Star Beni Affet - Dizi Yorumları

[h=1]Beni Affet 351.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beni Affet 353.Bölüm Özeti (17.04.2013)

Tunç’un babasının Akif olduğundan emin olmak isteyen Cüneyt DNA testi yaptırmaya karar vermiştir. Bunun için Feride’den yardım isteyen Cüneyt, Akif’in kendisi için kurduğu korkunç tuzaktan habersizdir. Tunç’un şüpheli sorularına maruz kalan Feride, DNA testi için Cüneyt’in verdiği görevi yerine getirebilecek midir?

Öte yandan Cüneyt’in evden gitmesiyle intikam planlarının alt üst olmasından korkan Eylül, evdekilere küçük bir oyun oynar yapar.

Mahalledeki evleri yok pahasına satın alan kişilerin kim olduğunu öğrenmek için bulduğu izleri takip eden Kemal sonunda Berat’ı yakalar. Berat’la karşı karşıya gelen Kemal, gördüğü manzara karşısında deliye dönerken, Berat ve Kürşat’ın hain planları son sürat devam etmektedir.

Kemal’i tuzağa çekmeye çalışan Kürşat ona sürpriz bir öneride bulunur. Kemal Berat’ı durdurabilmek için, Kürşat’ın bu önerisini kabul edecek midir?

stardan tekrar bu dizi showa gitsin günlük dizilerden hoşlanmıyorum sihirli annem yayından kalkınca starın inadına arka sokakların 100 bininci tekrarı olsa bile seyrederim

[h=1]Beni Affet 353.Bölüm[/h]

Beni Affet 354.Bölüm Özeti (18.04.2013)

Akif tarafından tuzağa düşürülen Cüneyt bir odada kapana kısılmıştır. Cüneyt’e bir türlü ulaşamayan Feride, nerede olduğunu öğrenmek için ipucu aramaya koyulur. Artık Cüneyt’in tek kurtuluş şansı Feride’dir. Feride Cüneyt’i bulup, Akif’in elinden kurtarabilecek midir? Öte yandan Tunç, Feride’nin şüpheli davranışlarının ardında ne olduğunu bulmaya çalışırken, Eylül, Feride ve Cüneyt’i sonsuza dek ayırmak için Tunç’a hain bir teklifte bulunur.

Kemal ve Bahar’ı korkunç bir sona sürüklemek için kolları sıvayan Kürşat iş başındadır. Kürşat’ın planından haberdar olan Osman Kozan ne yapacaktır? Diğer yandan Bahar’ı da oyuna dahil eden Kürşat onu Berat’ın kurduğu şirkete götürür. Berat ve Bahar hesaplaşmasında neler yaşanacaktır? Kürşat hain planında başarıya ulaşabilecek midir?

Beni Affet 355.Bölüm Özeti (19.04.2013)

Feride, Cüneyt’i kilitli tutulduğu yerden kurtarmak isterken, kendisi de tuzağa düşer. Birbirlerini Akif’in elinden kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atan iki eski aşık, sonunda Akif’i kıskıvrak yakalatırlar. Cüneyt, Tunç’la ilgili gerçekleri anlatması için Akif’i ikna edebilecek midir?

Eylül, Feride’nin masumiyetini elinden alması için Tunç’a baskı yapmaktadır. Feride’ye bu kötülüğü yapmak istemeyen Tunç, Eylül’e nasıl bir cevap verecektir?

Babasının da desteğiyle mahalleyi kurtarmak için yeni bir şirket kurmaya hazırlanan Kemal, Kürşat ve Berat’ın hain planlarından habersizdir. Bahar’ı Kemal’in elinden geri almak konusunda kararlı olan Berat, bunun için her şeyi yapmaya hazırdır.

Öte yandan Umut’un kendisini sevmediğinden şüphelenen Handan, Berat’la birlikte Bahar’a yaptıklarını anlattığı bir mektup yazarak ortadan kaybolmayı planlar. Umut, Handan’ın gitmesini engellemek için sürpriz bir adım atarken, Handan’ın bütün sırları ortaya döken mektubu Umut’un eline geçmiştir.

[h=1]Beni Affet 355.Bölüm[/h]

356. BÖLÜM ÖZETİ:
Cüneyt’i zorla alıkoyduğu için tutuklanan İsmet, kurtulmak için Cüneyt’le bir anlaşma yapar. Geçmişle ilgili sır perdesini aralamak için İsmet’i konuşturmayı başaran Cüneyt ve Feride Tunç’la ilgili büyük bir sırra ulaşırlar.

