Star Beni Affet - Dizi Yorumları

Beni Affet 393.Bölüm Özeti (12.06.2013)

Bahar’ı kaçırarak kilit altında tutan Kürşat, yurtdışına kaçmak için son hazırlıklarını yaparken, Bahar’ın verdiği ipucunu çözerek kaçırıldığını öğrenen Kemal, karısının peşine düşer. Kürşat, Bahar ve bebeğini yok etmek isterken, Kemal Bahar’ın izini bulabilecek midir? Öte yandan Handan’ın ölümünden kendini sorumlu tutan Umut, vicdan azabından kurtulamaz.

Tunç Feride’yle evlenmek için sabırsızlıkla beklerken, Feride ise Cüneyt’i aklından bir türlü çıkartamamaktadır. Eylül’e boşanma davası açan Cüneyt ise Feride’yi geri kazanma isteğindedir. Cüneyt, Feride’nin nerede olduğunu bulmaya çalışırken, Zühre’nin Tunç’un öz annesi olduğunu öğrenen Eylül’de Tunç’a ulaşmaya çalışır. Derya’nın hayatını kaybetmesinin üzerine yıkılan Ferman’ın yanında ise karısı Yıldız vardır.

[h=1]Beni Affet 392.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beni Affet 394.Bölüm Özeti (13.06.2013)

Kaçırılan karısını bulabilmek için canını dişine takan Kemal, sonunda Kürşat’a ulaşır. Geçmişte Kozanların evinde yaptığı hırsızlık sebebiyle Kemal’in kendisini ihbar ettiğini zanneden Kürşat, intikamı için Bahar’ı öldürtmek niyetindedir. Ancak Kemal’den duydukları karşısında şoke olan Kürşat, sonunda Bahar’ın yerini söyler. Kemal ölüm kalım savaşı veren Bahar’ı zamanında bulabilecek midir?

Tunç’un oyunlarına alet olduğunu düşünen Eylül, Tunç’un karşısına çıkarak hesap sorarken, Feride’nin yolladığı görüntü üzerinden nerede olduğunu çözen Cüneyt, nikâha dakikalar kala Feride’yi bulur. Cüneyt, Feride ve Tunç’un evliliğini engelleyebilecek midir? Öte yandan Zühre’nin bir şeyler sakladığından şüphelenen Osman sürpriz bir isime ulaşır.​

Beni Affet 395.Bölüm SEZON FİNALİ Özeti (14.06.2013)

Tunç’la evlenmek üzere olan Feride’yi bularak ilanı aşk eden Cüneyt, Tunç’un kendi kardeşi olduğunu söyleyerek bu evliliği önlemeye çalışır. Feride duydukları karşısında şoke olurken, birbirlerine olan aşklarını daha fazla saklayamayan ikili sonunda kavuşabilecek midir? Öte yandan Feride’yle evlenmek üzere olan Tunç’u çılgına çevirecek manzara nedir? Osman ise Zühre’nin büyük sırrına ulaşır.

Kürşat’ın adamı tarafından öldürülecekken kaçmayı başaran Bahar beklenmedik bir durumla karşılaşırken, her yerde karısını arayan Kemal, Bahar’ı ve bebeğini bekleyen hazin sondan onları kurtarabilecek midir? Kendisini ihbar edenin Berat olduğunu öğrenen Kürşat ise, Berat’tan hesap sormak ister. Öte yandan vicdan azabına daha fazla dayanamayan Umut bilinmeze doğru bir yolculuğa çıkar.​

[h=1]Beni Affet 394.Bölüm[/h]

[h=1]Beni Affet 395.Bölüm[/h]

Beni Affet 396.Bölüm Özeti (16.09.2013)

Kaçırıldığı kulübede bebeği Yusuf’u doğurarak Kemal tarafından kurtarılmayı bekleyen Bahar, hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Bahar’ın durumu git gide kötüleşirken, bebeğini bekleyen büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır. Polislerin elinden kurtularak var gücüyle Bahar’ı arayan Kemal, karısı ve yeni doğmuş bebekleri Yusuf’u bulabilecek midir?

Aşklarını birbirlerine itiraf eden Cüneyt ve Feride sonunda bir araya gelmiştir. Feride’nin itirazlarına rağmen birlikteliklerini ailesine açıklamak niyetinde olan Cüneyt, annesi Zühre’den öğrendiği korkunç bir haber sonucu dehşete düşer. Cüneyt ve Feride’yi birlikte görerek çılgına dönen Tunç ise yaşadıklarının hesabını sormakta kararlıdır. Tunç Cüneyt ve Feride’ye ne yapacaktır? Öte yandan hamile olduğunu öğrenen Eylül, bebeği konusunda bir karar vermek durumunda kalır.

