Star Beni Affet - Dizi Yorumları

Beni Affet 295.Bölüm Özeti (25.01.2013)

Berat’ın Bahar’dan boşanmak için Kemal’den para aldığını öğrenen Umut deliye döner. Umut ve Berat yüzleşmesi geçmişe dair bütün sırları ortaya döker. Bahar ve Kemal’e zarar vermek konusunda kararlı olan Berat yaptığı planla başarıya ulaşır. Bahar ve Kemal yaklaşan felaketten habersiz mutluluklarının tadını çıkarırken onlara dair bütün gerçeği öğrenen Umut harekete geçer.
Feride ve Cüneyt’in mecburi birliktelikleri aralarındaki buzları eritirken Tunç olanları öğrenir. Feride ve Cüneyt’in yeniden bir araya gelmelerini istemeyen Tunç’un yeni planı vardır.
Diğer yandan Kadir’in sunduğu ahlaksız teklifi reddeden Eylül onu susturmak için gereken parayı bulmakta zorlanır. Kadir’e tehditlerine boyun eğen Eylül’ü bekleyen acı son nedir?
Edibe’nin gittikçe iyileşiyor olması büyük sırrını Edibe’yle paylaşan Zühre’yi köşeye sıkıştırır. Zühre’yi tehdit eden Edibe, Tunç’un Zühre’nin öz oğlu olduğunu açıklayacak mıdır?

Beni Affet 296.Bölüm Özeti (28.01.2013)

Bahar ve Kemal başlarına gelecek felaketten habersiz mutlu anlar yaşarken, Berat’ın hain planıyla bütün gerçekleri öğrenen Umut deliye dönmüştür. Bahar ve Kemal’i aramaya başlayan Umut’un bu takibi bir felaketle sonuçlanacaktır. Kemal ve Bahar’ı bekleyen acı son ne olacaktır?
Eylül onu tehdit eden Kadir’den kurtulmaya çalışırken sonunda Cüneyt Kadir’i görür. Eylül’ün kirli geçmişinin tanığı Kadir Cüneyt’e ne söyleyecektir? Diğer yandan Feride’nin Cüneyt’le yakınlığını hazmedemeyen Tunç istediğini almak için harekete geçer. Feride ve Cüneyt’in bir araya gelmesini istemeyen Tunç’un aklından neler geçirmektedir?

Beni Affet 297.Bölüm Özeti (29.01.2013)

Umut’un yaptığı kazadan sonra hastaneye kaldırılan Kemal yaşam mücadelesi verirken, Bahar Kemal’in başına gelen felaketi öğrenir. Kemal’i görmek için her yolu deneyen Bahar’ın önündeki büyük engel nedir? Diğer yandan Umut’un yaptığı kazadan sonra Şahin aldığı kararla ailesini kazanmak için bir adım daha atar.
Cüneyt’in karşısına çıkan Kadir Eylül’den istediği parayı almaya kararlıdır. Eylül’ü tehdit eden Kadir’in istediği parayı bulamayan Eylül’e sunacağı ahlaksız teklif ne olacaktır? Cüneyt kardeşi Kemal’in acısı ile boğuşurken, Feride ise Cüneyt’le ilişkisi konusunda yeni kararlar alır.

Beni Affet 298.Bölüm Özeti (30.01.2013)

Kemal’e bir türlü ulaşamayan Bahar, bunun için Feride’den yardım ister. Bahar’a yardım etmek isteyen Feride çareyi Cüneyt’le konuşmakta bulur. Bu karşılaşma Cüneyt ve Feride’nin gizli duygularını açığa çıkaracak mıdır? Bahar Kemal’i bulabilecek midir? Öte yandan oğlu Umut’u kurtarmak isteyen Şahin’in planına ortak olan Sevgi ilk kez Şahin’in tarafında yer alır. Umut’un Kemal’in hayatına sebep olduğunu düşünen Osman Kozan, Umut’un cezasını kesmek için harekete geçtiğinde, nasıl bir gerçekle karşı karşıya kalacaktır?
Kemal yaşam mücadelesi verirken, bu acıyla kahrolan Zühre diğer yandan Edibe’nin tehdidi ile karşı karşıya kalır...

