Star Beni Affet - Dizi Yorumları

Beni Affet 363.Bölüm Özeti (01.05.2013)

Suzan’la konuşan Cüneyt, annesinin geçmişle ilgili bir şeyler bildiğinden şüphelenir. Zühre ise kendi sırlarının açığa çıkmasından endişelenerek Cüneyt’in her şeyi öğrenmemesi için bir yalana başvurur. Fakat bu yalan Zühre’yi iyice çıkmaza sokacaktır.

Öte yandan Tunç, Feride’yi iş bahanesiyle otele götürecek, Eylül’den aldığı ilâçla onu bayıltarak Feride’ye zorla sahip olacaktır. Tunç, Feride ve Cüneyt’i sonsuza dek ayıracak olan bu hain plânını gerçekleştirebilecek midir?

Efsun’un Berat’la olan alâkasını öğrenen ve projeyi çalan kişinin Efsun olduğundan şüphelenen Umut ve Bahar, Efsun’un neyin peşinde olduğunu öğrenebilmek için bir oyun kurarlar. Bu sırada Efsun’un farkında olmadan yapacağı bir hata ise bütün foyasını ortaya çıkaracak gibidir. Bahar ve Umut Efsun’un gerçek kimliğine ulaşabilecekler midir?

[h=1]Beni Affet 362.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beni Affet 364.Bölüm Özeti (02.05.2013)

Bahar ve Kemal projeyi çalan kişinin Efsun olduğunu, bu işin ardında Berat’ın da bulunduğunu düşünmektedir. Bu şüphelerini kanıtlamak için Efsun’u tuzağa düşürmeye çalışan Kemal ve Bahar’ı neler beklemektedir?

Bir iş görüşmesi bahanesiyle çağırdığı otelde Feride’yle baş başa kalma planı yapan Tunç, Cüneyt’i de Eylül’ü kullanarak göz hapsinde tutar. Amacı Feride’yle tamamen yalnız kalmak ve içkisine ilaç atarak ona sahip olmakır.

Bütün bu oyunlardan ve Tunç’un gerçek niyetinden habersiz olan Feride, Tunç’un tuzağına düşmek üzeredir.
Diğer yandan Cüneyt ise Feride’ye ulaşma telaşındadır. Cüneyt, başına geleceklerden habersiz olan Feride’yi Tunç ve Eylül’ün hain planından kurtarabilecek midir?

364.bölüm

Beni Affet 365.Bölüm Özeti (03.05.2013)

Efsun’u, Kürşat’ın evinde yakalayan Kemal, o’nu konuşturmak isterken, Kürşat oradan kaçmayı başarır. Efsun bu durumdan sıyrılabilecek midir? Kemal, Kürşat hakkındaki gerçeği öğrenebilecek midir?

Kemal’in kendisini yakalamasından ve bütün oyunlarının açığa çıkmasından korkan Kürşat, kendisini aklamak için Berat’ı kullanarak Bahar ve Kemal’e bir oyun oynar. Berat’ı ise bir sürpriz beklemektedir. Kürşat’ın evinde Bahar’ın fotoğraflarını bulan Berat, Kürşat’ın Bahar ve Kemal hakkındaki esas planının ne olduğunu öğrenecek midir?

Feride’den haber alamayan Cüneyt, Tunç’un bir şeyler karıştırdığından şüphelenerek, Feride ve Tunç’un peşine düşer. Cüneyt, Feride’yi Tunç’un hain tuzağından kurtarabilecek midir?
Tunç ve Feride otel odasında yalnızlardır. Feride baygındır. Tunç planının son aşamasındadır artık. Bir yandan intikam hırsıyla yanarken bir yandan da Feride’ye bu kötülüğü yaptığı için vicdanıyla savaşır. Tunç intikamının sesini mi vicdanının sesini mi dinleyecektir? Ve Cüneyt onlara ulaşıp, Feride’yi içine düştüğü Tunç tehlikesinden çekip çıkarabilecek midir?

Beni Affet 366.bölüm özeti

Feride’yi Tunç’un elinden kurtararak hastaneye getiren Cüneyt, Tunç’un Feride’yi kötü amaçlarına alet etmek için bir tür zehir vererek uyuttuğu konusunda şüphelidir. Gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen Cüneyt, Feride’ye kan testi yaptırırken, Tunç’un kendisi için kurduğu hain tuzaktan habersiz olan Feride ise Tunç’un yanındadır. Eylül’ün kışkırtmasıyla hastaneye gelen Tunç, ortalığı karıştırır.Test sonuçları Tunç’un hainliğini ispat edebilecek midir?

