Star Beni Affet - Dizi Yorumları

Beni Affet 336.Bölüm Özeti (25.03.2013)

Handan’ın Umut’un hayatına girmesine daha fazla tahammül edemeyen Bahar Umut’a Handan’ın geçmişte yaptıklarını anlatır. Handan’ın günahını öğrenen Umut şimdi ne yapacaktır? Diğer yandan Umut’un gerçeklere yaklaştığını öğrenen Berat köşeye sıkışmıştır.

Geçmişte atılan bir iftiraya inanarak Feride’yle yollarını ayıran Cüneyt, o dönemde Feride’nin başına gelenleri öğrenir. Tunç’un Feride’yi batağa saplanmaktan kurtardığını öğrenince vicdan azabı ve pişmanlıkla kalakalır. İki eski sevgilinin acılarıyla ve geçmişle yüzleşmeleri arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir?

Diğer yandan Feride ve Tunç’u evlendirmek için uğraşan Osman Kozan Eylül ve Tunç’a dair öğrendikleriyle şoke olur. Osman Kozan ne öğrenmiştir? Osman Kozan’la karşı karşıya kalan Eylül’ün vereceği yanıt ne olacaktır?

[h=1]Beni Affet 336.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beni Affet 337.Bölüm Özeti (26.03.2013)

Osman Kozan’ın kardeşi Edibe’nin son isteğini yerine getirmek için Tunç’a oynadığı oyunu öğrenen Zühre Feride ve Tunç’un evlenmesine kesinkes karşı koyar. Osman’ın sert tavrıyla karşı karşıya kalan Zühre evi terk eder. Olan biteni öğrenen Cüneyt ne yapacaktır.

Bahar Umut’a Handan’a dair gerçekleri anlatmıştır. Ancak Umut bu işin içinde Berat’ın da olduğundan emindir. Bahar’ı konuşturmak için bir plan yapan Umut gerçekleri öğrenebilecek midir?

Diğer yandan Umut’un gerçekleri öğrendiğini duyan Berat kaçmaya başlar. Diğer yandan Kemal ve Bahar’ın Zeynep yüzünden tartıştıklarını öğrenen Kader Kemal ve Bahar’ın aralarını düzeltmeye çalışırken nasıl bir gerçeği açığa çıkaracaktır?

Beni Affet 338.Bölüm Özeti (27.03.2013)

Osman Kozan’ın, Feride ve Tunç’u evlendirmekteki kararlı tavrı, kendi ailesini de parçalanmanın eşiğine getirmiştir. Annesinin ölümüyle derin bir hüsrana uğrayan Tunç, ortalıktan kaybolur. Tunç’un bu zor günlerinde ona destek olmak için her an yanında olan Feride unutamadığı aşkı Cüneyt ve Tunç’a duyduğu vefa borcu arasında sıkışıp kalmıştır. Kaybolan Tunç’un peşine düşen Cüneyt’i bekleyen manzara nedir?

Umut kardeşi Bahar’dan Berat ve Handan’a dair bütün gerçekleri söyletmekte kararlıdır. Oyununu başarıyla oynayan Umut Bahar’ı sonunda konuşmaya ikna eder. Berat ve Handan ise geçmişte işledikleri suçların ortaya çıkacağını fark etmiş, panik içinde bir kaçış yolu bulmaya çalışırlar. Umut’a gerçekleri bütün çıplaklığıyla anlatmak üzere yola çıkan Bahar’ı ne beklemektedir?

Beni Affet 339.Bölüm Özeti (28.03.2013)

Berat’ın Bahar’a zorla sahip olduğunu öğrenen Handan, Bahar’ı, Umut’la aralarından çekilmediği takdirde bildiklerini, anlatmakla tehdit eder. Bahar Handan’ın bu tehdidi karşısında nasıl bir karar verecektir? Diğer yandan gerçeklerin peşine düşen Umut nasıl bir manzarayla karşılaşacaktır? Öte yandan Bahar ve Kemal arasında, Handan yüzünden yaşanan gerilim tırmanırken Kemal’in arkadaşı Zeynep ise başındaki belayı savmak için türlü yollara başvurur. Zeynep’in tavırlarından huzursuz olan Kader neden şüphelenmektedir?