Beni Affet 397.Bölüm Özeti (17.09.2013)

Bahar ve Kemal’in bebeği Yusuf, bilinmeyen bir kişi tarafından kaçırılmış, Bahar komaya girerek hastaneye kaldırılmıştır. Tüm aile perişan halde, Bahar’ın uyanmasını beklerken, bebeğini kaçıranın Berat olduğunu düşünen Kemal her yerde onu ararken, Ankara’dan ayrılmak üzere olan Berat büyük bir hata yapar.

Kemal Berat’ı kıskıvrak yakalar.
Cüneyt, kardeşi Kemal’e destek olurken, Osman Kozan da torununu bulabilmek için kollarını sıvamıştır.

Zühre, ortadan kaybolan Tunç’la ilgili Feride’yi sorguya çekerken, Feride’nin imdadına yetişen Cüneyt, annesine Feride’yle olan birlikteliklerini açıklar. Öte yandan bebeğini aldırmaya giden Eylül’ü büyük bir sürpriz beklemektedir. Geçmişten çıkıp gelen Alper kimdir?

Beni Affet 398.Bölüm Özeti (18.09.2013)

Bahar’ın durumu ciddiyetini korurken, Kemal Berat’ı yakalamış sorguya çeker. Bebeği kaçırmadığını iddia eden Berat Kemal’in bulduğu bir görgü tanığıyla yüzleşir. Görgü tanığının ifadesi Bahar ve Kemal’in bebeği Yusuf’un içine düştüğü büyük tehlikenin habercisidir.

Diğer yandan ailesinden uzakta Handan’ın ölümünden sonra çektiği vicdan azabından kurtulmaya çalışan Umut kirli işler çeviren bir grubun bünyesine katılır. Umut’un amacı nedir?

Öte yandan Şahin’in bugüne kadar ailesinden gizlediği büyük sırların tanığı Cesur ortaya çıkar.
Cüneyt, Feride’ye olan aşkı konusunda annesine rest çekerken, Eylül’e aşkını itiraf eden Alper, intikamı konusunda ona yardım edeceğini söyler. Eylül ve Alper’in Kozanları hedef alan planları nedir? Öte yandan Yıldız’dan Derya’nın öldüğünü öğrenen Feride şoke olur.

Beni Affet 399.Bölüm Özeti (19.09.2013)

Bebekleri Yusuf’un büyük bir çetenin elinde olduğunu öğrenen Kemal, çeteyle bağlantıya geçer. Kemal, Kader’i de yanına alarak riskli bir plan kurmuştur. Bebeğinin kaçırıldığı günden beri gözlerini açmayan karısı Bahar’a Yusuf’u bulacağına dair söz veren Kemal’in planı yolunda gidecek midir? Diğer yandan Şahin söylediği yalanlar nedeniyle git gide sıkışmaktadır. Bir anda Şahin’in karşısına çıkan Cesur kimdir?

Cüneyt Eylül’den boşanarak Feride’yle evleneceği günün hayalini kurarken, Eylül ve Alper hain planlarını devreye sokarlar. Cüneyt’in boşanma isteğini kabul ettiğini söyleyen Eylül, bunun karşılığında ne istemektedir? Öte yandan Ferman’dan ayrılmak konusunda kararlı olan Yıldız, baba evine döner.

Beni Affet 400.Bölüm Özeti (20.09.2013)

Eylül’den ayrılıp bir an önce Feride’ye kavuşmak isteyen Cüneyt, Eylül’ün boşanmak için istediği parayı vermeyi kabul eder. Ancak Eylül ve Alper’in esas planı farklıdır. Eylül’ün Osman’ı kışkırtması sonucu, Cüneyt karşısında babasını bulur. Osman ve Cüneyt restleşmesinin galibi kim olacaktır?

Oğlu Yusuf’u kaçıran çeteyle buluşmaya giden Kemal’in planı yolunda gitmektedir. Ancak oğluna bir adım daha yaklaşan Kemal’i dehşete düşürecek korkunç bir gelişme yaşanır. Öte yandan ailesinin mirası üzerinde hak iddia eden Cesur karşısında Şahin’i bulur. Şahin’in büyük düşmanı Cesur’un hedefi nedir? Öte yandan asker arkadaşı Sait’le birlikte kirli işlerde çalışmaya başlayan Umut’u bambaşka bir hayat beklemektedir.

