylül dendi diye biliyorum çünkü gündüz kuşağı o tarihte başlıyor. 9 Eylül olmaması daha iyi olur bakalım belki yarına değişir. :)
Ben aslında 2 Eylül diye duymuştum. Daha sonra Benim İçin Üzülme'nin başlayacağı hafta başlanacak dendi. O ertelendiği için gelecek hafta başlar "Show"...

Ben aslında 2 Eylül diye duymuştum. Daha sonra Benim İçin Üzülme'nin başlayacağı hafta başlanacak dendi. O ertelendiği için gelecek hafta başlar "Show"...
Tabi doğrudur hepsini aynı zamanda başlatmak için de ertelemişlerdir diziyi ama fragman da yazmamalıydı en baştan....

ne showu ya bu yapımlarla rüyalarında show yaparlar biü hariç adam akıllı bişey yok kanalda neyle show yapacaklarsa :D

Kanalı TMSF'den alalı kaç ay oldu o kanalın yönetimini vb. alt yapsını yapmak kaç ay sürdü öyle 1 ayda diziye karar verip hemen başlatmaktansa Show geç başlasa da olur.

Tabi doğrudur hepsini aynı zamanda başlatmak için de ertelemişlerdir diziyi ama fragman da yazmamalıydı en baştan....
Kanallar sıkça yapıyor böyle şeyleri. Sadece Show TV'nin yaptığı bir şey değil, normal... :)

Semre showda ne donuyo su siralar anlatsana dizi mizi var mi
Evet Bu hafta Itibariyle Yeni diziye de izma Atilicak Suanlik erken Basliyan sevdaluk Olcak Ekim ilk Haftasi Yayinda Ne Diyorsun Dizisi Ekim Sonu baslicak Bide Tims Fedai Var O da Kasim ve ya aralik basla asi Bekleniyor

Evet Bu hafta Itibariyle Yeni diziye de izma Atilicak Suanlik erken Basliyan sevdaluk Olcak Ekim ilk Haftasi Yayinda Ne Diyorsun Dizisi Ekim Sonu baslicak Bide Tims Fedai Var O da Kasim ve ya aralik basla asi Bekleniyor
Tims'in Fedai dizisi Show TV'de mi? Ben Star olur sanıyordum...

Star'da olmayacak mı Fedai..

@mrt-06 Benim İçin Üzülmeyi savunma, Showda olsa bile. İnşallah izlemezsin. :X

••• Tapatalk Mesaj •••

TIMS cast çalışmalarına ta geçen ay başladı başroller belli bile birçok isim. :)
Bir Okan Yalabık belli değil mi? Sonra fazla haberi çıkmadı birkaç isim dışında. Bu sezon Çalıkuşu'nun üzerine yoğunlaştı, başlarsa bile en erken Ocak Şubat ayında ekrana gelir ki ben sanmıyorum bu sezon olacağını...

Ne dedim ki hemen ok diyorsun. :T:

Bu konuyu konuşmuştuk sen izlemeyeceğim demiştin şimdiden başlamışsın savunmaya. :X

••• Tapatalk Mesaj •••

Ok.

Cevap vermeden duramıycam şimdi. :X Orada açıklık getirdim takas illa maçta maç diyince gerçekleri konu sahibi olarak aktardım. :) :D

Allah'ım Kanal D ve ATV fanlarından ne çektim. :( :(

dizi kolik bütün dizileri Star'a transfer edecek anlaşılan :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...