Tunç’un her düşüşünde Feride’nin yanında olacağını düşünen Osman Kozan, haklı çıkmıştır. Feride’nin Tunç’a gösterdiği ilgi ise Cüneyt’i deliye çevirir. Öte yandan Tunç’un geçirdiği küçük bir kaza başka bir gerçeği de ortaya çıkaracaktır. Tunç Osman Kozan’ın büyük planını çözebilecek midir?

Beni Affet 340.Bölüm Özeti (29.03.2013)

Umut ve Handan’ın beraberliğine engel olamayan Bahar, Berat’la konuşmaya karar verir. Bahar’ın bu tavrı karşısında umutlanan Berat, nasıl bir gerçekle karşı karşıya kalacaktır? Kemal ve Bahar’ın aralarındaki buzlar erimiş, iki âşık evliliklerinin tadını çıkarmaya başlamıştır. Ancak Zeynep’in başındaki bela Bahar ve Kemal’i de etkileyecektir. Sevgi ve Şahin’in gözleri önünde Kemal’in dudaklarına yapışan Zeynep’in amacı nedir?

Tunç, kendisine gizlice ilaç veren ismi ortaya çıkarmak bulmak için kolları sıvar. Sonunda bu işin arkasındaki ismin dayısı Osman Kozan olduğunu öğrenen Tunç, Osman’a yaptıklarının hesabını sorduğunda şoke edici bir teklifle karşı karşıya kalır. Tunç, Osman’ın yapacağı bu teklife nasıl bir yanıt verecektir? Diğer yandan babası Osman Kozan’ın, Feride ve Tunç’u evlendirmekteki ısrarı karşısında gittikçe öfkelenen Cüneyt nasıl bir karar alacaktır?

Beni Affet 341.Bölüm Özeti (01.04.2013)

Osman Kozan kardeşi Edibe’ye son nefesinde verdiği sözü tutmak için giriştiği planın son aşamasına gelmiştir. Feride’ye bir mektup yazarak ortadan kaybolan Tunç onlarca metre yükseklikte bir binanın tepesindedir. Feride ile Tunç’u evlendirmek konusunda kararlı olan Osman Kozan sayesinde Tunç’u intihar etmek üzere bulan Feride evlenmeye razı olacak mıdır? Öte yandan Tunç’u kurtarmak için harekete geçen Cüneyt’i bekleyen acı manzara nedir?

Arkadaşı Zeynep’i bulunduğu zor durumdan kurtarmak isteyen Kemal, evliliğini etkileyecek büyük bir hata yaparak Zeynep’in önerdiği planı kabul eder. Kemal, Zeynep’i belalısı Orçun’dan kurtarmak için kocasıymış gibi davranırken, Kemal’in Bahar’ı aldattığını düşünen Sevgi ve Kader harekete geçerler. Kemal ve Zeynep’i otel odasında yakalayan Bahar ne yapacaktır?

Beni Affet 342.Bölüm Özeti (02.04.2013)

Feride, içine düştüğü tuzaktan habersiz Tunç’un evlenme teklifini kabul etmiştir. Feride’nin vicdan azabı nedeniyle Tunç’un teklifini kabul ettiğini düşünen Cüneyt Feride’nin karşısına çıkar. Sevdiği kadını kaybetmemek konusunda kararlı olan Cüneyt bu evliliğe engel olabilecek midir? Öte yandan aldığı ilaçlar yüzünden akli dengesi bozulan Tunç’un yaşadığı sıra dışı durum nedir?

Kemal’in kendisini aldattığını düşünen Bahar yıkılmıştır. Bahar’ı her şeyin bir oyun olduğuna inandıramayan Kemal, gerçekleri anlatması için Zeynep’i Bahar’la yüzleştirmeye karar verir. Zeynep’i bulmaya çalışan Kemal Berat’ın hain planından habersizdir...