Beni Affet 299.Bölüm Özeti (31.01.2013)

Durumu ağırlaşan Kemal verdiği yaşam mücadelesini kazanabilecek midir? Feride ve Cüneyt’in yardımları ile Kemal’i bulan Bahar Osman Kozan’la karşı karşıya gelir. Osman Kozan’ın Bahar’a vereceği tepki nedir?
Kazayı Şahin’in yaptığına inanmayan Osman Kozan Umut’u yakalatmak için uğraşırken, oğlunu korumak isteyen Şahin ise yeni bir plan peşindedir. Evlatları yüzünden karşı karşıya gelen Osman Kozan ve Şahin arasındaki düelloda kazanan taraf kim olacaktır?
Kadir’den ve kirli geçmişinden kurtulmak isteyen Eylül, sonunda Kadir’in ahlaksız teklifini kabul eder. Kadir’in hain planından habersiz olan Eylül’ü ne beklemektedir?

Beni Affet 300.Bölüm Özeti (01.02.2013)

Sevdiği adamın verdiği yaşam mücadelesi karşısında kahrolan Bahar, olanlardan sorumlu olan Umut’un karşısına dikilir. Karşı karşıya gelen Umut ve Bahar arasında neler yaşanacaktır? Bahar’ın söyledikleri ile şok olan Umut nasıl bir karar verir?

Kadir’in tehdidiyle kirli geçmişini yeniden yaşamak zorunda kalan Eylül’ün başına neler gelecektir? Diğer yandan Tunç’un, Cüneyt’le olan ilişkisi nedeniyle Feride’ye gösterdiği sert tavırlar ikilinin arasını açarken, Feride ve Cüneyt arasındaki buzlar ise gittikçe erimeye başlar.
Yıldız Ferman’ın kendisine döndüğünü düşünürken Ferman’ın hareketlerinden şüphelenen Handan Ferman’ı takip eder...

Beni Affet 301. Bölüm Özeti :(04.02.2013)

Şahin oğlunu kurtarmak için Kemal’e çarpanın kendisi olduğunu söylerken Umut karakolda bütün gerçeği itiraf eder. Kazayla ilgili araştırmaların sonucu ne olacaktır? Öte yandan ameliyatı atlatan Kemal’in gözlerini açmasını bekleyen Bahar’ın sabırsız bekleyişi sürmektedir. Sonunda gözlerini açan Kemal hayata dönecek midir?

Geçmişindeki lekenin ortaya çıkmasını engellemek için Kadir’e boyun eğen Eylül Doğan’la geçireceği bir geceden sonra kurtulacağını düşünürken Doğan’ın kurşunlarına hedef olur. Eylül’ü ortadan kaldırıp olayı temizleyeceğini söyleyen Kadir’in esas planı nedir?

Feride’yi Cüneyt’ten kıskandığını her fırsatta belli eden Tunç, sonunda annesi Edibe’ye şoke edici bir itirafta bulunur. Tunç Feride’den ne istemektedir ?

Beni Affet 302.Bölüm Özeti (05.02.2013)

Şahin amacına ulaşmış, Umut’u kurtarmıştır. Umut’un serbest bırakıldığını duyan Osman Kozan ise oğlunun intikamını almak için harekete geçer. Umut’u cezalandırmakta kararlı olan Osman Kozan sonunda amacına ulaşır. Umut’un Osman Kozan’ın elinde olduğunu öğrenen Bahar ne yapacaktır? Kemal geçirdiği ameliyattan sonra sağlığına kavuşabilecek midir?

Kurşunlara hedef olan Eylül ortada yoktur. Katil olduğunu düşünen Doğan eski arkadaşı Tunç’a başvurur. Eylül’ün öldüğünü duyan Tunç Kadir’in hain planlarına engel olabilecek midir?

