Star Beni Affet - Dizi Yorumları

Beni Affet 374.Bölüm Özeti (16.05.2013)

Kemal ve Umut’un kurdukları tuzağa düşen Handan her şeyden habersiz Umut’la evleneceği günü beklerken Kemal ve Umut korkunç bir gerçeğe ulaşırlar. Geçmişte Kemal’e evlenebilmek için hamile olduğunu söyleyen Handan’ın bebeği aslında Berat’ındır. Gerçekleri Berat ve Handan’ın ağzından da duymak isteyen Kemal ve Umut, ikiliye bir oyun oynarlar. Umut ve Kemal kurdukları bu oyun sonunda onları şoke edecek bir gerçekle yüz yüze kalırlar.

Cüneyt ve Ferman, aralarındaki kavga yüzünden karakola düşerler. Ablasının aldatılmasını hazmedemeyen Cüneyt, Ferman’la hesaplaşırken Feride ve Derya arasında da bir hesaplaşma yaşanır. Fakat Ferman ve Derya’nın söyledikleri birbirlerine deli gibi âşık olan Feride ve Cüneyt’in kendi aşklarını da sorgulamalarına sebep olacaktır.

Diğer taraftan Osman, Ferman ve Cüneyt’in birbiriyle kavga ettiğini öğrenerek, işin aslını çözmeye karar verir. Osman damadı Ferman’ın, kızı Yıldız’ı aldattığını öğrenebilecek midir?​

[h=1]Beni Affet 374.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beni Affet 375.Bölüm Özeti (17.05.2013)

Berat ve Handan’la ilgili gerçekleri adım adım çözen Umut ve Kemal, Bahar’ın Kemal’i nikâh masasında terk etmesinin asıl sebebinin peşine düşerler. Bahar’ın bozulan telefonu ise gerçekleri çözmeleri için önemli bir ipucudur.

Kemal, Bahar’ın telefonunu kurcaladığında Handan’ın nasıl bir günahıyla yüzleşecektir?
Cüneyt ve Feride, Zühre’nin çabalarına rağmen, Tunç’u doğumunu gerçekleştiren isme ulaşmışlardır. Kendilerine verilen adrese gittiklerinde beklenmedik bir olayla karşılan ikili, uzun süredir peşinde oldukları gerçeğe ulaşabilecekler midir?

Diğer yandan Ferman ve Cüneyt’in aralarındaki gerginliğin asıl sebebini öğrenmeye çalışan Osman Kozan, Tunç’un sayesinde Ferman’ın, Yıldız’ı aldattığını öğrenir. Kızının aldatıldığını öğrenen Osman Kozan ne yapacaktır?​

[h=1]Beni Affet 375.Bölüm[/h]

Beni Affet 376.Bölüm Özeti (20.05.2013)

Tunç’un gerçek annesini bulmak için kolları sıvayan Feride ve Cüneyt, yıllar önce Tunç’un doğumunu gerçekleştiren kişiye ulaşmışlardır. Gerçekleri açıklayacak tek isim olan olan Ebe Nuriye geçmişe dair sarsıcı açıklamalarda bulunur. Zühre’nin Tunç’un öz annesi olduğu gerçeği ortaya çıkacak mıdır? Öte yandan Ferman’ın ilişkisi olduğu kadının Derya olduğunu öğrenen Zühre ve Osman ne yapacaktır?

Çalınan projesinin izini bulan Kemal, Kürşat’ın projeyi sattığı isme ulaşır. Kürşat Kemal’den çaldığı projeyi satarak büyük bir ganimete konarken, Kemal bu işin arkasındaki ismin Kürşat olduğunu öğrenebilecek midir? Geçmişte Sevgi’nin hayatını tehlikeye atan dükkân yangınını araştıran Umut ise Berat’la karşı karşıya gelir.​

Beni Affet 378.Bölüm Özeti (22.05.2013)

Kürşat Kemal’in şüphelerinden habersiz planlarına devam ederken, Kürşat ve Suna’yı birlikte gören Kemal, kendisine oynanan hain oyunun arkasında Kürşat’ın olduğundan şüphelenir. Kemal, Umut’un da yardımıyla, projesini çalanın Kürşat olduğunu kanıtlayacağı bir plan yapar.
Feride ve Cüneyt kalp krizi geçiren Nuriye’yi hastaneye kaldırırlar. Nuriye, iki aşığın kavuşması için gerekeni yapmaya hazırdır. Tunç’un annesini bulabilmek için Nuriye’ye göstermek üzere geçmişi araştıran Cüneyt, izlediği geçmişe ait bir görüntü karşısında şaşkına döner. Parçaları birleştiren Cüneyt, Tunç’un öz annesinin Zühre olduğundan şüphelenir.​