Beni Affet 343.Bölüm Özeti (03.04.2013)

Bahar’ı Zeynep’le arasında bir ilişki olmadığına inandıramayan Kemal, gerçekleri anlatması için Zeynep’e ulaşmaya çalışırken Zeynep Berat’ın planıyla ülkeden ayrılmak üzeredir. Ancak Bahar ve Kemal’i ayırmak için son kozunu oynayan Berat son anda bir açık verir. Bahar’ın evliliğini kurtarmak için harekete geçen Sevgi ve Şahin gerçekleri ortaya çıkarabilecek midir?

Feride’nin Tunç’la evlenmeye karar vermesi sonucu yıkılan Cüneyt, Tunç’un Feride’ye oyun oynadığından emindir. Bu konuda babası Osman Kozan’ı da suçlayan Cüneyt, olayların perde arkasını öğrenmek konusunda kararlıdır. Osman ve Tunç’un planları yolunda giderken, Osman’ın Tunç’a sunduğu Feride’yle ilgili ilginç teklif nedir?

Beni Affet 344.Bölüm Özeti (04.04.2013)

Tunç, Osman Kozan’ın talimatı sonucu Kozanlara gelerek Feride’yi Zühre’den istemeye hazırlanırken, Tunç’un intihar girişiminin, Feride’yi evliliğe ikna etmek için hazırlanmış bir oyun olduğunun farkında olan Cüneyt bu evlilikten vazgeçmesi için Tunç’a beklenmedik bir teklifte bulunur. Tunç, Cüneyt’in bu sürpriz teklifini kabul edecek midir? Öte yandan Feride ve Tunç’un evliliklerine engel olmak isteyen tek isim Cüneyt değildir.

Sevgi ve Şahin’in nikah günü gelmiştir. Bu mutlu gününde kızı Bahar’ı da yanında görmek isteyen Sevgi geçmişle ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Bahar’ın hayatını kurtarmak için Handan’a boyun eğdiğini öğrenen Sevgi kızına koşar. Anne kız sonunda kavuşurlar. Ancak nikah saati gelip çattığında Sevgi Şahin’e ‘evet’ demek için beklerken Şahin ortadan kaybolur.

Beni Affet 345.Bölüm Özeti (05.04.2013)

Osman Kozan yeğeni Tunç ve Feride’yi evlendirmek konusunda başarıya ulaşmıştır. Tunç ve Feride evliliklerinin ilk adımını atarak sözlenmek üzere Kozanların evinde bir aradadır. Tunç’un Feride’yi isteme törenine son anda gelen Cüneyt’i nasıl bir manzara beklemektedir? Öte yandan Feride tehlikesinden kurtulduğunu düşünen Eylül rahatlamıştır. Bu gelişme Eylül’ü Cüneyt’i kazanmak için girdiği hamilelik oyunundan vazgeçirecek midir?
Sevgi ve Şahin’in nikah törenleri Şahin’in ortadan kaybolmasıyla bozulur. Şahin’in bir kez daha kendisini yüz üstü bıraktığını düşünen Sevgi deliye döner. Son anda ortaya çıkan Şahin nikaha yetişebilecek midir? Diğer yandan Kemal’in şahit olduğu beklenmedik bir olay Şahin’in ailesinden sakladığı gerçekler konusunda onu şüpheye düşürür. Kemal Şahin’in sakladıklarını öğrenebilecek midir?

[h=1]Beni Affet 345.Bölüm[/h]

Beni Affet 346.Bölüm Özeti (08.04.2013)

Sevgi’yle evlenen Şahin ailesi tarafından kabul görmenin mutluluğunu yaşarken Kemal Şahin’le ilgili şüpheler içindedir. Şahin’in düğün günü kaza geçirmediğini öğrenen Kemal Şahin’i ve sakladığı gerçekleri kurcalamaya başlar. Kemal’i Şahin’le ilgili şüphelerinde haklı çıkaran sürpriz gerçek nedir? Şahin kimdir?