Mahalleliyi Berat’ın oyununa gelmekten kurtarmak için büyük bir proje hazırlayan Kemal gece gündüz bu proje için uğraşırken Kürşat ise Bahar ve Kemal’e kötü bir sürpriz hazırlamaktadır. Kürşat’ın hin planının kurbanı olan Kemal’le Bahar’ı bekleyen son nedir?

Handan, Berat’la birlikte yaptıkları bütün kötülükleri itiraf ettiği mektubu, kimsenin eline geçmeden geri almak niyetindedir. Ancak hesapta olmayan aksilikler Handan’ın peşini bırakmaz ve bu defa amacına ulaşamaz. Umut, Berat ve Handan’ın, Bahar’a yaptıklarını öğrenebilecek midir?

Beni Affet 357.Bölüm Özeti (23.04.2013)

Tunç’un gerçek babasının İsmet olmadığını öğrenen Cüneyt ve Feride büyük bir şaşkınlık içindedir. İsmet’i konuşmaya ikna eden ikili, Edibe ve geçmiş hakkında pek çok şey öğrenirler. İsmet’in söyledikleri Cüneyt’in büyük sırrı çözmesine yardım edebilecek midir? Öte yandan Feride’yle bir an önce evlenebilmek için planlar yapan Tunç amacına ulaşabilecek midir?

Handan bütün çabalarına rağmen Umut’un mektubu okumasına engel olmaz. Kader ve Sevgi de mektubun içinde ne yazdığını merak etmektedir. Okudukları karşısında hayrete düşen Umut, Berat ve Handan’ın geçmişte Bahar’a yaptıklarını öğrenecek midir?

Mahallelinin evlerini kurtarabilmek için hazırladığı projeyi sunmak için gün sayan Kemal proje dosyasının kaybolduğunu görür. Bahar’ın hatası yüzünden dosyanın silindiğini zanneden Kemal ile Bahar arasında gerilim tırmanırken ofise staj başvurusu için geldiğini söyleyen Efsun isimli genç kız olayların seyrini bir anda değiştirecektir.

[h=1]Beni Affet 356.Bölüm[/h]

Beni Affet 358.Bölüm Özeti (24.04.2013)

Halası Edibe’nin geçmişteki sırlarını açığa çıkarmakta kararlı olan Cüneyt, üzücü bir durumla karşı karşıyadır. Annesi Zühre’nin Cüneyt’in yokluğuna dayanamayarak hastaneye kaldırılması ile tamamen eve dönmeye karar veren Cüneyt’in asıl planı ise sır gibi saklanan geçmişi açığa çıkarmaktır. Tunç ise Cüneyt ve Feride’yi sonsuza dek ayırabilmek için hain planlar peşindedir. Tunç’un akından neler geçmektedir?

Mahalledeki evleri zorla almaya çalışan Berat ve Kürşat bunun için Kemal’i kullanmak isterler. Efsun’un da yardımıyla Kemal’i saf dışı bırakıp Bahar’ı oyuna getirmek isteyen Kürşat’ın, Berat’ın bile bilmediği sıra dışı planı nedir?

[h=1]Beni Affet 357.Bölüm[/h]

Beni Affet 359.Bölüm Özeti (25.04.2013)

Tunç’un Eylül’le birlikte hazırladığı oyunla, Feride’yi öpmeye yeltenmesi ve Tunç’un evlilik için nikâh tarihi alması Cüneyt’i deliye çevirir. Öte yandan Cüneyt’in her an planlarına engel olacağını düşünerek daha da hırslanan Tunç harekete geçer. Sevdiği kadını, kuzeni Tunç’tan kurtarmak için çırpınan Cüneyt, Tunç’un babasını bulmaya çalışırken halası Edibe’nin geçmişte yazdığı mektuplarına ulaşır. Halası Edibe ve kuzeni Tunç’un saklı gerçeğine bir adım daha yaklaştıran bu mektuplar Cüneyt’i nasıl bir ipucuna ulaştıracaktır?
Kürşat’ın oyunundan habersiz olan Bahar, Berat’ın mahalleliyi mağdur etmemesi için mahalledeki bir evi satın almak zorunda kalır. Bahar’ı oyuna getirdiğini düşünen Kürşat karşısında Kemal’i bulur. Kemal’in, Kürşat ve Berat’ın planını bozacak olan hamlesi ne olacaktır? Öte yandan Bahar’a kavuşmak için bu yola giren Berat Kürşat’ın esas amacından habersizdir. Kürşat ve Efsun’un, Bahar ve Kemal’e olan öfkelerinin ardında nasıl bir gerçek yatmaktadır?