[h=1]Beni Affet 377.Bölüm[/h]

Beni Affet 379.Bölüm Özeti (23.05.2013)

Kemal, dükkâna yerleştirdiği kamera sayesinde Kürşat’ın suçunu ispat etmeye çalışırken Kürşat’ın son hamlesi Kemal ve Umut’un planlarını alt üst eder. Ancak Kemal, Kürşat’ı suçüstü yakalamak konusunda kararlıdır. Kemal’in Kürşat’la ilgili yeni planı nedir?

Tunç’un annesinin Zühre olduğundan şüphelenen Cüneyt, bir yandan bunun gerçek olup olmadığını öğrenmek isterken, diğer yandan Eylül’den boşanmanın yollarını arar.

Cüneyt, sevdiği kadın Feride’nin Tunç’la evlenmesini engellemek için çırpınırken, Tunç ise evlilik sürecini hızlandırmak niyetindedir. Cüneyt’i avukatla konuşurken gören Eylül ise harekete geçer. Öte yandan Ferman, Osman ve Zühre’den geçmişte yaptıklarının hesabını sorar. Gerçekleri öğrenecek sürpriz isim kimdir?​

Beni Affet 380.Bölüm Özeti (24.05.2013)

Tunç’un öz annesini bularak Feride’yi ondan kurtarmak isteyen Cüneyt sonunda bütün gerçeğe ulaşır. Annesi Zühre’nin Tunç’un da annesi olduğunu anlayan Cüneyt Tunç’un kuzeni değil kardeşi olduğunu öğrenir. Öte yandan Feride’yi Cüneyt’e bırakmamakta kararlı olan Tunç Feride’nin vicdanı üzerinde oyunlar oynar. Feride, aşkı ve vicdanı arasında sıkışıp kalırken, Cüneyt’ten şüphelenmeye başlayan Eylül, Cüneyt’in amacını öğrenebilecek midir?

Kemal’den yeni bir proje çalarak Mimar Aksel’e satmak isteyen Kürşat, Kemal ve Aksel’in birlikte kurduğu tuzaktan habersizdir. Sonunda proje hırsızının Kürşat olduğuna emin olan Kemal Berat ve Kürşat ilişkisini ortaya çıkarır. Umut, Handan ve Berat’ın geçmişteki suçlarını araştırırken, Handan’ın herkesi şoke edecek bir sürprizi vardır. Bahar ise Umut ve Kemal’in geçmişte yaşananları araştırdıklarından şüphelenmeye başlar.​

[h=1]Beni Affet 379.Bölüm[/h]

[h=1]Beni Affet 380.Bölüm[/h]

Beni Affet 381.Bölüm Özeti (27.05.2013)

Tunç’un öz annesinin, kendi annesi Zühre olduğunu öğrenen Cüneyt, bu hakikati herkesten saklarken, Tunç ve Eylül, Cüneyt’in neyin peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Öte yandan Eylül’ün hamile olmadığından şüphelenmeye başlayan Feride, bu işin aslını araştırmaya koyulur.

Kürşat ve Berat’ın, Bahar üzerine kurdukları planları çökertmek isteyen Kemal, Umut’la birlikte bu işin peşine düşerken, Bahar’ın Kürşat yüzünden bilmeden mağdur ettiği bir mahalleli, dükkânın kapısına dayanır. Bahar üzerinde oynadığı tapu yolsuzluğu oyununu ortaya çıkaracak bu gelişme Kürşat ve Berat’ın sonunu hazırlar. Öte yandan Kemal’in arabasının frenlerini bozarak kaza yapmasına neden olan kişinin Berat olduğundan emin olan Şahin ne yapacaktır?​

Beni Affet 382.Bölüm Özeti (28.05.2013)

Bahar üzerine oynanan oyunları kanıtlamak konusunda kararlı olan Kemal, Berat ve Kürşat tarafından kaçırılan mahallelinin peşine düşer. Adamı tutsak edildiği yerden kurtararak konuşturan Kemal gerçeğe ulaşır. Umut ise bir yandan kardeşi Bahar’ı bu hain plandan kurtarmak için Kemal’e yardım ederken, diğer yandan Handan ve Berat’ın büyük sırlarını afişe edecek yangının görüntülerine ulaşmaya çalışır.