Tunç ve Feride’nin kendi evinde nişanlandığını gören Cüneyt deliye döner. Tunç’un karşısına çıkan Cüneyt ve Tunç arasında büyük bir kavga çıkar. Kozanların evinde kopan küçük kıyamet sonunda Feride Cüneyt’le ilgili neler duyacaktır? Soluğu Edibe’nin kabrinde alan Feride’yi orada sürpriz bir ziyaretçi beklemektedir. Feride ve Cüneyt’in aşkının kaderini belirleyecek bu gizemli ziyaretçi kimdir?

Beni Affet 347.Bölüm Özeti (09.04.2013)

Tunç ve Feride’nin nişanı ardından büyük bir yıkıma uğrayan Cüneyt evi terk etmeye karar verir. Oğlunu kaybetmemek için çırpınan Zühre Cüneyt’e engel olmak için büyük bir hata yapar. Cüneyt’in evi terk etmesini engellemeye çalışan Zühre’nin ağzından kaçırdığı korkunç sır nedir? Feride’nin Tunç’u seçtiğini düşünen Cüneyt Feride’den de kaçmaktadır. Ancak beklenmeyen bir haber Cüneyt ve Feride’nin yollarını bir kez daha birleştirir.

Şahin’in ailesinden sakladıkları konusunda büyük bir delile ulaşan Kemal ne yapacaktır? Diğer yandan Şahin’in geçmişinden geldiğini söyleyen bir misafir Bahar’ın karşısına çıkar. Bu misafir kimdir, Bahar’dan ne istemektedir? Kemal Şahin’le ilgili gerçekleri ortaya çıkarabilecek midir?

Beni Affet 348.Bölüm Özeti (10.04.2013)

Feride’nin vicdanına oynayarak, kimsesiz ve yalnız olduğu konusunda kendini acındırarak onu evlenmeye ikna eden Tunç amacına ulaştığını düşünmektedir. Ancak beklenmeyen bir ziyaretçi Tunç’un planlarını bozacaktır. Edibe’nin kabrindeki beklenmeyen ziyaretçinin Tunç’un babası olduğunu düşünen Cüneyt, Tunç’un kimsesiz olduğunu ispat etmek, Feride’yi bu zorunlu evlilikten kurtarmak için harekete geçer. Akif isimli bu ziyaretçiyle karşı karşıya gelen Cüneyt neyle karşı karşıya kalacaktır?

Bahar Şahin’i affetmiş, yıllar sonra yeniden babasına kavuşmuştur. Ancak Kemal Şahin’in sakladıkları ve gerçek kimliği konusunda şüphelidir. Osman Kozan’dan yardım alarak Şahin’i araştıran Kemal duydukları karşısında şaşkınlığa uğrar. Osman Kozan Şahin hakkında neler söyleyecektir? Diğer yandan Umut’un kendisini sevmediğinden şüphelenmeye başlayan Handan’ın bir planı vardır.

Beni Affet 349.Bölüm Özeti (11.04.2013)

Tunç’un babasını bulmak, Feride’yi kurtarmak için harekete geçen Cüneyt ummadığı bir maceranın içindedir. Tunç’un babası olduğunu düşündüğü Akif’in işyerinde çalışmaya başlayan Cüneyt neler öğrenecektir? Tunç’a tutunacak bir dal vermek isteyen Cüneyt Feride’yi bu zorunlu evlilikten kurtarabilecek midir?

Nazire, Handan’ın Umut’a, Berat’la birlikte işledikleri günahları itiraf etmesinden endişelenirken ailesini bir araya getirmek isteyen Bahar bir yemek düzenler. Bütün ailenin katıldığı bu yemeğe Handan’ı da davet eden Bahar’ın asıl amacı nedir? Diğer yandan Berat hapishane kapısında eski bir arkadaşının yolunu beklemektedir. Yıllar sonra içeriden çıkan Kürşat kimdir?

