Haftada 10 gün Macun'a vaktin var ama.Yok. Hem 3-4 yıl sürmüş hemde 90 dakika.Okadar vaktim yok..
Haftada 10 gün Macun'a vaktin var ama.Yok. Hem 3-4 yıl sürmüş hemde 90 dakika.Okadar vaktim yok..
Ben sadece izle diye etiketledim. Turabi falan siz çıkardınız.
O bir örnekti yani neden Acun'a takılıp Turabi'ye girdin ki.Konuya macuna sen getirdin.@mrt-06
Yanıma izleyici çekmeye çalışıyorum hem böyle bir diziden insanların mahrum kalmasını istemem.@mrt-06 ben zamanında @sokak sanati için izle demiştim ama beni dinlememişti ve ben onun zevksiz olduğunu tescillemiştim zaten sen daha niye uğraşıyorsun.![]()
@Aserat bak çok fazla bölüm demedi ve başladı gayet beğendiğini söyledi. Bence sen kendine görmüyorsun izlemeyi yoksa içinde bir yerlerde bir BBS aşkı yatıyor.Bir Kaç sahne izlemiştin.Güzel dizi ama dedigim gibi çok bölümü var ve süreler uzun. Bayılırım ben izlerken.
@denizz19
@Aserat var işte konuş onlaO bir örnekti yani neden Acun'a takılıp Turabi'ye girdin ki.
Yanıma izleyici çekmeye çalışıyorum hem böyle bir diziden insanların mahrum kalmasını istemem.Sabahtan beri eve gitsem de BBS izlesem diye aklımdan geçiriyorum.
![]()
Süper o halde vaktim olsa bende izlerdim en baştan seninleHesaplamama göre 1 haftada 16-17 bölüm tamamlayacağım gibi.@denizz19
İyi ya işte @Maskeli Fedai izler o aşkı ruhunda hissetmeyi sever Vadiden biliyorumBir @Aserat var işte ben Survivor gibi ekip kurmak istiyorum.![]()
Haha.Süper o halde vaktim olsa bende izlerdim en baştan seninle
İyi ya işte @Maskeli Fedai izler o aşkı ruhunda hissetmeyi sever Vadiden biliyorum![]()
Annenle kalma teyze, yenge, amca, dayı, coca cola sıcak ramazan geceleriHaha.
TRT 1'e mail attım yazın yayınlarlar belki umarım yayınlarlar anneme de izletmek istiyorum.Hem de ben baştan alırım.
![]()
Konuşuruz anam ne olacakYani gelecek Pazar ilk sezonu bitirmiş olacağım, artık her bölüm sonrasında beraber konuşuruz.@denizz19