Oğlunun Feride’ye aşık olduğunu öğrenen Edibe Feride ve Tunç’u bir araya getirmekte kararlıdır. Öte yandan olan biteni öğrenen Cüneyt deliye döner. Bu birlikteliğin tek engelinin Cüneyt olduğunu düşünen Edibe ne yapacaktır?

Beni Affet 303.Bölüm Özeti (06.02.2013)

Eylül’ün vurulduğu otel odasına Doğan’la birlikte olmak üzere gittiğini öğrenen Tunç Kadir’in oyununu bozar. Eylül’ün evliliğini ve hayatını yerle bir edecek otel odası görüntüleri kimin eline geçecektir?

Edibe’nin Tunç ve Feride’yi bir araya getirmeye çalıştığını öğrenen Cüneyt Feride’yle karşı karşıya gelir. Edibe’nin planı tersine dönmüş iki aşığın bu karşılaşması aralarındaki buzları eritmeye başlamıştır.

Kemal günden güne iyileşirken Bahar ailesiyle yaşadığı sorunlarla mücadele etmeye çalışır. Şahin’in başına gelenler aileyi yeniden bir araya getirebilecek midir?

Beni Affet 304.Bölüm Özeti (07.02.2013)

Kadir’in tehdidiyle Doğan’la birlikte olmayı kabul eden Eylül oyunun çözülmesiyle kurtulduğunu düşünürken bilinmeyen bir adresten gelen görüntülerle bir kez daha çıkmaza düşer. Eylül ve Doğan’ın otel odasındaki görüntüleri kimin elindedir? Eylül’ü bu çıkmazdan kurtaracağını söyleyen Tunç’un şaşırtıcı bir teklifi vardır. Öte yandan Feride ve Cüneyt her geçen gün daha da yakınlaşırken kendilerini bekleyen kötü sürprizden habersizlerdir.

Verdiği yaşam mücadelesini kazanarak iyileşmeye başlayan Kemal, Bahar ve ailesi ile birlikte mutlu zamanlar geçirirken Osman Kozan’ın ikiliye bir sürprizi vardır. Şahin’in hastalığı Bahar’ın ailesini bir araya getirirken yaşanan tatsız sürpriz mutlu aile tablosuna gölge düşürecektir.

Derya ve Ferman’ın ihanetine daha fazla sessiz kalamayan Yıldız intikamını almakta kararlıdır. Yaşadıklarının hesabını sormaya giden Yıldız’ı ne beklemektedir?

Beni Affet 305.Bölüm Özeti (08.02.2013)

Cüneyt ve Feride arasındaki buzlar erirken Eylül’ün yaptığı açıklama her şeyi yerle bir eder. Eylül Cüneyt’ten hamiledir. Diğer yandan Edibe Tunç’u Feride’ye evlenme teklifi etme konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Feride’nin hala Cüneyt’e aşık olduğunu ve teklifini kabul etmeyeceğini düşünen Tunç ne yapacaktır?

Bahar ve Kemal yaşadıkları kötü günleri unutabilmek için çıktıkları mutlu yolculuk aldıkları bir haberle sona erer. Ailesine kavuştuğu an onları yeniden kaybeden Şahin’i yolundan döndüren ne olacaktır?

Beni Affet 307.Bölüm Özeti (12.02.2013)

Eylül’ün hamile olduğunu zanneden Cüneyt yeniden yakınlaşmaya başladığı aşkı Feride’ye gerçekleri anlatmaya karar verir. Son anda Edibe’nin Feride ve Tunç’u bir araya getirmek istediğini öğrenen Cüneyt Feride’yi kaybetmemek için ne yapacaktır?

Bahar ve Kemal’in mahalleye döndüğünü öğrenen Umut küplere biner. Umut ve Kemal arasındaki kavganın galibi kim olacaktır? Diğer taraftan mahallede Şahin ve Sevgi hakkında yayılan dedikodular çığırından çıkar. Kader bu sorunu nasıl çözecektir?