[h=1]Beni Affet 348.Bölüm[/h]

Beni Affet 350.Bölüm Özeti (12.04.2013)

Akif’in, Tunç’un babası olduğundan şüphelenen Cüneyt bir yandan mecburi işine alışmaya çalışırken diğer yandan araştırmasını sürdürür. Akif’in herkesten gizlediği bir yeri olduğunu öğrenen Cüneyt sonunda amacına ulaşır. Tunç’u babasına kavuşturarak Feride’yi vicdan azabından kurtarmaya karar veren Cüneyt sevdiği kadına bir adım daha yaklaşmıştır. Akif Tunç’un babası mıdır? Diğer yandan Cüneyt’e duyduğu sevgi ile Tunç’a verdiği söz arasında sıkışan Feride Cüneyt’le birlikte hareket ederken Tunç neden şüphelenmeye başlar?

Bahar kavuştuğu babası ve bir araya gelmiş ailesinin tadını çıkarırken Berat’ın hain planından habersizdir. Yıllar sonra hapisten çıkan Kürşat’a söyledikleriyle Kemal ve Bahar’a korkunç bir son hazırlayan Berat amacına ulaşabilecek midir? Yıllarca içeride kalan Kürşat’ın hikâyesinin ardında neler gizlidir?

Beni Affet 351.Bölüm Özeti (15.04.2013)

Cüneyt, Tunç’un yıllar önce öldüğü bilinen babasını ortaya çıkarabilmek için Feride’yle girdikleri yolda büyük bir ize ulaşır. Fakat Akif’in gerçek kimliğine ulaşan Cüneyt başına geleceklerden habersizdir. Akif’in Cüneyt’i devre dışı bırakacak bir planı vardır. Diğer yandan Tunç ve Feride’nin evlilik hazırlıklarının hızlanmasını isteyen Osman, bu iş için yine Zühre’yi görevlendirir. Büyük bir çıkmaza düşen Zühre ne yapacaktır?

Berat’ın oyunuyla içeride geçirdiği yılların sorumlusunun Kemal olduğunu düşünen Kürşat intikamını almakta kararlıdır. Kürşat Kemal’i büyük bir tehlikenin kollarına atmak için Berat’tan habersiz bir oyun oynar. Kürşat’ın hain oyununun ortasına düşen Kemal soluğu karakolda alır. Kürşat’ın büyük planı nedir? Öte yandan Handan her geçen gün Umut’a biraz daha aşık olurken, Handan ve Berat’ın kirli sırlarını kurcalamaktan vazgeçmeyen Umut, Handan’ın telefonuna gelen gizemli aramaların sırrını çözebilecek midir?

Beni Affet 352.Bölüm Özeti (16.04.2013)

Cüneyt, Feride’yi kazanma umuduyla Akif’in Tunç’un babası olduğunu kanıtlamak için yeni bir yönteme başvurur. Öte yandan Akif de olanlardan kuşkulanmaya başlamıştır. Akif geçmişteki sır perdesini aralamaya çalışan Cüneyt’in gerçekte kim olduğunu öğrenebilecek midir? Tunç’un babasını arayan Cüneyt amacına ulaşabilecek midir? Öte yandan Osman ve Zühre’ye Cüneyt’in kendisinden boşanmak istediğini söyleyen Eylül ortalığı karıştırır.

Berat ve Kürşat, bir yandan mahalleyi ele geçirmek bir yandan da Kemal’i yok etmek için bir araya gelirler. Şahin’i de kandırarak Kemal’e karşı kışkırtan Berat ona sürpriz bir teklifte bulunur. Kemal’in işlerini baltalayacağını düşünen Şahin Berat’ın bu sürpriz teklifini kabul eder. Diğer taraftan, Handan deli divane aşık olduğu Umut için büyük bir fedakarlık yapar. Handan’dan Bahar’ın intikamını almakta kararlı olan Umut şimdi ne yapacaktır?