[h=1]Beni Affet 359.Bölüm[/h]

Beni Affet 360.Bölüm Özeti (26.04.2013)

Kozanlardan ailesinin intikamını almakta kararlı olan Eylül önüne çıkan her türlü engeli aşmakta kararlıdır. Tunç’un bir an önce Feride ile evlenmesini ve Cüneyt’in tamamen kendisine kalmasını isteyen Eylül, Tunç’un aklını da karıştırır. Eylül’ün aklındaki hain plan nedir? Tunç Feride’ye zarar vermeyi kabul edecek midir? Öte yandan Feride ve Cüneyt ise Tunç’un gerçek ailesini bulma telaşındadır. Bu arayış sırasında iki aşık arasında sıcak anlar yaşanır.
Handan Sevgi’nin Umut’la birlikteliğine karşı çıkışıyla Berat’la bir anlaşmaya varır. Berat’ın izlediği yol Umut ve Sevgi arasında nasıl bir gerilime sebep olacaktır? Kemal, işe stajyer olarak giren Efsun’un yardımıyla hazırladığı projeyi sonunda bulmuştur. Ancak Projeyi kabul ettirmek için belediye görevlileriyle görüşen Kemal’i şok edeci bir sürpriz beklemektedir. Kemal’in aylardır üzerinde çalıştığı projeyi çalan kimdir?

[h=1]Beni Affet 360.Bölüm[/h]

Beni Affet 361.Bölüm Özeti (29.04.2013)

Cüneyt’in, Edibe’nin eski mektuplarını okuduğunu öğrenen Zühre, kendi geçmişinin ve sırlarının da açığa çıkmasından endişelidir. Cüneyt’in, yıllardır sakladığını sırrını öğrenmesinden korkan Zühre ne yapacaktır? Edibe’nin yakın arkadaşı Suzan’la konuşmaya giden Feride ve Cüneyt Zühre’nin sırlarını açığa çıkarabilecekler midir?
Günlerdir üzerinde çalıştığı projenin çalıntı olduğuyla suçlanan Kemal, çılgına dönmüş ve projeyi çalan kişinin peşine düşmüştür. Kemal, babası Osman Kozan’la, projeyi kimin çaldığını araştırmak için harekete geçerken Kürşat ise yakalanmaktan adım adım kaçmaktadır. Kemal, bu işin ardında kimin olduğunu öğrenebilecek midir?
Diğer yandan Bahar, Berat ve Efsun’u konuşurken görür. Efsun ve Berat’ın işbirliği yapabileceklerinden şüphelenir ve araştırmaya karar verir.

[h=1]Beni Affet 361.Bölüm[/h]

Beni Affet 362.Bölüm Özeti (30.04.2013)

Cüneyt ve Feride sonunda, Edibe’nin sırdaşı Suzan’a ulaşmayı başarmıştır. Can dostu Edibe’nin öldüğünü öğrenen Suzan, Edibe’nin arkasında bıraktığı sırları Cüneyt’e anlatmaya karar verir. Suzan’ın, Cüneyt’i şoke eden itirafı ne olacaktır? Edibe’nin mutluluğunu elinden alan bu giz nedir?

Geçmişe dair bütün bildiklerinin yalan olduğunu öğrenen Cüneyt, Tunç’un gerçek ailesinin peşine düşerken bütün gerçeklerin aslında annesi Zühre’de saklı olduğunu öğrenecek midir? Öte yandan Feride, Tunç ve Eylül’ün kendisine kurdukları tuzağa adım adım yaklaşmaktadır. Feride tehlikededir.

Yanlarında işe başlayan Efsun’un, Berat’la alâkasını öğrenen Bahar, kardeşi Umut’la birlikte, Efsun’un gerçek niyetini ve kim olduğunu ortaya çıkarmak için peşine düşerler. Bahar Efsun’un gerçek niyetini öğrenebilecek midir?