Ben Daha Gitmedim... RADYO!!!

Radyo dinliyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Ben radyo dinlemesini çok severim çokta dinlerdim ama mutfağa televizyon alınca bırakmıştım ki kızkardeşim geçenlerde bu radyo yu almıştı aldığından beridir mutfakta iş yaparken dinliyorum bayılıyorum bu nostaji radyoya :D Slow türk Powertürk Radyo D PowerPop gibi radyoları dinliyorum :D

@The_Erinch yine harika bir konu açmışsın abicim emeğine sağlık :D
Saat 16 da kafa radyo yu dinlemeni tavsiye ediyorum.Zeki Kayahan Coşkun ile eğlencenin dibine varacağını umuyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Saygıyla karşılıyorum.Kimi beğendirdiniz?
Valla isim olarak radyo hatırlamıyorum çok isimleri Yasin Dallı'yı da demeseydin hatırlamazdım diyince aklıma geldi. Yalçın Çetin severim radyo anlatımı var mıydı bilmiyordum ama. Bir ara dinlerdim radyo maçlarını uzun zaman oldu genelde radyo 1 de iken dinlemiştim. Levent Özçelik de iyiydi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Valla isim olarak radyo hatırlamıyorum çok isimleri Yasin Dallı'yı da demeseydin hatırlamazdım diyince aklıma geldi. Yalçın Çetin severim radyo anlatımı var mıydı bilmiyordum ama. Bir ara dinlerdim radyo maçlarını uzun zaman oldu genelde radyo 1 de iken dinlemiştim. Levent Özçelik de iyiydi.
Radyo anlatımı Yalçın Çetin'in anımsarım. Ümit Aktan, Orhan Ayhan, Alper Bakırcıgil ,Erdoğan Arıkan, Tansu Polatkan,Kerem Öncel,Hüseyin Başaran,Güven Göktaş

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Her ne kadar yeni uygulamalar yerini alsa da ben hala dinlerim radyoyu. Özellikle arabada çok dinlerim/z. Hatta pazar kahvaltılarında babam Digiturk'teki radyo kanallarını açar oradan dinleriz. Manzarası da güzel oluyor o kanalların. :A Powerturk, Kafa Radyo, Radyo 7, Slowtürk, başta olmak üzere birçok radyoyu dinliyorum. :D

Her ne kadar yeni uygulamalar yerini alsa da ben hala dinlerim radyoyu. Özellikle arabada çok dinlerim/z. Hatta pazar kahvaltılarında babam Digiturk'teki radyo kanallarını açar oradan dinleriz. Manzarası da güzel oluyor o kanalların. :A Powerturk, Kafa Radyo, Radyo 7, Slowtürk, başta olmak üzere birçok radyoyu dinliyorum. :D
Kafa Radyo dinlediğine göre, sana da "Matrax" a hoşgeldin diyelim mi? :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan