Bende netten bitirdim az evvel.Evet izliyorum,annemde izliyor,bu hafta izliyemedim.
Bende netten bitirdim az evvel.Evet izliyorum,annemde izliyor,bu hafta izliyemedim.
Haftaya özetinin izlerim.Bende netten bitirdim az evvel.
Keyfini çıkar bakalım son haftalar. Bir diziyi daha kurban ettin...Samimiyetinden bir an ödün vermeyen Beni Böyle Sev bu akşam 23:00'da [HASHTAG]#direnBBS[/HASHTAG]
Ben her anın tadını çıkardım merak etme.Keyfini çıkar bakalım son haftalar. Bir diziyi daha kurban ettin...
Helal olsun o zaman.Ben her anın tadını çıkardım merak etme.
Bu dizi benim için leş değil 89 bölüm yayında kalmayı başardı her zorlu şarta rağmen izleyemeyenler çatlasın.Helal olsun o zaman.Leş listen iyice kabardı...
Şuan şişmeye başladım, çatlarım birkaç dakikaya, hakkını helal et.Bu dizi benim için leş değil 89 bölüm yayında kalmayı başardı her zorlu şarta rağmen izleyemeyenler çatlasın.
Komik değilsin aşırı antipatik görünüyorsun şuan neyse helal olsun yine de.Şuan şişmeye başladım, çatlarım birkaç dakikaya, hakkını helal et.
Teşekkür ederim.Komik değilsin aşırı antipatik görünüyorsun şuan neyse helal olsun yine de.
01:27 Beni Böyle Sev bitti herkesin yüreğine emeğine sağlık harika bir bölümdü.
İzle izle harika bir bölümdü reytinglerde kıymeti bilinmiyor ama olsun harikaydı her şey 4 4'lüktü.Final haberini duyunca daha çok bağlandım bu bölüme netten bakacam yine.
Yaz gelsin de 3.sezonun tamamını izleyecem.İzle izle harika bir bölümdü reytinglerde kıymeti bilinmiyor ama olsun harikaydı her şey 4 4'lüktü.
Sanmam çok süper bir final bekliyorum Reyhan ile Mazhar'ın düğünü olacaktır yüksek ihtimalle.Yaz gelsin de 3.sezonun tamamını izleyecem.İlk 2 sezonu izlemiştim hep. Acaba finalde neler olacak umarım normal bir bölüm olmaz.
Bol ReyMaz'lı bir bölüm olsun bence de.Sanmam çok süper bir final bekliyorum Reyhan ile Mazhar'ın düğünü olacaktır yüksek ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?