Ben Daha Gitmedim... RADYO!!!

Radyo dinliyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Arabanız var mı ya da sık taksi kullanıyor musunuz sorusu gibi olmuş.

Evde radyo dinlemeyeli minimum 10 sene olmuştur ki o zamanlar da çok dinlemezdim, tv kanalları vardı neticede.

Tek nostaljik kullanımı TRT'nin maç yayını radyolarıdır. Dönüşümlü olarak süper lig maçlarını falan dinlerdim. Şimdi bedava olsa bile izlemem aynı maçları.

Radyo anlatımı Yalçın Çetin'in anımsarım. Ümit Aktan, Orhan Ayhan, Alper Bakırcıgil ,Erdoğan Arıkan, Tansu Polatkan,Kerem Öncel,Hüseyin Başaran,Güven Göktaş
Orhan Ayhan da iyi. Erdoğan Arıkan eskiden severdim ama şimdi maç anlatımlarını sevmiyorum

Reactions: 12.Adam
Harikasın Melekcim.

Eskiden Akvaryum vardı canlı... ben şuan Türksat üzerinden Digitürk alıyorum. Malesef radyo dinlerken birşey çıkmıyor artık

Ama dediğin gibi Digitürk yada İnternet radyo dinlemede ideal.

@12.Adam herkesi kafalıyorsun sanırım

Bazen dinleyecek şarkı bulamayınca radyolara sarıyorum. Bay J'nin programını da elimden geldiğince takip ediyorum.

Reactions: The_Erinch
Eskiden Akvaryum vardı canlı... ben şuan Türksat üzerinden Digitürk alıyorum. Malesef radyo dinlerken birşey çıkmıyor artık

Ama dediğin gibi Digitürk yada İnternet radyo dinlemede ideal.
Şimdi tüm şehirlerin tarihi yerlerini gösteriyor tek tek Digiturk’te.

Reactions: The_Erinch
Etti 3
Matrax çılar artmaya devam ediyordu...

Yorumun için teşekkürler Adamım

Ben de oldukça uzun bir süredir bilinçli olarak açıp dinlemiyorum, özellikle de Spotify ve YouTube hayatımızın tam anlamıyla bir parçası haline geldiğinden beri. Arabada veya takside denk geldiğim kadarıyla kulak misafirliği yapıyorum yalnızca ama onlar sayılmaz diye düşünüyorum.

Eline sağlık abi, gereken yapıldı, artık bu muazzam konunda nickim mevcut.
@The_Erinch