Bende netten bitirdim az evvel.Evet izliyorum,annemde izliyor,bu hafta izliyemedim.![]()
Bende netten bitirdim az evvel.Evet izliyorum,annemde izliyor,bu hafta izliyemedim.![]()
Haftaya özetinin izlerim.Bende netten bitirdim az evvel.![]()
Keyfini çıkar bakalım son haftalar. Bir diziyi daha kurban ettin...Samimiyetinden bir an ödün vermeyen Beni Böyle Sev bu akşam 23:00'da [HASHTAG]#direnBBS[/HASHTAG]
Ben her anın tadını çıkardım merak etme.Keyfini çıkar bakalım son haftalar. Bir diziyi daha kurban ettin...
Helal olsun o zaman.Ben her anın tadını çıkardım merak etme.![]()
Bu dizi benim için leş değil 89 bölüm yayında kalmayı başardı her zorlu şarta rağmen izleyemeyenler çatlasın.Helal olsun o zaman.Leş listen iyice kabardı...
Şuan şişmeye başladım, çatlarım birkaç dakikaya, hakkını helal et.Bu dizi benim için leş değil 89 bölüm yayında kalmayı başardı her zorlu şarta rağmen izleyemeyenler çatlasın.![]()
Komik değilsin aşırı antipatik görünüyorsun şuan neyse helal olsun yine de.Şuan şişmeye başladım, çatlarım birkaç dakikaya, hakkını helal et.![]()
Teşekkür ederim.Komik değilsin aşırı antipatik görünüyorsun şuan neyse helal olsun yine de.
01:27 Beni Böyle Sev bitti herkesin yüreğine emeğine sağlık harika bir bölümdü.![]()
İzle izle harika bir bölümdü reytinglerde kıymeti bilinmiyor ama olsun harikaydı her şey 4 4'lüktü.Final haberini duyunca daha çok bağlandım bu bölüme netten bakacam yine.![]()
Yaz gelsin de 3.sezonun tamamını izleyecem.İzle izle harika bir bölümdü reytinglerde kıymeti bilinmiyor ama olsun harikaydı her şey 4 4'lüktü.
Sanmam çok süper bir final bekliyorum Reyhan ile Mazhar'ın düğünü olacaktır yüksek ihtimalle.Yaz gelsin de 3.sezonun tamamını izleyecem.İlk 2 sezonu izlemiştim hep. Acaba finalde neler olacak umarım normal bir bölüm olmaz.
![]()
Bol ReyMaz'lı bir bölüm olsun bence de.Sanmam çok süper bir final bekliyorum Reyhan ile Mazhar'ın düğünü olacaktır yüksek ihtimalle.![]()