TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzleyeli baya olduğu için aklımda 9 ve 10 kalmamış neredeyse, 11. bölüm güzeldi ama sanki onu hatırlıyorum, hatta sonu çok güzeldi. :D
Ömer "boşanalım" demişti, Ayşem ise sinirden dışarı çıkmıştı. Yağmur yağarken Ömer başına bir şemsiye tutmuştu, sonrası yine romantizm işte. :D

Gerçi biraz dağınık anlattım, ama anlamışsındır herhalde. :)
Bir şey sormak istersen buradayım :D
Ben sormak değil, konuşmak istiyorum ama. :A

Ömer "boşanalım" demişti, Ayşem ise sinirden dışarı çıkmıştı. Yağmur yağarken Ömer başına bir şemsiye tutmuştu, sonrası yine romantizm işte. :D

Ben sormak değil, konuşmak istiyorum. :A
O sahneyi biliyorum çok güzeldi şuan konuşacak inan vaktim yok yetiştirmem gereken bir staj dosyam ve yarın için iki sınavım var biraz daha izle toplu konuşuruz. Yarından sonra. :D

Ben sormak değil, konuşmak istiyorum ama. :A

Ben de ondan bahsettim zaten, o yağmur altındaki sahne falan hoştu baya o sahne ezberimde neredeyse ama 9. ve 10. bölümler nedense pek aklımda kalmamış, Ayşem ile Ömer'in yengede kaldıkları var bir tek aklımda. :D

Ben de ondan bahsettim zaten, o yağmur altındaki sahne falan hoştu baya o sahne ezberimde neredeyse ama 9. ve 10. bölümler nedense pek aklımda kalmamış, Ayşem ile Ömer'in yengede kaldıkları var bir tek aklımda. :D
Yani ben de üst üste izleyince tüm sahneler aklımda kalmadı, ama tüm Akçaabat sahneleri güzeldi mesela. :D

Bir de günde bir bölüm mü, yoksa iki bölüm mü izlesem; ona karar veremiyorum.

84'ü izlemiştim yoğunluktan 3 günde bitirdim. Senaristlere kızıyorum Ayşem&Ömer örnek çift herkesin imrendiği bir çift ama kavga ettirip duruyorlar. Ayşem&Ömer'in böyle sahnelerini izlemek istemiyorum.

84'ü izlemiştim yoğunluktan 3 günde bitirdim. Senaristlere kızıyorum Ayşem&Ömer örnek çift herkesin imrendiği bir çift ama kavga ettirip duruyorlar. Ayşem&Ömer'in böyle sahnelerini izlemek istemiyorum.
3. sezon kötü mü peki? Özellikle sözlüklerde çoğu kişi yerin dibine sokmuş. @mrt-06

Eski bölümleri mi izliyorsun 83. bölümü izle feci komikti ya. :D

Ayşem çok sinir olmaya başladı az kocanın huyuna gitsene hep Ömer mi alttan alacak. :(
81.bölüme baktım. Ayşem'in babasıyla sınıfta ders anlatırken sarılma sahnesi benim için özel sahnelerden biriydi mutlak değeri anlatırken. :) Onun dışında karı koca arasında kavgalar olur çok takma :D

Bugün 22'yi de izledim, çok güzel bir bölümdü. Ama Ayşem ile Ömer'in ayrılma bahanesi gerçekten çok saçmaydı. Senaristler iyi toparlayamamış o kısmı.

Yeni sezon fragmanını da izledim, bir garip oldum. Belki de bölümün ardından hemen izlediğim için ilginç geldi. Bu arada bıyık ve sakallı Ömer ve Nezih'e alışabiliriz umarım. :X

Bu arada daha önce söylendi mi bilmiyorum, ama Burcu Altın ve Umut Kurt daha önce Babam Sağolsun'da da rol almışlar abi-kardeş olarak. :D

babam-sagolsun.jpg

@denizz19, @mrt-06

Bu dizi En Son Babalar Duyar'ın yandan yemişiydi sanki. :D Yalnız Burcu Altın'ın oynadığını bilmiyordum, resimde de kendisini tanımam uzun sürdü, amma değişikmiş o zaman. :D
Hatta birebir aynısıymış yorumlara göre, Birol Güven yine hazırdan yemiş. Zaten fazla uzun da sürmemiş; Mayıs 2011'de ATV'de başlamış, 8. bölümde yayından kaldırılmış. :D

Bence BBS'deki imajı çok daha iyi, bir de Öğretmen Kemal dizisinde kısa sarı saçlı bir hali var ki, çok kötü. :D