Tunç’un öz annesinin Zühre olduğuna emin olmak isteyen Cüneyt, bunu kanıtlamak için harekete geçerken, Tunç, Cüneyt’in neyin peşinde olduğunu öğrenmek istemektedir. Feride’ye geçmişte ilaç vererek kötü emellerine alet etmek istediğinin ortaya çıkmasını istemeyen Tunç, Cüneyt’in bunu öğrenmesini engelleyebilecek midir? Öte yandan Eylül’ün hamile olmadığından şüphelenen Feride ve Yıldız, bunu kanıtlamak isterler.​

[h=1]Beni Affet 382.Bölüm[/h]

Beni Affet 383.Bölüm Özeti (29.05.2013)

Tunç’un Feride’ye bir tür zehir içirerek bayılttığını kanıtlamak isteyen Cüneyt, Feride’ye gizlice yaptırdığı kan tahlilinin sonuçlarını beklerken, yakayı ele vermekten korkan Tunç ve Eylül, son bir oyuna girişirler. Ancak bu kez işler istedikleri gibi gitmez. Tahlil sonuçlarına ulaşan Cüneyt ne yapacaktır? Öte yandan Feride ve Yıldız Eylül’ün hamile olmadığını kanıtlamak için nasıl bir yola başvuracaklardır?

Kürşat ve Berat’ın, Bahar’ın adını kullanarak dolandırdıkları insanlar, Bahar’dan hesap sormak için dükkânı basar. Son anda Bahar’ın yardıma koşan Kemal, öfkeli kalabalığı Bahar’ın suçlu olmadığına inandırabilecek midir? Öte yandan Umut Sevgi’ye, Handan’ın geçmişte yaptıklarına dair korkunç bir sır verir.​

[h=1]Beni Affet 383.Bölüm[/h]

Beni Affet 384.Bölüm Özeti (30.05.2013)

Kemal, babası Osman’ın da yardımıyla Kürşat ve Berat’ın oyunlarını açık etmeyi planlarken, Bahar’dan gelen bir haberle şaşkına döner. Kendisine kurulan tuzaklardan habersiz olan Bahar eve gelen haciz memurlarıyla uğraşırken, Bahar adına yüklü bir miktar banka borcuyla karşılaşan Kemal, nasıl bir gerçekle yüz yüze gelir?

Tunç’un Feride’yi bayıltarak kötü emellerine alet etmeye çalıştığını öğrenen Cüneyt, soluğu Tunç’un yanında alır. Feride’yi korumak isteyen Cüneyt, Tunç’a yaptığının hesabını sorarken, Tunç’un Cüneyt’e yanıtı ne olacaktır? Eylül’ün hamile olmadığını düşünen Yıldız ve Feride, bu yalanı ortaya çıkartmak için bir plan yaparlar. Diğer taraftan geçmişte kızları Yıldız’ın mutluluğu için Ferman ve Derya’yı ayıran Zühre ve Osman, bu konuda Ferman’la yüzleşirler.​

Beni Affet 385.Bölüm Özeti (31.05.2013)

Berat ve Kürşat’ın Bahar adına hayali ihracat yapacaklarını öğrenen Kemal, arabasının frenleriyle oynandığı bilgisine de ulaşır. Bu konuda Şahin’le yüzleşen Kemal, Bahar’ı bu yasadışı şirketten kurtarmak için ne yapacaktır? Handan, Umut’un yangına dair gerçekleri araştırdığını düşünerek paniğe kapılır. Umut’un geçmişin ortaya çıkmasıyla Umut’u kaybedeceğinden korkan Handan’a kötü bir sürprizi vardır. Öte yandan yangının kamera görüntülerine ulaşan Umut Handan ve Berat’ın suçlarını yasa karşısında ispat etmek üzeredir.

Tunç’un, Feride’ye zarar vermesinden endişe eden Cüneyt, Feride’nin evininin her köşesine gizli kamera yerleştirirken, Feride ve Yıldız’ın Eylül’ün hamile olmadığını kanıtlamak için uygulamaya koydukları plan sonucunda şüpheleri haklı çıkaracak mıdır? Feride ve Yıldız’ın amacını öğrenen Eylül ve Tunç, bu gerçeğin açığa çıkmasını engellemeye çalışırken, Eylül’ü bekleyen kötü sürpriz ne olacaktır?​

[h=1]Beni Affet 384.Bölüm[/h]

[h=1]Beni Affet 387.Bölüm[/h]