Kürşat’ın evinde Bahar’ın fotoğraflarını görerek deliye dönen Kemal, Berat ve Efsun’un kirli bir ortaklık içerisinde olduğunu düşünerek şikâyetçi olmuştur. Efsun ortadan kaybolurken, kendisini ele vermemek için Berat’ı suçlayan Kürşat, Berat’ın polise gerçekleri anlatmasını engellemek ister. Kürşat’ın arkasından iş çevirdiğini anlayan Berat, Kürşat’ın gizli yüzünü ortaya çıkarmakta kararlıdır. Öte yandan Kader ve Sevgi’nin oyunuyla Umut’a uygunsuz bir vaziyette yakalanan Handan ne yapacaktır?

[h=1]Beni Affet 365.Bölüm[/h]

[h=1]Beni Affet 366.Bölüm[/h]

Beni Affet 367.Bölüm Özeti (07.05.2013)

Bahar’la birlikte Efsun’un hayatına dair önemli bilgilere ulaşan Kemal, bu bilgiler ışığında Efsun’u bulmak için yola koyulur. O’nu bir mezarın başında bulan Kemal, Berat adına çalıştığını düşündüğü Efsun’u yakalayarak konuşturabilecek midir? Serbest bırakılan Berat ise Kürşat’ın asıl amacını öğrenmek için yakasına yapışır. Kürşat, intikam planının içinde başından beri Bahar’ın da olduğunu Berat’a itiraf edecek midir?

Karısı Suzan’a attığı iftira sebebiyle Zühre’den hesap sormaya gelen Harun, Cüneyt’in Tunç’la ilgili gerçekleri öğrendiğini söyler. Çemberin hızla daraldığını anlayan Zühre, Harun’la konuşurken kime yakalanacaktır? Öte yandan birbirlerine olan aşklarını engellemekte güçlük çeken Feride ve Cüneyt arasında yaşanacak ilginç konuşma nedir?​

Beni Affet 368.Bölüm Özeti (08.05.2013)

Zühre ve Harun’u, geçmişin sırları hakkında konuşurken yakalayan Cüneyt, Tunç’la ilgili gerçekleri gizleyen annesine hesap sorar. Zühre, Tunç’un annesi olduğu gerçeğini sır gibi saklarken, Cüneyt ise Feride’ye giden yolun Tunç’un annesini bulmaktan geçtiğini düşünmektedir. Cüneyt’in bildikleri karşısında köşeye sıkışan Zühre, Cüneyt’e tüm gerçeği anlatacak mıdır?

Efsun’un gerçekte kim olduğunu öğrenen Berat, Kürşat’ın geçmişe dair anlattıkları karşısında şaşkına döner. Diğer yandan Kemal Kürşat’ın suçlarını ortaya çıkaracak bir ihbar alır. Kemal’i saf dışı bırakmakta kararlı olan Kürşat hain planını devreye sokar. Gerçekleri öğrenmek için yola çıkacak olan Kemal’in arabasının frenlerini kim bozacaktır?

Öte yandan Umut’un Handan’la birlikte olmasına daha fazla dayanamayan Sevgi, fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Berat ve Handan’ın kirli sırlarını açığa çıkarmak için oynadığı oyun nedeniyle ailesini kaybetmekten korkan Umut sonunda Handan’la ilgili planını açıklar.​

[h=1]Beni Affet 367.Bölüm[/h]

[h=1]Beni Affet 368.Bölüm[/h]

Beni Affet 369.Bölüm Özeti (09.05.2013)

Kemal’i saf dışı bırakabilmek için arabasının frenlerini bozan Berat, başarıya ulaşacağı anı beklerken onu gören sürpriz bir isimden habersizdir. Kemal kendisine kurulan korkunç tuzaktan habersiz yola çıkar ve kaza yapar. Diğer yandan Sevgi’nin başına gelenlere dayanamayan Nazire Handan’ı gerçekleri açıklamakla tehdit eder. Handan’ın Ankara’yı terk edeceğini duyan Umut Bahar’ın başına gelenleri ortaya çıkaracak tek yolunu da kaybedeceğini anlar. Umut Handan’ı durdurmak için ne yapacaktır?

Feride ve Cüneyt, Tunç’un gerçek anne babasını bulmak için Suzan’dan gelecek haberleri beklerken, Cüneyt’in neyin peşinde olduğunu bilen Zühre, Tunç’un kendi oğlu olduğu gerçeğini saklamak için elinden geleni ardına koymaz. Ancak Cüneyt, annesinin geçmişi gizlemek için neler yapabileceğine şahit olacaktır.​

Beni Affet 370.Bölüm Özeti (10.05.2013)

Kemal’i saf dışı bırakabilmek için arabasının frenlerini bozan Berat, başarıya ulaşacağı anı beklerken onu gören sürpriz bir isimden habersizdir. Kemal kendisine kurulan korkunç tuzaktan habersiz yola çıkar ve kaza yapar. Diğer yandan Sevgi’nin başına gelenlere dayanamayan Nazire Handan’ı gerçekleri açıklamakla tehdit eder. Handan’ın Ankara’yı terk edeceğini duyan Umut Bahar’ın başına gelenleri ortaya çıkaracak tek yolunu da kaybedeceğini anlar. Umut Handan’ı durdurmak için ne yapacaktır?

