TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Annenle kalma teyze, yenge, amca, dayı, coca cola sıcak ramazan geceleri :F

Konuşuruz anam ne olacak :D
Onlar hep şehir dışında. :F Ayrıca tüm arkadaşlarıma zorla başlattım ama daha soramadım bıraktılar mı devam mı. :A

Ahahaha @mrt-06 ne imkansız hedef o öyle. Survivor ekibini Acun dan başkası toplayamaz.:A

@denizz19 yok başka şeyler çıkartma.:A İzlemem diziyi dediğimden dolayı. :X
Aman Acun kim AyMer, ReyMaz varken. :F

Peki neden bölümleri ikiye bölüp izlemiyorsun madem uzun geliyor 45 45 böl izle. :X Ne kadar zekiyim. 😎

Saftitik.:F @mrt-06 3 yılda 100 bölüm sürmüştür bu dizi. 150 saat vakit harcayamam valla.:F Ufff neyse ben Survivor konusuna gidiyorum:A

5. bölümü izledim. Sonunda Nail, Çimengöz'ü Ayşem'e verdi. :D

Dizi iyi gidiyor, ama İnci ve Kerem çok gereksiz. Çıkacakları zamanı merakla bekliyorum. @denizz19, sen bilirsin. :D

Reyhan, Fahriye ve Haluk'a daha fazla yer verilmeli. :)

6. bölümde de düğün var çok şükür. Dizi daha yeni başlıyor yani. :)

@denizz19, @mrt-06

5. bölümü izledim. Sonunda Nail, Çimengöz'ü Ayşem'e verdi. :D

Dizi iyi gidiyor, ama İnci ve Kerem çok gereksiz. Çıkacakları zamanı merakla bekliyorum. @denizz19, sen bilirsin. :D

Reyhan, Fahriye ve Haluk'a daha fazla yer verilmeli. :)

6. bölümde de düğün var çok şükür. Dizi daha yeni başlıyor yani. :)

@denizz19, @mrt-06
Yakında ikisi de diziden çıkacaklar merak etme. Bence de gereksizdi ikisi de zaten. :D

Of bu Melda Safiye'den de beter çıktı bu ne fitneci bir kız. 😱

Bence de gereksizdi o karakterler, zor dayanıyordum sahnelerine ama iyi oyunculardır ikisi de. :)

80. bölüm fragmanını izledim Melda'nın gerçek yüzü ortaya çıkıyor ama sen finale kadar etkisi artarak devam edecek demiştin? @denizz19

İçeri falan girmiyor ama bileklerini falan kesmişti oraları izledin mi :D
O eski bölümde olmadı mı kottirik ben demin 79. bölümü izledim Haluk abim ve Fahriye ablam Meldayı yakaldı şimdi 80. bölüm fragmanına göre de herkes öğrenmiş olacak sanırım. Umarım bir oyun çevirmez artık çünkü Melda'nın oyunlarına artık dayanamıyorum herkes saf gibi. :F

O eski bölümde olmadı mı kottirik ben demin 79. bölümü izledim Haluk abim ve Fahriye ablam Meldayı yakaldı şimdi 80. bölüm fragmanına göre de herkes öğrenmiş olacak sanırım. Umarım bir oyun çevirmez artık çünkü Melda'nın oyunlarına artık dayanamıyorum herkes saf gibi. :F
Herkes öğreniyor ama sürpriz :F

Dün gece gülmekten gözümden yaş geldi ne komik bölüm oldu. :F Tiner sahnesi çok iyiydi herkesin kafalar uçtu haha. :F