Konuşalım
Öyle "ha" deyince de akla bir şey gelmiyor ki.Konuşalım![]()
Bir şey sormak istersen buradayımÖyle "ha" deyince de akla bir şey gelmiyor ki.![]()
Ömer "boşanalım" demişti, Ayşem ise sinirden dışarı çıkmıştı. Yağmur yağarken Ömer başına bir şemsiye tutmuştu, sonrası yine romantizm işte.İzleyeli baya olduğu için aklımda 9 ve 10 kalmamış neredeyse, 11. bölüm güzeldi ama sanki onu hatırlıyorum, hatta sonu çok güzeldi.![]()
Ben sormak değil, konuşmak istiyorum ama.Bir şey sormak istersen buradayım![]()
O sahneyi biliyorum çok güzeldi şuan konuşacak inan vaktim yok yetiştirmem gereken bir staj dosyam ve yarın için iki sınavım var biraz daha izle toplu konuşuruz. Yarından sonra.Ömer "boşanalım" demişti, Ayşem ise sinirden dışarı çıkmıştı. Yağmur yağarken Ömer başına bir şemsiye tutmuştu, sonrası yine romantizm işte.
Gerçi biraz dağınık anlattım, ama anlamışsındır herhalde.
Ben sormak değil, konuşmak istiyorum.![]()
Anladım, kolay gelsin sana.O sahneyi biliyorum çok güzeldi şuan konuşacak inan vaktim yok yetiştirmem gereken bir staj dosyam ve yarın için iki sınavım var biraz daha izle toplu konuşuruz. Yarından sonra.![]()
Ömer "boşanalım" demişti, Ayşem ise sinirden dışarı çıkmıştı. Yağmur yağarken Ömer başına bir şemsiye tutmuştu, sonrası yine romantizm işte.
Gerçi biraz dağınık anlattım, ama anlamışsındır herhalde.
Ben sormak değil, konuşmak istiyorum ama.![]()
Yani ben de üst üste izleyince tüm sahneler aklımda kalmadı, ama tüm Akçaabat sahneleri güzeldi mesela.Ben de ondan bahsettim zaten, o yağmur altındaki sahne falan hoştu baya o sahne ezberimde neredeyse ama 9. ve 10. bölümler nedense pek aklımda kalmamış, Ayşem ile Ömer'in yengede kaldıkları var bir tek aklımda.![]()
3. sezon kötü mü peki? Özellikle sözlüklerde çoğu kişi yerin dibine sokmuş. @mrt-0684'ü izlemiştim yoğunluktan 3 günde bitirdim. Senaristlere kızıyorum Ayşem&Ömer örnek çift herkesin imrendiği bir çift ama kavga ettirip duruyorlar. Ayşem&Ömer'in böyle sahnelerini izlemek istemiyorum.
Ben beğendim ilk başlarda ön yargılıyım ama gayet güzel gidiyor sadece şu dediğim durumdan memnum değilim.3. sezon kötü mü peki? Özellikle sözlüklerde çoğu kişi yerin dibine sokmuş. @mrt-06
Anladım.Ben beğendim ilk başlarda ön yargılıyım ama gayet güzel gidiyor sadece şu dediğim durumdan memnum değilim.![]()
Eski bölümleri mi izliyorsun 83. bölümü izle feci komikti ya.Rehocuğumu üzmeyin![]()
81.bölüme baktım. Ayşem'in babasıyla sınıfta ders anlatırken sarılma sahnesi benim için özel sahnelerden biriydi mutlak değeri anlatırken.Eski bölümleri mi izliyorsun 83. bölümü izle feci komikti ya.
Ayşem çok sinir olmaya başladı az kocanın huyuna gitsene hep Ömer mi alttan alacak.![]()

Hatta birebir aynısıymış yorumlara göre, Birol Güven yine hazırdan yemiş. Zaten fazla uzun da sürmemiş; Mayıs 2011'de ATV'de başlamış, 8. bölümde yayından kaldırılmış.Bu dizi En Son Babalar Duyar'ın yandan yemişiydi sanki.Yalnız Burcu Altın'ın oynadığını bilmiyordum, resimde de kendisini tanımam uzun sürdü, amma değişikmiş o zaman.
![]()