Beni Affet 401.Bölüm Özeti (23.09.2013)

Kemal bebeğini kaçıranın Kürşat’ın adamı Cemşit olduğunu öğrenirken Cemşit diğer tarafta Yusuf’u bebekleri olmayan Almanyalı bir aileye satmak üzeredir. Bebeği son anda avuçlarından kayıp giden Kemal, bulduğu bir ipucu sayesinde Yusuf bebeğin izini bulur. Bütün aile Bahar’ın komadan uyanması için seferber olmuşken, bir yandan da Kemal’den gelecek iyi haberleri beklerler.

Öte yandan asker arkadaşı Sait’le birlikte çalışan Umut, Sait’e olan borcu ödemesi için Leyla’nın peşine düşer.

Eylül’e boşanma davası açan Cüneyt, babası tarafından evden kovulduktan sonra soluğu Feride’nin yanında alır. Feride ve Cüneyt, Eylül’ün boşanmayı kabul ettiğini söylemesi üzerine umutlanırken, Eylül ve Alper’in esas niyeti başkadır. Öte yandan oğluna ders vermek isteyen Osman Kozan’ın büyük planı nedir?

Beni Affet 402.Bölüm Özeti (24.09.2013)

Cemşit’in ev kiraladığı emlakçıya ulaşan Kemal, bebeğini sakladıkları eve ulaşmak için kayıtları incelerken, Cemşit, Yusuf bebeği Almanyalı aileye götürmek üzere yola koyulur.

Kemal adım adım çocuğunun peşinde ilerlerken, Bahar hasta yatağında ölümle cebelleşmektedir. Kudret Bey’i görmeye giden Şahin ise Cesur’un meydan okumasıyla karşılaşır.

Cüneyt Eylül’ün boşanmayı kabul etmesinin üzerine Feride’ye güzel bir sürpriz hazırlar. Ancak Osman Kozan’ın da Cüneyt ve Feride’ye tatsız bir sürprizi vardır. Babası tarafından tüm mal varlığına el konulan Cüneyt, bir yandan da Eylül’ün mahkemede söyledikleri karşısında şoke olur.

Yıldız ise babasının Ferman’la gizli işler karıştırdığından şüphelenirken, Ferman evliliğini kurtarmak için bir pazarlığa girer.

Ekranların en çok izlenen günlük dizilerinden Beni Affet, yayın hayatına Star TV'de devam ediyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen diziyle ilgili bölüm yorumlarını ve fragman vb paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

uZBe1VL0t8Ot7Bvbe5925r6s.jpg

Beni Affet 403.Bölüm Özeti (25.09.2013)

Eylül’ün Cüneyt’ten hamile olduğunu söylemesi üzerine mahkemede işler karışır. Bu duruma öfkelenen Cüneyt, Eylül’ün söylediklerinin yalan olduğunu ortaya çıkarmak için işe koyulur. Öte yandan Cüneyt’in kendisine evde sürpriz hazırlattığını gören Feride’nin hevesi Eylül’ün gelmesiyle kursağında kalır.

Bebeğini satın alan Almanyalı ailenin peşine düşen Kemal, ailenin kaldığı otelin izini sürer. Kemal, oğlu Yusuf’u yurtdışına çıkartılmadan önce kurtarabilecek midir? Öte yandan mahalleli, Bahar’ın çevresinde perişan halde dua etmektedir. Onları bir araya toplayan kişinin Nazire olduğunu öğrenen Sevgi, onu affedecek midir?

Ölüm döşeğindeki Kudret Bey ise yaşam mücadelesini daha fazla sürdüremez. Kudret Bey’in ölümü Cesur ve Şahin’i karşı karşıya getirecektir.

Beni Affet 404.Bölüm Özeti (26.09.2013)

Uzun uğraşlar sonucu bebekleri Yusuf’u bulan Kemal’in artık tek isteği karısı Bahar’ın komadan çıkmasıdır. Yusuf bebek ailede buruk bir sevinç dalgası yaratırken, bu sefer tehlikenin kaynağı farklı olacaktır. Öte yandan babasını bulamayan Leyla, Sait’in adamları tarafından sıkıştırılır.

Cesur ise babası Kudret’in vasiyetinin açıklanmasını dört gözle bekler.