Beni Affet 308.Bölüm Özeti (13.02.2013)

Eylül’ün hamile olduğunu öğrenen Feride ve Cüneyt karşı karşıya gelirler. İki aşığın alevlenen aşkları nasıl bir sona yaklaşmaktadır? Diğer yandan Tunç Cüneyt’e oynadığı oyun ile Feride’ye bir adım daha yaklaşmıştır. Feride’ye evlilik teklifi etmeye karar veren Tunç amacına ulaşabilecek midir?
Bahar ve Kemal’i mahalleden göndermeye karar veren Umut Berat’ın yaptıklarından habersizdir. Bahar’ın bütün gerçekleri Umut’a anlatmasından korkan Berat iki aşığın hayatlarını cehenneme çevirmek için harekete geçer. Bahar ve Kemal Berat’ın hain planlarıyla mücadele etmeye çalışırken onlara yardım elini uzatacak olan kimdir?

Beni Affet 309.Bölüm Özeti (14.02.2013)

Kemal abisi Cüneyt ve Feride’nin engellerle dolu yaşanmamış aşklarını su yüzüne çıkarmak için Sevgililer Günü’nü seçer. Kemal’in sürpriz planıyla bu özel günde bir araya gelen iki aşık neler yaşayacaktır? Diğer yandan Feride’ye evlenme teklifi etmek için bütün hazırlığını tamamlayan Tunç ikilinin bir arada olduğunu öğrenir. Feride ve Cüneyt’i ayırmakta kararlı olan Tunç ne yapacaktır?

Kemal ve Bahar mahallede yaşadıkları cehennem hayatına aşklarına sarılarak direnmeye çalışırken Sevgililer Günü onlar için sürprizlerle doludur. Kemal’in Bahar’a yapacağı sürpriz hayatlarını nasıl değiştirecektir?

Ailesine kavuşmak için uğraşan Şahin’in diğer yandan umulmadık bir planı ortaya çıkar. Sevgi’nin gönlünü kazanmak için son bir adım atan Şahin amaçlarına ulaşabilecek midir?
Kocası Ferman tarafından ihanete uğrayan Yıldız’ın Sevgililer Günü’nü baş başa geçirmeye karar veren Ferman ve Derya’ya korkunç bir sürprizi vardır.

Beni Affet 310.Bölüm Özeti (15.02.2013)

Feride ve Cüneyt’in gözlerden uzak baş başa vakit geçirdiklerini öğrenen Tunç Eylül’den yardım alarak ikilinin yerini bulur. Cüneyt ve Feride’yi bir arada gören Tunç son kozunu oynar ve Feride’ye evlenme teklifi eder. Feride’nin Tunç’un teklifine yanıtı ne olacaktır?

Osman Kozan’ın satın aldığı dükkanda mimarlık bürosu açan Kemal ve Bahar hayatlarını rayına sokmaya uğraşırken Berat yaptığı planla Umut’u ikiliye karşı kışkırtır. Umut’u yapacağı yanlıştan alıkoyan ne olacaktır?

Diğer yandan Şahin mahalleyle ilgili planlarını uygulamak için almak istediği dükkanı Kemal’in aldığını öğrenir. Ailesini kazanmak için mahalleye gelen Şahin’in gerçek amacı nedir?

Beni Affet 311.Bölüm Özeti (18.02.2013)

Tunç’un Feride’ye evlilik teklif etmesiyle şoke olan Cüneyt sevdiği kadını kaybetmek üzeredir. Eylül’ün hamilelik haberiyle büyük aşkı Cüneyt’le mutlu olma umudunu kaybeden Feride Tunç’a ne yanıt verecektir?

Şahin’in mahalleyi hedef alan planı Kemal’in sahibi olduğu dükkan yüzünden tehlikeye girer. Amacına ulaşmakta kararlı olan Şahin Kemal’e nasıl bir oyun oynayacaktır? Öte yandan annesi Sevgi ve Şahin hakkında yayılan dedikodunun ayyuka çıktığını duyan Umut Şahin’in karşısına çıkar. Şahin’in Umut’a ettiği teklif bütün dengeleri değiştirecektir.