Feride ve Cüneyt, Tunç’un gerçek anne babasını bulmak için Suzan’dan gelecek haberleri beklerken, Cüneyt’in neyin peşinde olduğunu bilen Zühre, Tunç’un kendi oğlu olduğu gerçeğini saklamak için elinden geleni ardına koymaz. Ancak Cüneyt, annesinin geçmişi gizlemek için neler yapabileceğine şahit olacaktır.

Annesi Zühre’den iyiden iyiye şüphelenmeye başlayan Cüneyt, O’nu takip etmeye karar verir. Feride ise annesinin üzüntüsünü yaşayan Tunç için bir şeyler yapmak isterken, kendisini Cüneyt’le birlikte Zühre’yi izlerken bulur. Zühre’yi, susması karşılığında Harun’a para verirken gören Feride ve Cüneyt, bu olayın altında yatan büyük gizemi çözebilecekler midir?

Öte yandan aldatılmanın verdiği acıya daha fazla dayanamayan Yıldız, Derya ve Ferman’dan intikam almak için büyük bir plan hazırlamaktadır.

Kemal’in kaza geçirmesine sebep olan Berat ve Kürşat, Bahar adına kirli işler yapacakları bir şirket açmayı planlamaktadırlar. Kemal, geçirdiği kaza yüzünden işlerini Bahar’a devrederken, bu durumdan faydalanan Kürşat, şirket kurmak için gerekli belgeleri gizlice Bahar’a imzalatır.

Öte yandan Sevgi, Umut ve Handan’a söz kesme hazırlığı içerisindeyken, vicdanına daha fazla söz geçiremeyen Nazire, geçmişe dair büyük bir sırrı Sevgi’yle paylaşır. Berat’ı da yakacak bu gerçek bütün dengeleri değiştirecektir.​

[h=1]Beni Affet 369.Bölüm[/h]

Tüyolar 371 - 374 bölüm aralarında

Handan’ın sakladığı gerçekleri ortaya çıksın diye her şeyi göze alan Umut’un yanında yeni “yoldaşlar” vardır. Kemal.. Nazire daha fazla dayanamayıp “Berat’la Handan’ın yattığı gerçeğini” ortalığa yaydığı andan beri işler giderek karışmaya başlar..

[h=1]Beni Affet 370.Bölüm[/h]

Beni Affet 372.Bölüm Özeti (14.05.2013)

Cüneyt, sevdiği kadın Feride’yi, Tunç’la evlenmekten vazgeçirebilmek için Tunç’un gerçeğinin peşine düşerken, Harun ve annesinin yaptığı anlaşmaya şahit olmuştur. Sonunda Tunç’u doğurtan kişinin ismini öğrenen Cüneyt gerçeğe bir adım daha yaklaşmışken ablası Yıldız’ın hastaneye kaldırılmasıyla bu takibe ara vermek zorunda kalır. Ancak Cüneyt’i başka bir sürpriz beklemektedir. Tüm dengeleri alt üst edecek olan bu sürpriz ne olacaktır?
Nişandan sonra öfkeyle Handan’ın kapısına dayanan Kader gördükleri karşısında şoke olur. Handan ve Berat’ı bir arada gören ve geçmişe dair sırlarını konuştuklarını duyan Kader şoke Kemal’den yardım ister. Kader ve Kemal’in Berat ve Handan’a dair öğrendikleri korkunç gerçek nedir? Kemal şimdi ne yapacaktır?

Beni Affet 373.Bölüm Özeti (15.05.2013)

Yıldız, bebeğini kaybetmenin acısını yaşarken Ferman’ın hayatında bir kadın olduğunu öğrenen Cüneyt, ablası Yıldız’ın uğradığı ihaneti kanıtlamak için Feride’yle birlikte bu işin peşine düşer. Bu ihaneti kanıtlamaya karar veren ikili başarıya ulaşır. Gördüğü manzara karşısında öfkeden deliye dönen Cüneyt ne yapacaktır?

Gerçeklere bir adım daha yaklaşan Kemal ve Umut Berat ve Handan’ın geçmişe dair bütün sırlarını ortaya çıkarmak için birlikte hareket etmeye karar verirler. Kemal ve Umut yaptıkları bir planla Handan’ı alt etmeyi başarırlar.​

[h=1]Beni Affet 372.Bölüm[/h]