Cüneyt’ten hamile olduğunu iddia ederek boşanmaktan vazgeçen Eylül, Feride’ye gelerek kocasından uzak durmasını ister. Diğer taraftan Eylül’ün başkasından hamile kaldığını düşünen Cüneyt, Eylül’ün oyununu bozabilecek midir?

Beni Affet 405.Bölüm Özeti (27.09.2013)

Eylül bebeği konusunda Cüneyt’e duygu sömürüsü yaparken, bir yandan da Feride’ye baskı yapmaktadır. Bebeğin kendisinden olmadığına emin olan Cüneyt, Feride’yi inandırabilecek midir? Hastalanan Yusuf bebeği hastaneye götüren Kemal ve Sevgi, bir yandan da Bahar’ın durumunda ilerleme olmadığını öğrenirler. Bahar’ın uyanacağına dair inancını kaybetmeyen Kemal’in bu konuda bir fikri vardır. Sait’in adamları Leyla’yı sıkıştırırken, Umut duruma el koyar. Öte yandan Kudret Bey’in vasiyeti açıklanır. Kudret tüm mal varlığını Cesur’a mı yoksa Şahin’e mi bırakmıştır?

Beni Affet 412.Bölüm Özeti (08.10.2013)

Osman Kozan’ın tefecilerden aldığı borcu ödeyememesi üzerine Kozanların evi basılmış, Osman Kozan yaralanmış, aile ciddi bir darbe almıştır. Kemal ve Cüneyt tefecinin adamlarıyla kıyasıya savaşırken, hastaneye götürülen Osman’ın durumu ciddiyetini korumaktadır. Öte yandan ailesi için endişelenen Zühre, yaşananlardan dolayı Feride’yi suçlamaya başlar. Her şeyden habersiz olan Feride ise Cüneyt’e ulaşamamaktadır.

Bahar ve Kader babaları Şahin’le birlikte anneleri Sevgi’ye bir sürpriz doğum günü kutlaması hazırlarlar. Annesinin doğum gününü unutmayan Umut da Sevgi’ye küçük bir sürpriz yapacaktır. Tüm oyunlarına rağmen mirası elde edemeyen Cesur’un ise Şahin’le ilgili hain bir planı vardır. Ancak Cesur’un planlarını alt üst edecek bir gelişme yaşanır.

Beni Affet 413.Bölüm Özeti (09.10.2013)

Cüneyt ve Kemal, Kozan ailesinin başına gelen felaketin öcünü almaya ant içerler. Tehlikeli bir plan yaparak tefecilerin mekanını basan iki kardeşi neler beklemektedir? Diğer yandan Osman Kozan taburcu olurken, ailesine olanlardan Feride’yi sorumlu tutan Zühre ise Feride’ye yüklenir. Olanları lehine çeviren Eylül Feride ve Cüneyt’in arasını açmak için bir koz daha kazanmıştır. Yaşananlar sonucunda Cüneyt mühim bir karar alacaktır.

Kudret Bey’in vasiyetindeki sürpriz maddeyi öğrenen Cesur, Şahin’i ortadan kaldırarak mirasa sahip olamayacağını anlamıştır. Kendisini kaçırtanın Cesur olduğundan emin olan Şahin ise Cesur’a rest çeker. Bahar ve Kader ortadan kaybolan babaları için endişelenirlerken, sonunda eve dönen Şahin ailesine nasıl bir açıklama yapacaktır? Öte yandan Umut, çaresizce para bulmaya çalışan Leyla’nın karşısına dikilir.

Beni Affet 414.Bölüm Özeti (10.10.2013)

Cüneyt, ailesinin başına gelenlerden sonra eve dönme kararı almıştır. Son günlerde yaşananlar yüzünden Feride’yle arası açılan Cüneyt, Feride’den kendisiyle gelmesini ve Kozanlarda yaşamasını ister. Feride Cüneyt’in teklifine ne cevap verecektir? Diğer yandan Eylül’ün Feride ve Cüneyt’in hayatını cehenneme çevirecek yeni planları vardır.

Ailesinden büyük sırlar saklayan Şahin’in ikili hayatı, hastalığı ve Cesur’un planları yüzünden sekteye uğrar. Babasının annesini aldattığından şüphelenen Kader, Bahar ve Sevgi’ye olanları anlatır. Şahin’i bir kadınla sarmaş dolaş gören Bahar ve diğerleri şoke olurlar. Öte yandan borcunu bir türlü ödeyemeyen Leyla çaresiz kalarak Umut’a beklenmedik bir teklifte bulunur.