Yıldız’ın planıyla karakola düşen Ferman ve Derya bu belayı atlatırken onları bekleyen kötü sürprizden habersizdirler.

Beni Affet 312.Bölüm Özeti (19.02.2013)

Cüneyt’in sevgililer gününü Feride’yle geçirdiğini öğrenen Eylül ipleri ele alma kararı alır. Oynadığı oyunla ailede bir kriz yaratan Eylül’ün amacı nedir? Feride’nin Tunç’un evlilik teklifini kabul etmesinden endişelenen Cüneyt Eylül’ün çıkardığı krizle iyice çileden çıkar. Cüneyt’in Eylül’e vereceği şaşırtıcı tepki nedir? Diğer yandan Edibe Feride’yi oğluyla evlenmesi için ikna etmeye çalışır. Tunç’un ise Feride’yi bu evliliğe razı etmek için başka bir planı vardır

. Bahar ve Kemal mahalledeki yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Şahin nedeniyle çıkan bir olay nedeniyle Umut ve Kemal ilk defa aynı tarafta yer alırlar. Umut’u başına açtığı büyük beladan kurtaran kim olacaktır? Yıldız’ın uyarılarına rağmen Ferman’ı takip eden Handan Yıldız’ın kocası Ferman ve Derya’ya oynadığı intikam oyununu bozacak mıdır?

Beni Affet 313.Bölüm Özeti (20.02.2013)

Tunç ve Feride ilişkisi Feride’nin evlilik teklifine olumsuz yanıt vermesiyle ciddi bir darbe alır. Feride git gide Cüneyt’e yaklaşırken Tunç’un verdiği karar bütün dengeleri alt üst eder.
Öte yandan Kadir Eylül’den istediği parayı almak için yeniden harekete geçer. Kadir oyununu bozan Tunç’u hedef alan hain planına Eylül’ü ortak edebilecek midir?

Şahin amaçlarına ulaşmasındaki tek engelin kızı Bahar olduğunu anlar. Bahar’ı kazanmak için harekete geçen Şahin’in yaptıkları Kemal ve Bahar arasında nasıl bir husumete sebep olur?

Sevgi ile evlenmek için Umut’a oyun oynayan Şahin amacına ulaşmıştır. Şahin’in Sevgi’ye büyük bir sürprizi vardır.

Beni Affet 314.Bölüm Özeti (21.02.2013)

Edibe, Feride’nin oğlu Tunç’u reddettiğini öğrenince harekete geçer. Edibe’nin planına ortak olmak zorunda kalan Zühre Feride’yi Tunç’la evlenmesi konusunda ikna edebilecek midir?

Eylül’ün yakasını bırakmayan Kadir Tunç’u hedef alan planını uygulamaya koyar. Eylül’den yardım alarak Tunç’a ulaşan Kadir’in asıl amacı nedir?

Şahin eski karısı Sevgi’ye evlenme teklifi eder. Öte yandan Bahar ve Kemal Şahin yüzünden bozulan ilişkilerini düzeltmişlerdir. Fakat Berat’ın Bahar’a verdiği haberle ortalık yeniden karışır.

Beni Affet 315.Bölüm Özeti (22.02.2013)

Eylül’ün yardımıyla Tunç’a hain bir plan hazırlayan Kadir Edibe’yi kaçırır. Deliye dönen Tunç olan bitenden Osman Kozan’ı sorumlu tutar. Osman Kozan ve Tunç yüzleşmesinde neler yaşanacaktır? Diğer yandan Cüneyt’in Edibe’nin kaçırılma hikayesiyle ilgili kuşkuları vardır. Cüneyt’in bu işin arkasında olduğunu düşündüğü isim kimdir?

Şahin’in Sevgi’ye evlilik teklifi ettiğini öğrenen Bahar deliye döner. Şahin’le ilgili bilinmeyen bir gerçeği öğrenen Bahar söz günü evi basar. Şahin’le ilgili bildiklerini açıklayan Bahar Sevgi’yi bu evlilikten vazgeçirebilecek midir?