Arabadaysam muhakkak dinliyorum ama ben daha çok Nihat Sırdar'ı dinliyorum, seviyorum.Kafa Radyo dinlediğine göre, sana da "Matrax" a hoşgeldin diyelim mi?
Arabadaysam muhakkak dinliyorum ama ben daha çok Nihat Sırdar'ı dinliyorum, seviyorum.Kafa Radyo dinlediğine göre, sana da "Matrax" a hoşgeldin diyelim mi?
Zeki Kayahan Coşkun 'u da ihmal etme. Özellikle geceleri 12 den sonra kahkaha tufanı.Arabadaysam muhakkak dinliyorum ama ben daha çok Nihat Sırdar'ı dinliyorum, seviyorum.
Orhan Ayhan da iyi. Erdoğan Arıkan eskiden severdim ama şimdi maç anlatımlarını sevmiyorumRadyo anlatımı Yalçın Çetin'in anımsarım. Ümit Aktan, Orhan Ayhan, Alper Bakırcıgil ,Erdoğan Arıkan, Tansu Polatkan,Kerem Öncel,Hüseyin Başaran,Güven Göktaş
Teşekkürler.@serhatt Hemşerim hoşgeldin.
Ayağının tozuyla gene konuların içindesin
Harikasın Melekcim.Ben radyo dinlemesini çok severim çokta dinlerdim ama mutfağa televizyon alınca bırakmıştım ki kızkardeşim geçenlerde bu radyo yu almıştı aldığından beridir mutfakta iş yaparken dinliyorum bayılıyorum bu nostaji radyoya Slow türk Powertürk Radyo D PowerPop gibi radyoları dinliyorum
@The_Erinch yine harika bir konu açmışsın abicim emeğine sağlık
Eskiden Akvaryum vardı canlı... ben şuan Türksat üzerinden Digitürk alıyorum. Malesef radyo dinlerken birşey çıkmıyor artıkHer ne kadar yeni uygulamalar yerini alsa da ben hala dinlerim radyoyu. Özellikle arabada çok dinlerim/z. Hatta pazar kahvaltılarında babam Digiturk'teki radyo kanallarını açar oradan dinleriz. Manzarası da güzel oluyor o kanalların. Powerturk, Kafa Radyo, Radyo 7, Slowtürk, başta olmak üzere birçok radyoyu dinliyorum.
Sanırım evet@12.Adam herkesi kafalıyorsun sanırım
Senin kadar hızlı cevap verenini daha göremedim zatenTeşekkürler.
E buralar bıraktığım gibi hala çok sıkıcı, biraz renk getireyim dedim.
Beni yabana atmaSenin kadar hızlı cevap verenini daha göremedim zaten
Senin özelliğinde hiçkimse yok.Beni yabana atma
Şimdi tüm şehirlerin tarihi yerlerini gösteriyor tek tek Digiturk’te.Eskiden Akvaryum vardı canlı... ben şuan Türksat üzerinden Digitürk alıyorum. Malesef radyo dinlerken birşey çıkmıyor artık
Ama dediğin gibi Digitürk yada İnternet radyo dinlemede ideal.
Göremezsin de zaten, bence kıymetim bilinmeli artık.Senin kadar hızlı cevap verenini daha göremedim zaten
Türksat versiyonunda; Mavi ekranda Kanal Logosu dönüyor sadece.Şimdi tüm şehirlerin tarihi yerlerini gösteriyor tek tek Digiturk’te.
Etti 3 Matrax çılar artmaya devam ediyordu...Ben eskiden radyo programlarını ve radyoda şarkı dinlemeyi severdim. Spotify onun yerini aldı mesela şu an. Eakiden podcast veya yeni bir şeyler dinlemek için benzer şarkilarin yer aldigi albümlerden ziyade radyo kanalları aracıligiyla radyo programları ve yeni sarkilarla tanisirdik. Şu an arabada giderken dinlenebilecek çok az kanal var. Birçoğu hep 3-4 şarkı döndürüyor. O yüzden genellikle spotify baglıyorum. Matrax hala devam ediyor ama gecenlerde denk geldim hiç eski tadı vermiyor. Eskiden bir başkaydı ergenken hatta yayına bağlanmaya çalışırdım. Bir kere tam bağlandım yayina girecekken heyecandan kapattım... Güzel heyecanlardı...
Yorumun için teşekkürler AdamımBen eskiden radyo programlarını ve radyoda şarkı dinlemeyi severdim. Spotify onun yerini aldı mesela şu an. Eakiden podcast veya yeni bir şeyler dinlemek için benzer şarkilarin yer aldigi albümlerden ziyade radyo kanalları aracıligiyla radyo programları ve yeni sarkilarla tanisirdik. Şu an arabada giderken dinlenebilecek çok az kanal var. Birçoğu hep 3-4 şarkı döndürüyor. O yüzden genellikle spotify baglıyorum. Matrax hala devam ediyor ama gecenlerde denk geldim hiç eski tadı vermiyor. Eskiden bir başkaydı ergenken hatta yayına bağlanmaya çalışırdım. Bir kere tam bağlandım yayina girecekken heyecandan kapattım... Güzel heyecanlardı...