Star Beni Affet - Dizi Yorumları

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Beni Affet 415.Bölüm Özeti (11.10.2013)

Şahin’i Zerrin’le birlikte gören Sevgi ve Bahar, Kader’in çıkardığı olay nedeniyle karakola düşerler. Kendini aklamaya çalışan Zerrin, Şahin hakkında bildiklerini açıklar. Bahar ve ailesi sonunda Şahin’in büyük sırrını öğrenirler. Diğer yandan Leyla’nın, babasının borcunu ödemek ve kardeşinin hayatını kurtarmak için Umut’a verebileceği tek şey hayatı, kendisidir. Umut çaresizlik içinde kıvranan Leyla’nın teklifini kabul edecek midir?

Cüneyt, Feride’nin Kozanlara taşınmayı reddetmesi üzerine Eylül’le olan mücadelesinde kendini yalnız hissederken, sevdiği adamın yanında durmaya karar veren Feride, Cüneyt’in teklifini sonunda kabul eder. Feride’den güç alan Cüneyt ise Eylül’ü alt etmek için büyük bir hamle yapar.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Beni Affet 417.Bölüm Özeti (22.10.2013)

Şahin’in yıllar sonra ailesini bulma nedeninin altında büyük bir sır olduğunu düşünen Kemal Şahin’in doktoru Sinan’ın muayenehanesine girer. Sinan’ın habersizce Bahar’a yaptırdığı test sonucunu gören Kemal şüphelerinde haklı çıkmıştır. Kemal Şahin’in planına bozmakta kararlıdır. Öte yandan Berat, hakkında çok şey bildiği Şahin’i arayıp kendisini hapisten çıkartmasını ister. Berat Şahin’i ne ile tehdit eder?

Tüm aile özel bir yemek için Kozanların evinde bir araya gelirler. Osman Kozan oğlu Cüneyt’i kaybetmemek, ailenin huzurunu bozmamak için Feride’nin eve dönüşü karşısında bile sessiz kalır. Ancak Cüneyt tarafından evden atılan Eylül’ün çıkardığı beklenmeyen rezalet büyük aile yemeğine bomba gibi düşer. Cüneyt Eylül’e bir kez daha dersini verecektir. Öte yandan Feride ve Cüneyt’e destek olan Yıldız, Eylül’ün yeni hedefidir. Eylül Yıldız’ı Feride’ye karşı kışkırtmak için geçmişteki bir sırrı ortaya döker.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Beni Affet 418.Bölüm Özeti (23.10.2013)

Feride’yi Kozan ailesinin gözünden düşürmek için ilk adımı atan Eylül bu kez başarıya ulaşır. Yıldız Eylül’den, Feride’nin, Ferman’ın kendisini aldattığını sakladığını öğrenince deliye döner. Feride’ye cephe alan Yıldız, tüm ailenin ortasında bildiği bu gerçeği açıklar. Osman ve Zühre de Yıldız’ın tarafına geçerler. Eylül’ün planı amacına ulaşırken, Feride’yi suçlayan Yıldız’ınFerman’dan öğreneceği başka gerçekler vardır.

Kemal Bahar’a Şahin’le ilgili şüphelerini açıklar. Bahar’a babasının ihanetini kanıtlamak isteyen Kemal bulduğu kanıtla birlikte gerçekleri bilen Doktor Sinan’ı eve getirir. Kemal herkesin içinde Şahin ve Sinan’ın Bahar’a gizlice test yaptıklarını söyler. Şahin’le ilgili gerçekleri öğrenen Bahar ve ailesi ne yapacaktır? Öte yandan Şahin hakkında araştırma yapan Cesur, Şahin’in böbrek hastası olduğundan şüphelenir.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Beni Affet 420.Bölüm Özeti (25.10.2013)

Bahar babasına böbreğini vermek konusunda kesin kararlıyken, Kemal Şahin’in sakladığı gerçekleri ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar. Şahin’in masum olduğuna inanmayan Kemal ve Bahar’ın arası bu konu yüzünden açılırken, Şahin’in böbrek nakli yaptıracağını öğrenen Cesur, bu ameliyatı engellemek için işe koyulur. Mirasa konmak için Şahin’in eceliyle ölmesini isteyen Cesur’unBahar’la ilgili planı nedir?

Cüneyt’in yokluğunda Kozanların evinde zor zamanlar geçiren Feride, Eylül’e yaptıklarının cezasını vermek ister. Feride bu hamlesiyle Eylül’ü alt edebilecek midir? Öte yandan Feride’yi küçük düşürmek için mağdur eş rolü oynayan Eylül basına haber sızdırır. Eylül yüzünden Kozanların itibarı yerle bir olurken, evde oklar yine Feride’ye yönelecektir. Öte yandan yıllar süren evliliğinin sahte olduğunu düşünen Yıldız ne yapacaktır?
 

Nisa

Favori Üye
Katılım
9 Eylül 2014
Mesajlar
2,046
Reaksiyon puanı
2,280
Puanı
259
Konum
Yalova
Ay bayılıyorum şu Tunç ve Eylül'e. :love1:

Geçen bölümde birbirlerine özlem duyuyorlardı.

Bu bölümde Tunç'un sürprizi süperdi. :)
 

Maskeli Fedai

Favori Üye
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
36,407
Reaksiyon puanı
37,566
Puanı
1,059
Konum
Troller Kasabası
İlk detay geldi diziden :A @Yiğitt

Eylül Tunç'un mezarına tırnaklarını geçirmiştir, "korkma, hiçbir yere gitmiyorum aşkım, seni bir daha asla bırakmayacağım" diye haykırır..